Găzduire DirectAdmin VPS Rapidă

Bucură-te de o viteză de până la 200% mai mare cu un panou de control puternic pentru găzduirea web. Licență DirectAdmin inclusă gratuit - fără costuri suplimentare.

Găzduire DirectAdminGăzduire DirectAdminGăzduire DirectAdmin

Fă-ți site-ul incredibil de rapid

Indiferent de afacerea pe care o ai, pentru o experiență de utilizator bună, este esențial să ai timpi de încărcare cât mai mici. Planurile noastre VPS includ server web OpenLiteSpeed, cache LiteSpeed și baze de date MariaDB pentru a-ți ajuta site-ul să funcționeze la viteză maximă. În plus, DirectAdmin este un panou de control ușor de rulat, deci nu va folosi multe resurse.

Fă-ți site-ul incredibil de rapid

Migrează-ți site-ul cu ușurință

Vrei să-ți transferi site-ul de la o altă gazdă DirectAdmin? Te poți baza pe noi. Testele noastre arată că transferarea la găzduirea DirectAdmin VPS Hostinger poate îmbunătăți cu până la 200% viteza unui site. Migrarea poate fi realizată în câțiva pași și nu va cauza nici o întrerupere.

Migrează-ți site-ul cu ușurință

Economisește datorită licenței DirectAdmin gratuite

La alți furnizori de găzduire, ai fi nevoit să faci o achiziție separată pentru o licență DirectAdmin. La Hostinger, panoul de control este inclus gratuit pentru toate conturile VPS, oferindu-ți astfel mai multă valoare la un preț mai mic.

Economisește datorită licenței DirectAdmin gratuite

99.9% uptime garantat

Noi monitorizăm serverele 24/7 pentru a ne asigura că site-ul tău este disponibil în orice moment. Mai mult decât atât, DirectAdmin are funcția de recuperare automată în caz de urgență, prevenind astfel întreruperile.

99.9% uptime garantat

Caracteristicile găzduirii DirectAdmin

OpenLiteSpeed și cache LiteSpeed

OpenLiteSpeed este o versiune open-source a LiteSpeed, care este cel mai rapid server web din industrie. Activează modulul LiteSpeed Cache sau plugin-ul CMS și mărește viteza cu care conținutul site-ului tău este livrat. Fă upgrade la LiteSpeed cu doar câteva click-uri pentru a crește și mai mult performanța site-ului tău.

Pachete pentru reselleri

Dacă ai o afacere de programare web, DirectAdmin îți permite să configurezi conturi de revânzare pentru a găzdui site-urile web ale clienților. Nu este nevoie să configurezi funcțiile contului de la zero - pur și simplu selectează un pachet de revânzare predefinit și ești pregătit.

Multi-object caching

Planurile noastre de găzduire DirectAdmin VPS suportă integrarea cache de obiecte prin Redis, Memcached sau LiteSpeed Memcached (LSMCD). Această funcționalitate îți va accelera site-ul web pentru că permite ca rezultatele căutărilor în baza de date să fie servite din memoria cache, evitând trimiterea mai multor cereri către baza de date.

Copii de rezervă automate și restaurare facilă

Toate serviciile noastre de găzduire VPS includ și copii de rezervă zilnice și săptămânale pentru ca datele tale să fie cât se poate de protejate. Cu doar 1 click poți restaura o versiune anterioară. Ai fișiere de site stocate în SFTP/FTP la distanță sau la altă gazdă? Le putem transfera pentru tine.

HTTP/3 cu protocol QUIC

OpenLiteSpeed este compatibil cu cea mai nouă tehnologie HTTP pentru a îmbunătăți performanța site-ului. Aceasta va reduce întârzierile de rețea, va stabili conexiuni mai rapide în timpul handshake-urilor TLS și va oferi o criptare mai cuprinzătoare pentru a preveni atacurile cibernetice.

IP dedicat

Oferim IP-uri dedicate la toate serviciile de găzduire VPS, pentru a ne asigura că ai mai multă flexibilitate și mai mult control asupra configurării serverului tău. Această caracteristică îți oferă și acces direct către site-ul tău prin FTP, o reputație mai bună pentru domeniul tău și performanță și securitate îmbunătățite.

Planuri puternice de găzduire DirectAdmin VPS

Caracteristici
vCPU
Memorie (RAM)
Stocare SSD
Scor Geekbench multi-nuclee
Lățime de bandă
Limită Inode-uri
1 Snapshot
Copii de rezervă săptămânale
IP dedicat
Acces complet root
Reţea 100 MB/s
Suport IPv4 & IPv6
Suport 24/7

VPS 1

VPS 1

3,49 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

7,85 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 4

VPS 4

13,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

20,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Cores
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

32,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 8

VPS 8

65,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 800
12 TB
16 384 000

* Toate planurile noastre VPS se bazează pe tehnologia de virtualizare OVZ.

