Cauți găzduire gratuită experimentală și foarte limitată pentru a învăța să codezi? Găzduirea gratuită beta este aici, sau alege găzduirea web ieftină cu garanție de uptime & o grămadă de caracteristici.

Alege-ți planul de găzduire web

Găzduire web Single

3,99€
Economisesti 80%
0
80
/lună
 • 1 site web
 • 1 cont de email
 • 100 GB lăţime de bandă
 • 1X putere de procesare & memorie

Găzduire web Premium

8,39€
Economisesti 80%
1
69
/lună
 • Multiple site-uri
 • Conturi de email nelimitate
 • Lățime de bandă nelimitată
 • 2X putere de procesare & memorie
 • Copii de rezervă săptămânale

Găzduire web Business

11,99€
Economisesti 76%
2
89
/lună
 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X putere de procesare & memorie

Știai că? Planurile de găzduire web Premium & Business includ domenii web gratuite!

Asistență 24/7

99,9% uptime

30 de zile încercare fără risc!

Încearcă acum, 100% fără risc garantat

Pur și simplu încearcă-ne pentru 30 de zile fără riscuri! Eşti 100% protejat de programul nostru fără riscuri. În cazul în care nu-ţi vom satisface nevoile cu serviciile noastre de găzduire ieftină sau pur şi simplu vei dori să le anulezi în urmatoarele 30 de zile, doar spune-ne & vom trimite o rambursare instantanee. Fără întrebări.

#1 găzduire web ieftina cu PHP, MySQL & FTP

Cu cel mai mic preţ la cea mai înaltă calitate - găzduirea web premium ieftină este cu adevărat posibilă! Mulțumită tehnologiei de găzduire cloud, astăzi găzduirea web ieftină cu MySQL, FTP & PHP are mai multă putere decât ați putea crede. Lasă-ne să te ajutăm să construiești & publici site-uri de calitate fara a sparge banca prin oferirea de găzduire web ieftină aproape nelimitată și oferte exclusive la înregistrarea domeniului. Încearcă noua noastră platformă de găzduire web gratuită dacă ești încă nou în tehnologiile web.

Domeniu gratuit & securitate SSL gratuită incluse

Economisește mai mult plătind mai puțin! Planurile de găzduire web ieftină Premium & Business includ deja un domeniu absolut gratuit! De asemenea, pentru cea mai bună securitate & SEO extrem pentru site, furnizăm un certificat SSL gratuit cu planul Business. Menține sigure site-urile tale sau magazinele online & orientate SEO cu SSL-ul & domeniul pe care le primești gratuit. Fii calm & beneficiază de ofertă acum. Stabilește-ți prezența online într-o bătaie de inimă.

Cea mai bună găzduire web la cel mai mic preț garantat! Totul este inclus.

 • Spațiu & lățime de bandă aproape nelimitate
 • Domeniu & SSL gratuit incluse
 • Asistență 24/7/365 dedicată
 • Cea mai rapidă viteză a site-ului pe piața eco
 • Găzduire site SSD pentru viteza site-ului
 • Website Builder ușor de utilizat & șabloane gratuite
 • Adrese e-mail personalizate nelimitate
 • Suport complet PHP & baze de date MySQL
 • 4X viteză WordPress
 • 100% control complet al fișierelor prin FTP & Cpanel
 • Instalare scripturi cu un click
 • Protecție DDOS platinum oferită de BitNinja

Cauți găzduire ieftină WordPress? Sau poate găzduire Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop sau Forum?

Instalatorul cu un 1 click este funcția care va face toate instalările site-ului cu un singur click. Acesta este cel mai simplu și cel mai ieftin mod de a utiliza scripturile CMS preferate cum ar fi Wordpress, Joomla, Drupal, Prestashop, OpenCart, Forumuri și alte 300 cu doar un simplu click!

Hostinger oferă fiecărui client toate instrumentele necesare pentru a avea un site web complet funcțional care să ruleze cât mai rapid posibil. Oferim un sitebuilder drag & drop incredibil de convenabil şi instalator de aplicaţii. Adu-ţi site-ul online în cel mai scurt timp! WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento, OpenCart - toate aplicaţiile pot fi instalate cu doar un click.

