Te întrebi cum să obţii un nume de domeniu gratuit, împreună cu o găzduire web ieftină?

Nu mai căuta, Hostinger le are pe toate. Alege orice plan de găzduire ieftină Premium sau Business şi obţine un nume de domeniu gratuit. Foloseşte verificatorul nostru de domenii pentru a găsi numele perfect şi înregistrează-l gratuit instant.

Găzduire gratuită de domenii

Beneficiază de un nume de domeniu gratuit de la Hostinger, cu găzduirea web ieftină, Business sau Premium. Hostinger îţi va face viaţa mai uşoară, asigurându-ţi cele mai bune şi ieftine sevicii de găzduire web, care includ şi un nume de domeniu gratuit. Tot ceea ce ai nevoie pentru un site de succes este aici: cea mai rapidă viteză, caracteristici necontorizate & nume de domeniu GRATUIT!

Găzduire web ieftină

Bucură-te de găzduire web nelimitată cu un nume de domeniu GRATUIT. Nu mai cheltui bani cu dezvoltatori web scumpi, ocupă-te singur de asta cu unul dintre planurile noastre ieftine de găzduire web, proiectate pe infrastructura cloud pentru viteză rapidă şi spaţiu pe disk nelimitat. Nu mai căuta, dacă vrei pachetul ieftin de găzduire web, împreună cu numele de domeniu gratuit.

Suport dedicat

Datorită faptului că este membru mândru al ICANN, Hostinger se dedică în totalitate pentru a asigura cele mai bune servicii tuturor proprietarilor de domenii! Suportul nostru tehnic instruit profesional este rapid și eficient. Beneficiază de un domeniu gratuit cu găzduirea web ieftină şi creşte-ţi brandul fără griji. Noi suntem mereu aici pentru a te ajuta să-ţi creşti afacerea.

Email personalizat

Îmbunătățește imaginea mărcii tale utilizând un domeniu personalizat și gratuit ca adresă de email. Trimite mailuri către clienții tăi de pe un e-mail personalizat al companiei, pe care îl obții cu domeniul gratuit, va ajuta la câștigarea de credibilitate pentru marca ta. Fii diferit, creează o adresă de e-mail personalizată, excepțională și perfectă!