Icoană Zyro

Constructor de Site-uri

Crearea unui site web nu trebuie să fie dificilă. Un magazin online, un portofoliu sau un blog, le poţi face rapid fără cunoștințe tehnice! Este la fel de ușor ca și utilizarea unei aplicații mobile.

Creează un site web în câteva minute, nu zile

Creează un site web în câteva minute, nu zile

Crearea unui site web poate fi un proces de lungă durată. De aceea, am creat un site builder care îţi permite să creezi un site de unul singur. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice. Fii online în mai puțin de o oră! Utilzează site builder-ul nostru simplu şi creează prezenţa ta online.

Cum se creează un site web?

Patru pași simpli, mai puțin de o oră și eşti online.
 1. Înscrie-te
  Creează un cont Hostinger și alege un plan care să fie potrivit pentru proiectul tău.
 2. Alege un șablon sau creează propriul șablon
  Alege un șablon creat de un designer sau creează un site web de la zero, cu site builder-ul nostru ușor de folosit.
 3. Personalizează site-ul
  Creează un site profesional care te reprezintă cel mai bine! Găseşte toate instrumentele care vor face ca postările de pe blog, elementele magazinului și înregistrările din portofoliu să strălucească!
 4. Publică
  Cucereşte Internetul cu Hostinger! Crearea unui site web este doar începutul! Obține un domeniu gratuit, utilizează optimizarea pentru motoarele de căutare și urcă în partea de sus!

Un șablon pentru proiectul tău

De ce să începi de la zero? Creează un site web în câteva minute cu ajutorul șabloanelor profesionale. Nu trebuie să plăteşti un designer web, atunci când poţi face un site singur! Magazin de comerț electronic care acceptă carduri de credit? Nicio problemă! Un portofoliu frumos pentru o afacere mică? Îl poţi face în mai puțin de o oră!

Este mai mult decât un Site builder

Este mai mult decât un Site builder

Crearea unui site web este la fel de uşoară ca și utilizarea unei aplicații de tragere și plasare. Va dura câteva minute și îţi va transforma viziunea în realitate. De îndată ce site-ul este gata pentru succesul online, adu-l în partea de sus și ajută-l să rămână acolo. Instrumentele care îţi vor garanta că rulează 99,9% din timp, te vor ajuta să ajungi în partea de sus a rezultatelor căutării.

Site builder-ul Hostinger

Am făcut frumosul ușor

Tot ce ai nevoie pentru a te asigura că site-ul tău excelează: o șansă de a te asigura că site-ul tău arată excelent pe dispozitive mobile, tablete, una dintre cele mai rapide găzduiri web din industrie și instrumente pentru a crește și ajuta la menținerea pozițiilor de top.

Asta e vârful aisbergului! Vezi mai multe caracteristici:

Nume de domeniu gratuit

Nume de domeniu gratuit

Fiecare poveste începe cu un nume grozav. Asigură-te că începi fără probleme! Alege planul Business sau Premium și beneficiezi de un nume de domeniu gratuit!

Interfață trage şi plasează

Interfață trage şi plasează

Crearea unui site web este la fel de ușoară ca și tragerea și plasarea. Instrumentul nostru te va ajuta să creezi un site frumos, intuitiv și rapid.

Optimizat pentru mobil

Optimizat pentru mobil

Creează un site web care arată excelent pe fiecare ecran! Designul nostru se va va asigura că postările tale de pe blog strălucesc pe fiecare platformă.

Suport clienți 24/7

Suport clienți 24/7

Este întotdeauna bine să ai ceva ajutor. Hostinger îşi oferă o întreagă echipă! Orice s-ar putea întâmpla, echipa noastră de asistență este aici să te ajute! 24/7/365

Şabloane realizate de designeri

Şabloane realizate de designeri

Nu doreşti să începi de la zero? Navighează în arhiva noastră de șabloane! Echipa noastră a creat sute de șabloane care sunt făcute cu funcții și forme în minte.