Începe fără riscuri astăzi!

Încearcă pentru 30 de zile

Anulezi oricând.
Fără întrebări

Așteaptă-te la mai mult. Plătește mai puțin. Aici totul este mai bine.

Tot ce ai nevoie, de la zero la o afacere online de succes sau un site web popular. Nu-ţi mai pierde potenţialii vizitatori sau clienți. Construieşte-ţi un site web frumos acum & începe să atragi mai mulţi vizitatori fără să plăteşti mult. Serviciile ieftine de găzduire web oferite de Hostinger te vor ajuta să-ţi faci viaţa mai uşoară & prosperă.

Găzduire web ieftină

Obţine cele mai multe resurse de găzduire web la cel mai mic preţ! Cea mai ieftină găzduire web de pe piaţă, cu caracteristici cloud premium & 99.99% garanţie de funcţionare a serverului. De aproape 10 ani, oferim găzduire web premium de clasă ieftină, care este chiar mai bună decât cele mai multe servicii scumpe foarte bine promovate.

Nume de domeniu gratuit

Hostinger este unul dintre cei mai ieftini furnizori de domenii & un membru ICANN complet certificat. Azi, cu Hostinger, poţi economisi chiar mai mult! Obţine un nume de domeniu personalizat şi pachetul all-in-one de găzduire web nelimitată, totul la preţul găzduirii. Domeniile gratuite sunt incluse în fiecare plan de găzduire web ieftină Premium şi Business.

Găzduire web nelimitată

Spaţiul de disk SSD aproape nelimitat şi lăţimea de bandă a site-ului web îţi vor împărţi costurile pe jumătate! Nu-ţi mai pierde potenţialii cumpărători sau vizitatorii site-ului, optează pentru nelimitat & ţine pasul cu orice creștere a traficului pe care o primești! Găzduirea web nelimitată cu disc SSD va da o viteză extra site-ului tău web sau magazinului online, lucru vital pentru SEO & clasări.

Suport profesional

Pasiunea de a ne ajuta clienţii este virtutea noastră. Oricând, în orice zi, în orice moment te vei simţi securizat & comfortabil cu partea tehnică de găzduire web. Echipa noastră de suport internă este pregătită să te ajute 24/7/365. De fiecare dată, o persoană îţi va sta la dispoziţie, dedicată să-ţi rezolve aproape toate problemele. Te vom ajuta cu adevărat mai mult decât majoritatea companiilor de găzduire web!

Creare site simplu & ieftin

Frumos şi uşor de personalizat. Opreşte-te din a-ţi arunca banii pe dezvoltarea site-ului web, alege din sutele de şabloane profesionale de site & lansează un site funcţional şi trendy fără să cheltuieşti bani în plus, în cel mai scurt timp! Condu-ţi site-ul ca un profesionist, utilizând builder-ul nostru simplu & ieftin, fără cunoştinţe tehnice sau de codare.

Găzduire WordPress ieftină

Fă-ţi WordPress-ul super rapid pentru un preţ mic! Viteza şi performanţa de ultimă generaţie reprezintă rezultatul infrastructurii noastre bazată pe cloud, NGINX şi ultimele tehnologii PHP7. Performanţa WordPress premium poate fi ieftină! Echilibrul între optimizările software-ului nostru de Super Cache pentru WordPress şi hardware-urile SSD de ultimă generaţie este factorul cheie.

Satisface-ți nevoia de viteză a site-ului tău web & economisteşte inteligent!

Plătește tehnologii reale de găzduire web, nu marketing!

Nu mai plăti pentru marketing. Plătește numai pentru produs. Fii inteligent, alege găzduirea web ieftină, fără a pierde calitatea premium! Prețul ridicat nu înseamnă calitate.

29.659.751

clienți economisesc deja

20.000+

clienți noi în fiecare zi

24,894,152

site-uri lansate live

Începe să economisești acum!

Găzduire web all-in-one & nume de domenii web de la

0
80
/lună

Ai putea face pe cineva fericit astăzi!