Hosting

Contactați-ne

Trimiteţi-ne sugestiile şi comentariile dumneavoastră sau raportaţi abuzuri. Utilizatorii înregistraţi, vă rugăm să vă autentificaţi.

Despre Compania Noastră

Pasiunea noastră este de a oferi servicii web simple, accesibile şi utile ce oferă oamenilor acces la puterea internetului. De la înfiinţarea companiei noastre în anul 2004 ca o proprietate exclusivă, suntem mândri să anunţăm că Grupul Hostinger a devenit un lider de renume mondial şi un binecunoscut furnizor de servicii de găzduire. Deservim milioane de clienţi la nivel mondial şi administrăm sute de servere web pentru a satisface nevoile constante ale clienţilor noştri.

Grupul Hostinger este mândru să facă parte din comunitatea de elită a registratorilor ICANN acreditați. Acreditarea ICANN înseamnă că o companie a fost verificată, dispune de o bază financiară solidă și poate fi de încredere. Numele domeniilor dumneavoastră sunt protejate cu Hostinger.

Hostinger în România

Hostinger și-a deschis porțile în România în 2012. În fiecare zi adăugăm peste 10000 de conturi de clienți noi din întreaga lume. Suntem foarte bucuroși că oamenii din România pot beneficia, în egală măsură, de serviciile noastre de găzduire web.

Toate serviciile sunt furnizate de către Hostinger Internaţional Ltd. Grupul Hostinger operează diverse proprietăţi web online şi servicii web. Pentru a raporta orice formă de activitate abuzivă (spam, phishing, adware, etc), cu privire la oricare din serviciile Grupului Hostinger, vă rugăm să trimiteţi un email la adresa: