image description

Clienți înregistrați:

11,707,224
image description

Înregistrări pe zi:

10,000+
image description

Site-uri găzduite:

5,997,179

Compania noastră

Furnizăm servicii de găzduire web simple, utile și la prețuri accesibile, care îi ajută pe oameni să deblocheze puterea Internetului. De la înființarea companiei noastre în 2004, ca întreprindere individuală, am crescut drastic si suntem mândri să anunțăm că Grupul Hostinger a ajuns lider mondial și recunoscut în industrie ca furnizor de servicii găzduire web. La nivel mondial, servim milioane de clienți și gestionăm sute de servere web pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Grupul Hostinger este cel mai mândru de faptul că face parte din comunitatea de registratori acreditați ICANN. Acreditarea ICANN înseamnă că societatea a fost verificată, are o bază financiară solidă și este de încredere. Puteți fi siguri că numele dvs. de domenii sunt în siguranță cu Hostinger.

image description

Viziunea noastră este să permitem ca milioane de oameni din întreaga lume să deblocheze puterea Internetului și le oferim abilitatea de a învăța, de a crea și de a se dezvolta. Oamenii pot începe gratuit și să se dezvolate cu încredere cu noi, atunci când ei sunt gata pentru mai mult.

Avem misiunea de a ajuta clienții noștri să reușească online. Ne trezim în fiecare zi cu sarcina de a face ușoară și fără bătăi de cap construirea și funcționarea de site-uri web. Scopul nostru este de a face clienții noștri să zâmbească.

Valorile noastre

Fii schimbarea pe care o cauți. Ar trebui să avem curajul și inventivitatea de a schimba – de a face mai bune produsele noastre și tehnologia, oamenii noștri, locul nostru. Îmbunătățirea continuă este o responsabilitate comună. Acțiunea este una independentă.

Nu #@!% clientul. Clienții sunt energia noastră vitală. Fără clienți fericiți, suntem pierduți. Așa că, perspectiva clientului este pe primul loc.

Acționează ca o echipă. Petrecem o foarte mare parte din timpul nostru la locul de muncă. Acel mult timp nu se simte ca "muncă". Putem fi serioși fără a lua totul prea în serios. Ne străduim să facem mai întâi ceea ce este bine pentru echipă.

Companie deschisă. Informațiile sunt deschise la nivel intern în mod implicit și partajarea este un prim principiu.

Hostinger România

În România, Hostinger și-a deschis porțile în 2013. În fiecare zi adăugăm peste 10000 de conturi de clienți noi din întreaga lume. Suntem foarte bucuroși că oamenii din România pot acum beneficia de serviciile noastre de găzduire web.

image description

Hostinger International Ltd furnizează toate serviciile pe care le oferim. Grupul Hostinger operează diverse proprietăți web și servicii web online. Pentru a raporta orice formă de activitate abuzivă (spam, phishing, adware, etc.), ce are legătură cu orice serviciu al Grupului Hostinger, trimite-ne un email la abuse@hostinger.com

  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress