Certificat SSL - Securizează-ți Site-ul

Protejează-ți site-ul și vizitatorii cu conexiuni sigure și criptate. Consolidează încrederea în brandul tău și urcă în topul căutărilor cu certificatele noastre SSL.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Certificat SSLCertificat SSLCertificat SSL

Cumpără un Certificat SSL

Site fără SSL

Site fără SSL
 • Criptarea datelor
 • Îmbunătățirea SEO
 • Încrederea clientului
 • Lacăt în bara de URL
 • Eroare de avertizare securizată în Google Chrome

Lifetime SSL

10,45
 • Oferit pe viață
 • Tip: SSL LE Standard
 • Criptare: 256 bit
 • Protejarea datelor clienților
 • Îmbunătățirea SEO-ului
 • Lacăt în bara de URL
 • Garanție 30 de zile banii înapoi
 • Conform cu PCI DSS

Comodo PositiveSSL

7,49/an
 • Oferit pentru un an
 • Tip: Comodo PositiveSSL
 • Criptare: 256 bit
 • Protejarea datelor clienților
 • Îmbunătățirea SEO-ului
 • Lacăt în bara de URL
 • Garanție 30 de zile banii înapoi
 • Conform cu PCI DSS
 • Garanția beneficiarului: $50 000

Diferența dintre Certificatul Lifetime SSL și Certificatul Comodo PositiveSSL

Planul de activare a certificatului SSL Lifetime are un preț unic și durează o perioadă nelimitată de timp. Este un certificat de securitate standard care se reînnoiește automat și gratuit.

Planul cu Certificat Comodo PositiveSSL are un taxă anuală și pune la dispoziție instrumente suplimentare pentru securitatea site-ului tău. Comodo PositiveSSL oferă, de asemenea, și o garanție pentru beneficiar, în baza căreia poți obține o compensație în cazul în care protecția Secure Sockets Layer eșuează.

Ambele produse de securitate oferă criptare puternică pentru conexiunea dintre site și vizitatorii acestuia. Totuși, fiecare vine cu anumite funcționalități distincte. De exemplu, în timp ce planul cu Certificat SSL Lifetime include mai multe funcționalități de bază, planul cu Certificat Comodo PositiveSSL include și posibilitatea de a apela la echipa de asistență tehnică, instrumente de administrare a certificatului și funcția Comodo Secure de sigilare a site-ului.

Diferența dintre Certificatul Lifetime SSL și Certificatul Comodo PositiveSSL

De ce ai nevoie de un certificat SSL?

Inspiră încredere

Pe lângă prefixul HTTPS, certificatele noastre SSL afișează în bara de URL și un lacăt, arătându-le vizitatorilor că site-ul folosește un serviciu SSL. Pentru afacerile online, acest lucru contribuie direct la încrederea pe care o inspiră clienților, care vor ști că datele lor sunt în siguranță pe site-ul tău.

Inspiră încredere

Te poziționează mai sus în căutări

Securitatea site-ului este unul dintre factorii primari care influențează poziționarea în căutări. Un certificat SSL oferă un prefix HTTPS funcțional la începutul URL-ului unui site securizat, arătându-i motorului de căutare că site-ul folosește tehnologie de criptare a datelor pentru a proteja informații sensibile. Google este astfel încurajat să poziționeze site-urile cu certificat SSL mai sus în căutări, ceea ce îți va crește traficul organic pe site.

Te poziționează mai sus în căutări

Respectă standardele PCI DSS

Afacerile online care oferă opțiuni de plată digitală și gestionează datele bancare ale vizitatorilor trebuie să fie conforme cu standardele de securitate PCI, care includ și certificarea SSL. Dacă nu asiguri o securitate fiabilă, site-ul afacerii tale va pune vizitatorii în pericol și nu va respecta prevederile în vigoare.

Respectă standardele PCI DSS

Protejează datele

Certificatele noastre SSL folosesc criptare de până la 256-bit: standardul în industrie pentru protecția datelor. Acest nivel de criptare asigură că toate informațiile private dintre tine și vizitatorii tăi sunt protejate de ochi indiscreți și terțe-părți.

Protejează datele

Cum Funcționează Certificatele SSL

Un certificat SSL creează un pasaj sigur între vizitatori și site. Acesta nu poate fi decriptat decât de personal autorizat, menținând astfel toate datele de autentificare, informațiile personale și datele bancare protejate de hackeri și hoți.

01

Stabilirea unei conexiuni

Atunci când un vizitator încearcă să-ți acceseze site-ul, browserul lui cere identitatea site-ului web. Site-ul tău va fi schimbat din HTTP în HTTPS imediat ce ai activat certificatul SSL, demonstrându-i browserului securizarea conexiunii.

02

Criptarea datelor

După crearea unei conexiuni sigure, toate datele transferate de la browserul vizitatorului către site-ul tău vor fi criptate folosind criptare 256-bit. Doar părțile implicate (browserul vizitatorului și site-ul tău) vor avea cheia de decriptare SSL, permițând o decriptare sigură și protejată.

03

Indicatori vizuali

Un site web cu certificare SSL are numeroși indicatori pe care vizitatorii îi pot recunoaște imediat. URL-ul site-ului va avea un lacăt și prefixul HTTPS, arătând că site-ul este sigur. În funcție de certificatul SSL deținut, poți să afișezi și sigiliul site-ului pentru a inspira mai multă încredere.

