Ofertă limitată - de la 0,59€/lună
00
ZILE
04
ORE
34
MINUTE
11
SECUNDE
Începe
×

Câștigă bani online

Faci bani online cu cel mai bun program de afiliere &
câştigi un comision de până la 60% pe vânzare!

  • Câștigă comisioane de 60% pe vânzare
  • Înscriere instantanee
  • Fii parte din Clubul Afiliaților de Elită
  • Câștigă bani online cu ușurință

De ce să devii un afiliat de găzduire web?

Programul de afiliere Hostinger este liderul celor mai bine plătite programe de afiliere
şi îţi oferă cea mai uşoară modalitate de a face bani online & rapid.

Program gratuit de afiliere

Alătură-te programului gratuit de afiliere şi câştigă uşor bani online. Programul nostru de afiliere îţi oferă posibilitatea de a face bani complet gratuit. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi & noi te vom ajuta cu restul. Hostinger îţi va oferi un cod unic de afiliere, o varietate de bannere cu o conversie top - doar alege ce i se potriveşte cel mai bine site-ului tău & începe să faci bani cu cel mai bun program de afiliere.

Cele mai mari comisioane de afiliere

Tot ce plătește clientul adus de tine - este al tau! Îți oferim comision de până la 60% din vânzări. Sună bine, nu? Vei câștiga bani online ușor prin promovarea serviciilor de care tu și milioane de alți utilizatori vă bucurați să le folosiți. Nimeni nu o poate face mai bine decât un afiliat care cunoaște produsul din interior și din exterior. Nu aștepta, începe să câștigi bani cu cel mai bun program de afiliere.

Căştigă bani online uşor

Devenind un afiliat de găzduire web este cea mai bună cale de a face bani online. Dacă ai deja un site web, tot ce trebuie să faci este să pui bannerele de afilierere şi să inviţi persoane la Hostinger. Alăturarea la programul de afiliere de top este cheia spre a face bani online de acasă sau orice alt loc preferi. Să fii un afiliat de găzduire web este cea mai bună opţiune side-business care îţi oferă câteva venituri suplimentare.

Începe să câștigi ACUM

Cum funcționează cel mai bun program de afiliere?

Niciodată nu a fost mai uşor să faci bani online. Completând aceşti paşi simpli vei începe să faci bani online într-un timp foarte scurt, cu cel mai bine plătit program de afiliere!

1 minut timp de înscriere
1 minut timp de înscriere
01

Inscrie-te
gratuit

Durează doar un minut să te înscrii la cel mai bine plătit program de afiliere și să devii parte a Elite Affiliate Club.

02

Obține-ți link-ul unic de afiliat

Distribuie link-ul tău unic de afiliat cu prietenii, pe forum-uri & email-uri şi începe să inviţi oamenii la Hostinger.

03

Adaugă bannere pe site-ul tău web

Alege cele mai potrivite şi frumoase bannere pentru a le adăuga pe site-ul tău web şi începe să-ţi ghidezi vizitatorii spre noi.

04

Câștigă comisioane

Fiecare comandă de servicii de găzduire îţi aduce un comision de 60%.

Începe ACUM

Ce recompense vei primi?

Prin alăturarea la cel mai bun program de afiliere găzduire, vei avea oportunitatea de a face parte din cel bine plătit și cel mai popular program de afiliere.

Devino afiliat
60%
comision
de la toate achizițiile de găzduire web
Alătură-te programului de afiliere

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la întrebările frecvente despre câștigarea banilor online.

Dacă vrei să faci bani rapid, cea mai bună cale de a face asta este aceea de a te alătura unui program de afiliere. Alăturarea la programul de afiliere Hostinger este complet gratuită, nu îţi ia mult timp şi vei câştiga cele mai bune comisioane de pe piaţă - până la 60% pe vânzare.

Hostinger este cel mai bun program de afiliere pentru a câştiga bani online. Poţi câștiga comisioane aducând clienţi noi la Hostinger. Când un vizitator vine la Hostinger accesând link-ul tău de afiliat şi cumpără serviciile noastre de găzduire web, tu câştigi un comision. Un afiliat ideal este cineva care deţine un site web, blog sau orice alt tip de site, este activ pe forumuri, reţele sociale sau online, în general.