Alege cel mai apropiat centru de date

Site-ul tău se va încărca cu viteze de neegalat, indiferent de unde se află vizitatorii tăi. Rețeaua noastră de centre de date de nivel 3 este răspândită pe tot globul pentru a oferi latență ultra-redusă și livrare rapidă a conținutului.

Ce locații sunt disponibile pentru centrele de date?

Întrebări frecvente despre găzduirea DirectAdmin VPS

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea DirectAdmin VPS

DirectAdmin este un panou de control de găzduire web bazat pe Linux, deținut de JBMC Software. Interfața sa prietenoasă facilitează gestionarea VPS-urilor atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați.

Cel mai important, DirectAdmin este ușor de rulat, deci consumă mult mai puține resurse decât alte panouri de control de top. În combinație cu tehnologia LiteSpeed a VPS-ului nostru, site-ul tău va rula mult mai rapid.

De asemenea, DirectAdmin vine cu trei niveluri de acces pentru utilizatori - administrator, reseller și utilizator. Această caracteristică face ca acest panou de control pentru găzduire web să fie popular printre proprietarii de afaceri și agențiile care gestionează mai multe site-uri web pentru clienții lor.

Pentru a te conecta la DirectAdmin, urmează acești pași:

 • Asigură-te că ai primit datele de autentificare în DirectAdmin de la gazda ta. La Hostinger, poți să mergi în panoul de bord al contului tău VPS și apoi să selectezi secțiunea Operating System. Acolo vei găsi numele de utilizator și parola.
 • Deschide o fereastră nouă și introdu http://adresa-ip-a-contului-vps:2222. De exemplu: http://111.11.1.111:2222.
 • Introdu datele de autentificare obținute din panoul de bord. Apasă Sign in.
 • Asta e tot - acum ai acces la panoul de control.

  Pe lângă plata pentru găzduire web, de obicei ai nevoie să cumperi și o licență pentru a utiliza DirectAdmin. Prețurile încep de la 2 dolari/lună, cu trei planuri din care puteți alege - Personal, Lite și Standard.

  Spre deosebire de alți furnizori de găzduire, Hostinger oferă licența DirectAdmin gratuit. În plus, cu serviciile noastre de găzduire DirectAdmin, nu îți asumi nici un risc, întrucât acestea vin cu o garanție de 30 de zile banii înapoi.

  Atât cPanel, cât și DirectAdmin sunt panouri de control bazate pe Linux, cu diverse funcții avansate care te ajută să îți administrezi găzduirea web. Iată care sunt diferențele dintre ele:

 • Interfață. Atât cPanel, cât și DirectAdmin sunt ușor de utilizat, dar tabloul de bord al cPanel are mai multe setări și opțiuni de configurare. Mulți experți consideră că acesta este mult mai ușor de utilizat pentru începători, în timp ce DirectAdmin este mai potrivit pentru utilizatorii avansați.
 • Utilizarea resurselor. DirectAdmin ocupă mult mai puțin spațiu pe disc și memorie decât cPanel, ceea ce este esențial de luat în considerare dacă dorești să optimizezi performanța site-ului tău. Cu toate acestea, cPanel oferă mai multe funcții încorporate și posibilitatea de a face integrări de la terți.
 • Administrarea accesului. În DirectAdmin, poți gestiona conturile de administrator, de utilizator și de reseller din cadrul aceluiași panou de bord. Pentru a face acest lucru pe cPanel, va trebui să navighezi între acesta și WHM, ceea ce nu e la fel de convenabil.
 • Licență. Cu planurile noastre VPS, licența DirectAdmin este inclusă gratuit, dar cPanel și WHM nu sunt. Astfel, pentru acestea din urmă va trebui să achiziționezi o licență separată, al cărei preț începe de la 15,99 dolari/lună. Cu toate acestea, Hostinger oferă, de asemenea, planuri dedicate de găzduire partajată cPanel.
 • Este ușor să-ți migrezi site-ul la găzduirea noastră DirectAdmin VPS. Urmează acești pași:

 • Pe panoul tău de control actual, creează o variantă de backup a site-ului tău. Asigură-te că ai inclus în numele acestui fișier numele de utilizator pe care îl folosești cu gazda respectivă.
 • Mergi la noul tău panou de control DirectAdmin. Introdu detaliile FTP ale fostei tale gazde web și recuperează copia de rezervă pe care ai făcut-o.
 • Conectează domeniul tău cu noul tău cont de găzduire DirectAdmin.
 • Pentru instrucțiuni detaliate, citește acest tutorial despre migrarea site-ului către contul DirectAdmin VPS Hostinger. Echipa noastră de asistență disponibilă 24/7 este gata să te ajute, dacă vei întâmpina vreo problemă.