Pot șterge profilul meu de client (Tot contul)?

Puteți șterge pachetul de găzduire în orice moment din Panoul de Control, dar nu puteți șterge profilul (întreg contul) din motive de securitate. Puteți schimba însă toate detaliile de profil, dacă nu doriți ca acestea să rămână în sistemul nostru.

Ai putea face pe cineva fericit astăzi!