Order

Deschideți un cont

Înregistrează-te acum! Toate conturile sunt activate imediat!

Înregistrează-te cu un singur click:

Sau completează formularul de înregistrare:

Întrebări Frecvente

De ce totul este GRATUIT? Cum câştigaţi voi bani?

Motivul principal pentru care oferim acest serviciu gratuit este pentru a creşte popularitatea şi recunoaşterea brandului Hostinger® în întreaga lume. Şi desigur, ca orice altă strategie de marketing, acest lucru costă bani. Ne acoperim totuşi costurile prin oferta de pachete de găzduire premium pentru cei care au nevoie de mai multe resurse. Serviciul nostru este susţinut şi prin donaţii de la utilizatori. Primim în fiecare zi donaţii de la clienţi mulţumiţi.

Cât timp va rămâne găzduirea voastră gratuită?

Pentru totdeauna! Nu avem nicio intenţie să întrerupem acest serviciu. De asemenea, niciodată nu vom adăuga reclame pe paginile dumneavoastră şi nu vom aplica taxe când vă creaţi un cont de găzduire gratuită la noi.

Aveţi suport pentru PHP şi MySQL?

Da, avem suport complet pentru PHP şi MySQL.

Câte domenii pot găzdui?

Serviciul nostru este unic. Permitem utilizatorilor noştri să aibă un număr nelimitat de conturi, fără alte limite impuse.

Cum pot să îmi înregistrez domeniul deja existent pe serverele voastre?

Pentru a înregistra numele domeniului pe serverele noastre, va trebui să vizitaţi pagina registrului (acolo unde aţi efectuat înregistrarea domeniului) şi să actualizaţi acolo numele serverului.

Acesta este un proces de rutină pentru toate înregistrările de domeniu, însă dacă întâmpinaţi probleme, vă rugăm să ne contactaţi.