Cea mai uşoară modalitate de a face bani online este aceea de a te alătura unui program de afiliere. Să te alături programului de afiliere Hostinger este uşor, nu-ţi ia mult timp şi este complet gratuit. Alăturându-te celui mai bun program de afiliere, vei începe să câştigi venituri în cel mai scurt timp!

Înscrie-te în programul de afiliere vizitând https://www.hostinger.ro/affiliate-program/register

Poţi face bani de acasă începând o afacere online sau, chiar mai bine, alăturându-te unui program de afiliere. Să te alături unui program de afiliere este cea mai bună cale de a face bani online de acasă, implicând foarte puţin efort şi aducând profit foarte mare - comisioane de până la 60% pe vânzare.

Cookie-urile plasate vizitatorilor site-ului tău durează 60 de zile. Dacă în această perioadă el face o achiziţie şi nu o anulează în alte 35 de zile, primeşti comisioane.

Programul este absolut gratuit şi nu vine cu nicio cerinţă de vânzare minimă pe lună.

Dacă doreşti să trimiţi trafic plătit către Hostinger (PPC, PPV, Media buys), este necesar ca acesta să fie trimis non-direct către noi. Vizitatorii trebuie să fie trimişi printr-o proprietate web sau o pagină de destinaţie mai întâi. Niciun link direct nu este acceptat fără o aprobare scrisă de la echipa noastră de afiliere.
Chiar dacă traficul online plătit este permis, orice utilizare a mărcilor comerciale Hostinger este interzisă, cu sau fără modificări, în copia de anunţ sau drept cuvinte cheie.

Da, este permis să ai site-uri web multiple pe care să promovezi Hostinger, dacă acestea nu au conţinut restricţionat.

Poţi face bani în plus având o afacere. Cea mai uşoară şi rapidă metodă pentru a face câţiva bani în plus este aceea de a te alătura unui program de afiliere. Programul de afiliere Hostinger îţi plăteşte comisioane mare - de până la 60% pe vânzare şi-ţi oferă oportunitatea de a câștiga bani în plus în cel mai uşor mod.

Poți aduce o vânzare utilizând link-ul tău unic de afiliat, care se asigură că traficul vine de la tine.

60 % comision pentru vânzarea serviciilor de găzduire web.

You can be paid once per month, when you reach $100 minimum limit. The minimum threshold of $100 has to be reached within 180 days after the end of the month in which a qualified purchase was completed, if not commission payments will be forfeited and your commission balance will revert to $0.

Cea mai bună metodă de a face bani de acasă este aceea care este ușoară și necesită foarte puțin efort. Cea mai ușoară modalitate prin care poți face bani de acasă este prin înscrierea la un program de afiliere. Tot ce trebuie să faci este să plasezi bannere pe site-ul tău sau să distribui link-ul tău de afiliat și vei putea câștiga până la 60% comisioane cu foarte puțin efort.

Dacă vrei să faci bani ușor, cea mai bună metodă este să promovezi un produs care îți place. Tot ce trebuie să faci este să te alături programului de afiliere Hostinger, plasezi bannere pe site-ul tău sau distribuie link-ul tău unic de afiliat cu prietenii și vei câștiga până la 60% comisione din fiecare achiziție făcută de clientul adus de tine.

Poți găsi linkul afiliat pe pagina de pornire în tabloul de bord.

Poți găsi bannerele de afiliat în tabloul de bord, secțiunea Bannere.

Nu - facem plăți numai prin PayPal.

Da, aplicațiile sunt procesate automat, astfel contul tău va fi aprobat instantaneu.

Poți contacta 24/7/365 echipa noastră de Succes Clienți. Sunt întotdeauna gata să ajute!

Plătește tehnologii reale de găzduire web, nu marketing!

Nu mai plăti pentru marketing. Plătește numai pentru produs. Fii inteligent, alege găzduirea web ieftină, fără a pierde calitatea premium! Prețul ridicat nu înseamnă calitate.

29.659.751

clienți economisesc deja

10,000+

clienți noi în fiecare zi

24,894,152

site-uri lansate live

Începe să economisești acum!

Găzduire web all-in-one & nume de domenii web de la

0
59
/lună
  • Sitebuilder ușor de folosit
  • 99.9% uptime garantat
  • 24/7 asistenţă live
  • Panou de control puternic
  • 30 de zile banii înapoi garantat
Oferta specială este valabilă pentru un timp limitat!
De la
0
59
/lună
Economiseşte 90%
Începe