Găzduire Gratuită

2000MB Spațiu, 100GB Trafic
PHP și MySQL, Site Builder,
Fără Reclame sau Banere

Advertisements


Noua generație de găzduire gratuită
Uită stereotipurile legate de găzduirea gratuită. Hostinger este diferit. Noi oferim un serviciu fiabil, plin de beneficii și cu un suport tehnic fantastic! Timpul nostru de funcţionare este de 99,9%, mulţumită tehnologiei cloud computing pe care o folosim.
Suport complet PHP și MySQL
Oferim PHP şi MySQL fără nicio restricţie. Motorul nostru PHP vine însoţit de toate caracteristicile şi funcţiile disponibile. Puteţi trece la orice versiune PHP cu un singur clic şi să vă administraţi bazele de date cu phpMyAdmin.

Fără reclame sau bannere
Fără linkuri text, fără pop-up-uri supărătoare. Fără bannere sâcâitoare. Fără postări obligatorii pe forum. Site-ul dumneavoastră va fi întotdeauna 100% lipsit de reclame.
Auto instalare Script și CMS
Doar cu câteva click-uri puteţi instala Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal şi multe altele. Puteţi configura în doar câteva minute un site pe deplin funcţional şi cu un aspect profesional. Niciodată nu a fost mai uşor!

Website Builder Online
Acum puteți construi foarte ușor un website. Chiar și un începător în calculatoare poate crea un website plăcut folosind website builderul nostru! Alegeți una din cele 100 de teme și veți avea site-ul gata în 5 minute.
Intraţi în programul nostru de afiliere
Invită-ţi prietenii la Hostinger şi primeşti cadouri grozave: Înregistrări gratuite de domenii, upgrade gratuit la găzduire "Premium" sau "Business" şi plăţi între 4€ şi 75€