Construieşte rapid un site frumos

Crearea unui site web nu trebuie să fie dificilă. Un magazin online, un portofoliu sau un blog, le poţi face rapid fără cunoștințe tehnice! Este la fel de ușor ca și utilizarea unei aplicații mobile.

Construieşte un site

Rapid și ușor

Creează un site web în câteva minute, nu zile

Crearea unui site web poate fi un proces de lungă durată. De aceea, am creat un site builder care îţi permite să creezi un site de unul singur. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice. Poţi fi online în mai puțin de o oră! Utilzează site builder-ul nostru simplu şi creează prezenţa ta online.

Cum se creează un site web?

Patru pași simpli, mai puțin de o oră și eşti online.

Create a Website Now

01

Înscrie-te

Creează un cont Hostinger și alege un plan care să fie potrivit pentru proiectul tău.

02

Choose or create a template

Alege un șablon creat de un designer sau creează un site web de la zero, cu site builder-ul nostru ușor de folosit.

03

Personalizează site-ul

Creează un site profesional care te reprezintă cel mai bine! Găseşte toate instrumentele care vor face ca postările de pe blog, elementele magazinului și înregistrările din portofoliu să strălucească!

04

Publică

Cucereşte Internetul cu Hostinger! Crearea unui site web este doar începutul! Obține un domeniu gratuit, utilizează optimizarea pentru motoarele de căutare și urcă în partea de sus!

Cum se creează un site web?

Un șablon pentru proiectul tău

Alege din sute de șabloane gata de utilizare. Cu ajutorul interfeţei “drag&drop” (trage şi plasează) a site builder-ului nostru, poți personaliza, modifica și adapta aceste șabloane pentru nevoile tale. Facem munca mai uşoară pentru tine, poţi crea un site în mai puțin de o oră! Găseşte aspectul pe care îl doreşti și începe crearea site-ului web acum!

Rulează 99,9% din timp

Este mai mult decât un Site builder

Crearea unui site web este la fel de uşoară ca și utilizarea unei aplicații de tragere și plasare. Va dura câteva minute și îţi va transforma viziunea în realitate. De îndată ce site-ul este gata pentru succesul online, adu-l în partea de sus și ajută-l să rămână acolo. Instrumentele care îţi vor garanta că rulează 99,9% din timp, te vor ajuta să ajungi în partea de sus a rezultatelor căutării.

Este mai mult decât un Site builder
Design responsiv

Design responsiv

Am făcut frumosul ușor

Tot ce ai nevoie pentru a te asigura că site-ul tău excelează! Este o șansă de a te asigura că site-ul tău arată excelent pe dispozitive mobile și tablete. Utilizează una dintre cele mai rapide găzduiri web din industrie și instrumente pentru a crește și a ajuta la menținerea pozițiilor de vârf.

Acesta este vârful aisbergului!
Vezi mai multe caracteristici:

language

Nume de domeniu gratuit

Fiecare poveste începe cu un nume grozav. Asigură-te că începi fără probleme! Alege planul Business sau Premium și beneficiezi de un nume de domeniu gratuit!

dvr

Interfață trage şi plasează

Crearea unui site web este la fel de uşoară ca tragerea şi plasarea. Instrumentul nostru te va ajuta să creezi un site web frumos, intuitiv și rapid.

important_devices

Optimizat pentru mobil

Creează un site web care arată excelent pe fiecare ecran! Designul nostru se va va asigura că postările tale de pe blog strălucesc pe fiecare platformă.

perm_phone_msg

Suport clienți 24/7

Este întotdeauna bine să ai ceva ajutor. Hostinger îşi oferă o întreagă echipă! Orice s-ar putea întâmpla, echipa noastră de asistență este aici să te ajute! 24/7/365

color_lens

Şabloane realizate de designeri

Nu doreşti să începi de la zero? Navighează în arhiva noastră de șabloane! Echipa noastră a creat sute de șabloane care sunt făcute cu funcții și forme în minte.

dns

Găzduire web cu putere reală

Site builderul nostru este vârful aisbergului. Când alegi site builderul nostru, beneficiezi de găzduire web de ultimă oră. Garanție de uptime de 99,9%, asistență 24/7 pentru clienți și multe altele.

Alege-ți planul de găzduire web

loyalty Ofertă limitată: obține GRATIS un certificat SSL

Găzduire web Single

5,90€
Economiseşti 90%
0
59
/lună

1,59€/lună când reînnoiești

 • 1 site web
 • Optimizat pentru WordPress
 • 1 cont de email
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X putere de procesare & memorie
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39€
Economiseşti 82%
1
55
/lună

2,99€/lună când reînnoiești

 • Număr de site-uri nelimitat*
 • Conturi de email nelimitate*
 • *Lățime de bandă nelimitată
 • 2X putere de procesare & memorie
 • Copii de rezervă săptămânale
 • Domeniu gratuit (cu planul anual)

Găzduire web Business

11,19€
Economiseşti 78%
2
45
/lună

5,99€/lună când reînnoiești

 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X putere de procesare & memorie
 • Domeniu gratuit (cu planul anual)

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

Ai nevoie de mai Multă Putere? Încearcă soluția de găzduire cloud

Site Builder 2.0

Un nou început în curând

Indiferent dacă eşti un blogger, proprietar de afacere mică sau pasionat de online, îţi putem garanta că vei găsi un șablon personalizabil care îţi va plăcea.

dvr

O nouă interfață de utilizator modernă

Toate design-urile sunt pregătite de profesioniști mondiali.

bar_chart

Performanță și viteză imbatabile

Suntem mai rapizi ca niciodată. Viteza și performanțele mari duc la rezultate deosebite

Un nou început în curând
Cum să începi

Optimizat pentru succesul mărcii tale

Ne pasă de succesul tău. Din acest motiv, fiecare site este optimizat pentru toate dispozitivele.