Găzduire web cu putere reală

Găzduire web cu putere reală

Site builder-ul nostru este vârful aisbergului. Când alegi site builder-ul nostru, beneficiezi de găzduire web de ultimă oră, garanție de uptime 99,8%, suport 24 de ore din 24 și multe altele.

Alege-ți planul de găzduire web

Găzduire web Single

5,90€
Economiseşti 90%
0
59
/lună
 • 1 site web
 • 1 cont de email
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X putere de procesare & memorie
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39€
Economiseşti 82%
1
55
/lună
 • Număr de site-uri nelimitat
 • Conturi de email nelimitate
 • Lățime de bandă nelimitată
 • 2X putere de procesare & memorie
 • Copii de rezervă săptămânale

Găzduire web Business

11,19€
Economiseşti 78%
2
45
/lună
 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X putere de procesare & memorie
Ai nevoie de mai multă putere pentru proiectul tău? Verifică soluţiile noastre de găzduire de ultimă oră

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Întrebări frecvente despre Site builder

Răspunsuri la întrebări frecvente legate de Site Builder

A website builder is a special tool that allows you to create a website. Our website builder enables you to create nearly any kind of website. You can start a fully operational ecommerce store that accepts multiple payment methods, an interactive portfolio, a platform for blog posts and much more.

We made this tool to be easy to use, that is why it is based on a drag and drop interface that can be mastered within minutes. This intuitive building method will help you create a website with no technical knowledge. Not a single line of code required. You will be able to adjust aspects of the design in accordance with your personal vision.

Site builder-ul este creat special pentru a permite utilizatorilor fără cunoştinţe tehnice sau cu timp foarte scurt să creeze o prezență online. Când creezi un site web cu instrumentul nostru, poţi personaliza și construi fără a-ţi face griji cu privire la partea tehnică a procesului. În timp ce utilizatorii avansați au opțiunea de a alege găzduirea pe diferite platforme CMS, utilizatorii fără cunoștințe tehnice vor profita de această soluție puternică.

Of course! You can customize and build your website depending on your individual needs. The website builder has been developed with flexibility in mind. This reflects the number of features and the potential of different kinds of websites that can be built. Inside you will find different options for picture galleries, blog post templates, ecommerce solutions and much more. The templates included will help you get started easily, providing a platform to start with. You can easily customize it to your needs and make it your own. Fonts, structure, social media integration and many other options are waiting for you.

Doesn’t matter if you start from scratch, or pick a template, you’ll be able to make the website completely your own effortlessly.

Desigur! Site Builder-ul nostru îţi permite să creezi un magazin în câteva minute! Poţi crea un magazin online intuitiv și ușor de utilizat, cu performanță puternică a căruciorului și cu mai multe metode de plată. Dacă ai nevoie de ajutor pe parcurs, echipa noastră de asistență va fi cu tine pentru a rezolva orice problemă. Nu contează dacă doreşti să vinzi bunuri fizice, cu site builder-ul nostru vei putea crea un site web robust, puternic și atractiv.

Da! Cu site builder-ul nostru, poți crea un site web care te va ajuta să te poziţionezi mai bine pe paginile din rezultatele căutării! Editează meta titluri și meta descrieri. Instrumentul pe care l-am dezvoltat te va ajuta să înțelegi și să îmbunătăţeşti optimizarea pentru motoarele de căutare. În plus, poți achiziționa instrumentul nostru SEO, care va furniza statistici valoroase și alte tipuri de date care sunt esențiale pentru a ajunge în top. Înțelege locul tău, concurența și primeşte informații care te vor ajuta să te îmbunătățeşti.

Site builder-ul nostru vine complet gratuit cu fiecare pachet de găzduire. Dacă doreşti să creezi un site fără efort, cu cunoștințe tehnice zero, tot ce trebuie să faci este să alegi un plan care să se potrivească nevoilor proiectului tău, să te înregistrezi și atunci când creezi un site web, selectează site builder-ul ca opțiune preferată.