DirectAdmin VPS hosting rapid

Bucură-te de o viteză de până la 200% mai mare cu un panou de control puternic pentru găzduirea web. Licență DirectAdmin inclusă gratuit - fără costuri suplimentare.

DirectAdmin VPS hosting rapid

Alege-ți planul de găzduire VPS DirectAdmin

Termeni de plată

Fă-ți site-ul incredibil de rapid

Indiferent de afacerea pe care o ai, pentru o experiență de utilizator bună, este esențial să ai timpi de încărcare cât mai mici. Planurile noastre VPS includ server web OpenLiteSpeed, cache LiteSpeed și baze de date MariaDB pentru a-ți ajuta site-ul să funcționeze la viteză maximă. În plus, DirectAdmin este un panou de control ușor de rulat, deci nu va folosi multe resurse.

Fă-ți site-ul incredibil de rapid

Migrează-ți site-ul cu ușurință

Vrei să-ți transferi site-ul de la o altă gazdă DirectAdmin? Te poți baza pe noi. Testele noastre arată că transferarea la găzduirea DirectAdmin VPS Hostinger poate îmbunătăți cu până la 200% viteza unui site. Migrarea poate fi realizată în câțiva pași și nu va cauza nici o întrerupere.

Migrează-ți site-ul cu ușurință

99.9% uptime garantat

Noi monitorizăm serverele 24/7 pentru a ne asigura că site-ul tău este disponibil în orice moment. Mai mult decât atât, DirectAdmin are funcția de recuperare automată în caz de urgență, prevenind astfel întreruperile.

99.9% uptime garantat

Caracteristicile DirectAdmin VPS hosting

OpenLiteSpeed și cache LiteSpeed

OpenLiteSpeed este o versiune open-source a LiteSpeed, care este cel mai rapid server web din industrie. Activează modulul LiteSpeed Cache sau plugin-ul CMS și mărește viteza cu care conținutul site-ului tău este livrat. Fă upgrade la LiteSpeed cu doar câteva click-uri pentru a crește și mai mult performanța site-ului tău.

Pachete pentru reselleri

Dacă ai o afacere de programare web, DirectAdmin îți permite să configurezi conturi de reseller pentru a găzdui site-urile web ale clienților. Nu este nevoie să configurezi funcțiile contului de la zero - pur și simplu selectează un pachet de reseller predefinit și ești pregătit.

Multi-object caching

Planurile noastre de găzduire DirectAdmin VPS suportă integrarea cache de obiecte prin Redis, Memcached sau LiteSpeed Memcached (LSMCD). Această funcționalitate îți va accelera site-ul web pentru că permite ca rezultatele căutărilor în baza de date să fie servite din memoria cache, evitând trimiterea mai multor cereri către baza de date.

OpenLiteSpeed și cache LiteSpeed

Copii de rezervă automate și restaurare facilă

Toate serviciile noastre de găzduire VPS includ și copii de rezervă zilnice și săptămânale pentru ca datele tale să fie cât se poate de protejate. Cu doar 1 click poți restaura o versiune anterioară. Ai fișiere de site stocate în SFTP/FTP la distanță sau la altă gazdă? Le putem transfera pentru tine.

HTTP/3 cu protocol QUIC

OpenLiteSpeed este compatibil cu cea mai nouă tehnologie HTTP pentru a îmbunătăți performanța site-ului. Aceasta va reduce întârzierile de rețea, va stabili conexiuni mai rapide în timpul handshake-urilor TLS și va oferi o criptare mai cuprinzătoare pentru a preveni atacurile cibernetice.

IP dedicat

Oferim IP-uri dedicate la toate serviciile de găzduire VPS, pentru a ne asigura că ai mai multă flexibilitate și mai mult control asupra configurării serverului tău. Această caracteristică îți oferă și acces direct către site-ul tău prin FTP, o reputație mai bună pentru domeniul tău și performanță și securitate îmbunătățite.

Copii de rezervă automate și restaurare facilă

Planuri puternice DirectAdmin VPS Hosting

Caracteristici
KVM 1 * 4,99 /lună
KVM 2 * 6,99 /lună
KVM 4 * 10,99 /lună
KVM 8 * 21,99 /lună
vCPU vCPU
1 Cores
2 Cores
4 Cores
8 Cores
Memorie (RAM) Memorie (RAM)
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
Stocare NVMe Stocare NVMe
50 GB
100 GB
200 GB
400 GB
Lățime de bandă Lățime de bandă
1 TB
2 TB
4 TB
8 TB
1 Snapshot 1 Snapshot
Copii de rezervă săptămânale Copii de rezervă săptămânale
IP dedicat IP dedicat
Acces complet root Acces complet root
Reţea 100 MB/s Reţea 100 MB/s
Suport IPv4 & IPv6 Suport IPv4 & IPv6
Asistență 24/7 Asistență 24/7

*La comanda pentru 48 de luni; Fără TVA inclus

*Toate planurile noastre VPS se bazează pe tehnologia de virtualizare OVZ. Toate serverele sunt autogestionate, ceea ce înseamnă că suportul tehnic este limitat și va trebui să configurezi singur serverul.

Alege cel mai apropiat centru de date

Site-ul tău se va încărca cu viteze de neegalat, indiferent de unde se află vizitatorii tăi. Rețeaua noastră de centre de date de nivel 3 este răspândită pe tot globul pentru a oferi latență ultra-redusă și livrare rapidă a conținutului.

Alege cel mai apropiat centru de date

Întrebări frecvente despre găzduirea VPS DirectAdmin

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduire DirectAdmin VPS

Ce este panoul de control DirectAdmin?

Cum pot accesa panoul de control DirectAdmin?

Care este diferența dintre cPanel și DirectAdmin?

Cum să migrez de la un alt furnizor de găzduire DirectAdmin la Hostinger?