Nu trebuie să te gândeşti la design

Relaxează-te şi alege un şablon care îţi place cel mai mult. Clienţii tăi îl vor iubi.

Editare simplă prin Drag & Drop

După ce ai selectat șablonul, îl poți ajusta mai uşor ca niciodată.

Bibliotecă de imagini la îndemână

Alege cele mai bune imagini pentru a reprezenta afacerea ta din biblioteca noastră uriașă.

Se potrivește pe fiecare ecran pe care ți-l poți imagina

Noul tău site web va arăta grozav pe fiecare dispozitiv și ecran posibil.

Întrebări frecvente despre Site builder

Răspunsuri la întrebări frecvente legate de Site Builder

Un site builder este un instrument special care îţi permite să creezi un site web. Site builderul nostru îţi permite să creezi aproape orice fel de site web. Poți crea un magazin de comerț electronic complet operațional, care acceptă mai multe metode de plată, un portofoliu interactiv, o platformă pentru postări pe blog și multe altele.

Am făcut ca acest instrument să fie ușor de utilizat, de aceea se bazează pe o interfață drag and drop care poate fi învăţată în câteva minute. Această metodă de construire intuitivă te va ajuta să creezi un site web fără cunoștințe tehnice. Nu este necesară o singură linie de cod. Vei putea ajusta aspecte ale designului în conformitate cu viziunea personală.

Site builder-ul este creat special pentru a permite utilizatorilor fără cunoştinţe tehnice sau cu timp foarte scurt să creeze o prezență online. Când creezi un site web cu instrumentul nostru, poţi personaliza și construi fără a-ţi face griji cu privire la partea tehnică a procesului. În timp ce utilizatorii avansați au opțiunea de a alege găzduirea pe diferite platforme CMS, utilizatorii fără cunoștințe tehnice vor profita de această soluție puternică.

Desigur! Poți personaliza și construi un site în funcție de nevoile tale. Site builderul a fost dezvoltat cu flexibilitate în minte. Acesta reflectă numărul de funcții și potențialul diferitelor tipuri de site-uri web care pot fi construite. În interior, vei găsi diferite opțiuni pentru galerii de imagini, șabloane de postare pe blog, soluții de comerț electronic și multe altele. Șabloanele incluse te vor ajuta să începi cu ușurință. Poți să le personalizezi în funcție de nevoile tale și să creezi propriile şabloane. Fonturi, structură, integrare cu social media și multe alte opțiuni te așteaptă.

Nu contează dacă porneşti de la zero sau alegi un șablon, vei putea crea un site complet fără efort.

Desigur! Site Builder-ul nostru îţi permite să creezi un magazin în câteva minute! Poţi crea un magazin online intuitiv și ușor de utilizat, cu performanță puternică a căruciorului și cu mai multe metode de plată. Dacă ai nevoie de ajutor pe parcurs, echipa noastră de asistență va fi cu tine pentru a rezolva orice problemă. Nu contează dacă doreşti să vinzi bunuri fizice, cu site builder-ul nostru vei putea crea un site web robust, puternic și atractiv.
Da! Cu site builder-ul nostru, poți crea un site web care te va ajuta să te poziţionezi mai bine pe paginile din rezultatele căutării! Editează meta titluri și meta descrieri. Instrumentul pe care l-am dezvoltat te va ajuta să înțelegi și să îmbunătăţeşti optimizarea pentru motoarele de căutare. În plus, poți achiziționa instrumentul nostru SEO, care va furniza statistici valoroase și alte tipuri de date care sunt esențiale pentru a ajunge în top. Înțelege locul tău, concurența și primeşte informații care te vor ajuta să te îmbunătățeşti.
Site builder-ul nostru vine complet gratuit cu fiecare pachet de găzduire. Dacă doreşti să creezi un site fără efort, cu cunoștințe tehnice zero, tot ce trebuie să faci este să alegi un plan care să se potrivească nevoilor proiectului tău, să te înregistrezi și atunci când creezi un site web, selectează site builder-ul ca opțiune preferată.
closelogo

Oferta Cyber

 • check 99,9%Program de funcționare
 • check Certificat SSL gratuit
 • check 24/7 asistenţă live
 • check 30 de zile banii înapoi garantat
Începe

Până la

90

%

OFF

03
ZILE
07
ORE
44
MINUTE
01
SECUNDE
Oferta Cyber: Găzduire web
De la 0,59€ /Lună!
Vezi Toate Ofertele
×