Întrebări frecvente despre Certificatele SSL

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre certificatele și planurile noastre SSL

Un SSL (Secure Socket Layer) sau TLS (Transport Layer Security) este un protocol de securitate a site-ului emis de o autoritate certificată. Scopul lui este de a cripta conexiunea dintre site și server web/browser, pentru a preveni accesarea sau vizualizarea ei de către părți neautorizate.

Pe lângă criptare și beneficiile pentru securitatea web care vin cu un certificat SSL, acesta poate influența încrederea pe care o inspiră brandul tău, precum și poziționarea sa SEO.

Motoarele de căutare și utilizatorii preferă site-uri web orientate spre consumator care au certificate SSL, întrucât acestea marchează angajamentul organizației față de măsurile de securitate ale site-ului. Este un protocol obligatoriu pe care atât utilizatorii, cât și motoarele de căutare vor să-l vadă.

Cea mai bună metodă prin care poți determina dacă site-ul tău este protejat de un certificat SSL este prin verificarea barei de URL în browser. Dacă aceasta afișează pictograma unui lacăt înaintea numelui de domeniu, atunci poți sta liniștit - un certificat SSL îți protejează site-ul.

În funcție de nivelul de validare, există trei tipuri de certificate SSL/TLS:

Validarea Domeniului (certificat SSL DV) - cel mai comun certificat SSL pentru site-uri mici. Pentru Validarea Domeniului, autoritatea îți va cere doar să demonstrezi proprietatea ta asupra domeniului prin email, telefon sau înregistrare DNS.

Validarea Organizației (certificat SSL OV) - certificate SSL cu un nivel mediu de validare. Autoritatea de obicei cere acte pentru a verifica site-ul webmasterului, numele organizației, datele de contact și adresa.

Validare Extinsă (certificat SSL EV) - aceste certificate SSL oferă cel mai înalt nivel de validare. Pentru obținerea certificatelor SSL EV, autoritatea va realiza o verificare extinsă a trecutului respectivilor proprietari pentru a verifica site-ul și organizațiia acestora.

Pe lângă nivelul de validare, certificatele SSL/TLS se diferențiază și după numărul de site-uri web pe care le pot proteja:

Certificatul SSL Single Domain – protejează un singur domeniu și subfolderele acestuia.

Certificatul SSL Wildcard - un certificat wildcard care acoperă un singur domeniu și multiplele sale subdomenii.

Certificatul SSL Multi-Domain - protejează domenii multiple care nu sunt conectate între ele, așa cum e menționat în Certificate Signing Request (CSR).

Pentru a alege certificatul SSL potrivit, trebuie să te gândești la scopurile site-ului tău și la cantitatea de date sensibile ce vor fi gestionate prin intermediul lui.

În realitate, toate tipurile de protecție SSL/TLS oferă același nivel de criptare. Cu toate acestea, unele entități pot beneficia mai mult de nivelurile mai înalte de validare, întrucât astfel pot oferi dovezi de legitimitate vizitatorilor lor.

Pentru bloguri și site-uri personale, un certificat SSL Single cu Validarea Domeniului (DV) este suficient. Pe de altă parte, certificatele SSL cu Validarea Organizației (OV) sunt mai potrivite pentru întreprinderile medii.

Site-urile care administrează cantități mari de date sensibile, precum băncile sau site-urile guvernamentale, vor avea nevoie de certificatele SSL cu Validare Extinsă (EV). Astfel se vor asigura că vizitatorii se simt în siguranță atunci când își oferă datele personale, dat fiind faptul că organizațiille cu Validare Extinsă trec printr-un proces mai complex de verificare.

Dacă alegi un plan de găzduire partajată Premium sau Business, găzduire Cloud sau găzduire WordPress de la Hostinger, vei primi un certificat SSL/TLS inclus în funcționalități. Aceasta este o opțiune grozavă pentru proprietarii de site-uri web care vor să se înregistreze la un nou furnizor de găzduire și, totodată, să-și rezolve și problema certificării SSL/TLS.

Indiferent dacă optezi pentru planul cu Certificat SSL Lifetime sau cu Comodo PositiveSSL, ambele vor deveni active în doar câteva minute după finalizarea plății.

Dacă ai întrebări legate de achiziționarea de certificat SSL, nu ezita să contactezi 24/7 echipa noastră dedicată pentru succcesul clienților.

Toate certificatele noastre SSL au funcția de reînnoire automată pentru a te scuti pe tine de grija de a cumpăra manual un alt plan.

Dacă alegi planul cu Certificat SSL Lifetime, acesta va fi reînnoit automat și gratuit de către Hostinger. Setarea de reînnoire automată este disponibilă și pentru planul Comodo PositiveSSL, iar dacă o activezi, suma pentru certificatul SSL anual va fi automat extrasă din cont.

Securitatea site-ului este un criteriu important pentru poziționarea în Google. Acest lucru înseamnă că site-ul tău are mai multe șanse să ocupe pozițiile de top în căutări, dacă este protejat de un certificat SSL/TLS.

Dacă alegi să folosești un alt furnizor de SSL, poți instala certificatul prin panoul nostru de control al găzduirii web. Pur și simplu urmează pașii din acest ghid pentru instalarea certificatului SSL personalizat și pune-l în funcțiune imediat.