Drupal Hosting

Transformă-ţi ideea într-un site web grozav cu planurile noastre optimizate pentru Drupal hosting

check_circle

Garanție 30 de zile banii înapoi

Alege planul de Drupal Hosting

Găzduire web Single

5,90 €
Economiseşti 90%
0
59
/lună

1,59 €/lună la reînnoire

 • 1 site web
 • 1 cont de email
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X viteză Drupal
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39 €
Economiseşti 82%
1
55
/lună

2,99 €/lună la reînnoire

 • Număr de site-uri nelimitat*
 • Conturi de email nelimitate*
 • Lățime de bandă nelimitată*
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 2X viteză Drupal

Găzduire web Business

11,19 €
Economiseşti 78%
2
45
/lună

5,99 €/lună la reînnoire

 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X viteză Drupal

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

Ai nevoie de mai Multă Putere? Încearcă soluția de găzduire cloud

Planul de Drupal Hosting care te va duce în top!

Primeşti tot ce ai nevoie pentru a configura, lansa și întreține un site web Drupal. Avem o experienţă considerabilă în industria de găzduire web şi am perfecționat infrastructura serverelor pentru a-ţi oferi o platformă care garantează succesul online. Flexibilitate, viteză și uptime garantat!

live_help

Expertul tău Drupal

Ai nevoie de ajutor la configurarea sau transferarea site-ului web? Nu-ţi face griji! O echipă dedicată de experți se va asigura că vei fi online în cel mai scurt timp. Contactează-ne oricând, suntem mereu pregătiți să te ajutăm!

thumb_up

Nume de Domeniu Gratuit

Primul lucru de care ai nevoie este un nume unic. Obțineți-l gratuit cu Hostinger! Fiecare plan anual de Drupal hosting include un nume de domeniu gratuit pentru primul an!

dns

Servere optimizate pentru Drupal

Obține maximul de funcționare și performanță Drupal! De la HTTP/2 la cea mai recentă versiune stabilă PHP și MariaDB, site-ul tău va depăși orice competitor.

De ce să alegi CMS-ul Drupal?

Fiind unul dintre cele mai importante sisteme de management al conținutului din lume, Drupal oferă o platformă flexibilă care poate crea orice tip de site web. Poţi construi orice, de la portofolii simple până la comunităţi și magazine online. Cu funcţionalităţi orientate spre dezvoltatori, Drupal este una dintre cele mai bune platforme atât pentru începători, cât și pentru experți. După cum se spune, dacă doreşti să construieşti un blog - alege WordPress, dar dacă doreşti să construieşti WordPress - alege Drupal.

 icon

check_circleAxat pe dezvoltatori

Cunoscut ca una dintre cele mai flexibile platforme, Drupal oferă o varietate de module și opțiuni de personalizare. Poţi crea și implementa orice funcţionalitate de care ai nevoie pentru a avea succes!

check_circleSecuritate impenetrabilă

Rămâi protejat de toate amenințările. Drupal este una dintre puținele platforme care respectă standardele OWASP. Alege şi securitatea unică a serverelor noastre pentru cea mai plăcută experiență de găzduire.

check_circlePrietenos cu SEO

Fii vizibil publicului! Obții mai multă expunere online cu funcţionalităţi integrate SEO. Adu site-ul tău pe primele pagini în Google și bucură-te de un flux constant de trafic organic.

Creează astăzi un site cu Drupal hosting

Hai online și începe să-ţi construieşti prezența virtuală în doar 3 pași simpli.

Alege planul de Drupal Hosting

Pasul 1

Alege planul de Drupal Hosting

Începe călătoria fără griji! Includem garanția de returnare a banilor în 30 de zile.

Configurează serviciul

Pasul 2

Configurează serviciul

Finalizează configurarea inițială a serviciului. Contactează experții noștri Drupal oricând ai nevoie de ajutor!

Transformă ideile în realitate

Pasul 3

Transformă ideile în realitate

Aici începe distracția! Configurează Drupal cu un click și începe să îţi construieşti site-ul.

Tot ce ai nevoie

Toate funcţionalităţile pentru performanțe Drupal excepționale

Găzduirea Drupal include toate instrumentele esențiale pentru a-ți face site-ul să iasă în evidență. Descoperă lumea posibilităților nesfârșite cu Hostinger!

tune

Panoul de control personalizat

Pentru a-ţi oferi libertate maximă, am dezvoltat un panou de control unic, cu o integrare ușoară GIT, cele mai recente versiuni PHP și multe altele!

update

Instalare cu 1 click

Configurează Drupal cu un singur click utilizând programul de instalare automat al Hostinger. Concentrează-te asupra a ceea ce contează și începe să lucrezi la site-ul tău instantaneu!

https

Îmbunătățește Cache-ul

Impresionează vizitatorii cu pagini care se încarcă repede. Atinge cele mai ridicate scoruri de viteză a paginilor cu Nginx cache layer şi fatcache accelerator.

Dashboard
Magazin ecommerce
cloud

Integrare CloudFlare

Implementează cu ușurință CloudFlare și adaugă un strat suplimentar de viteză și securitate. Protecție DDoS, firewall web și beneficiile oferite de un CDN incluse!

people

Certificat SSL/TLS

HTTPS asigură confidențialitatea datelor vizitatorilor și a clienților. Primeşti un certificat SSL pe viață, crești încrederea și SEO-ul site-ului tău Drupal.

trending_up

Manager de acces

Colaborezi cu dezvoltatori sau alte persoane? Acordă-le acces la contul tău de gazduire web fără a împărtăși detaliile personale!

Întrebări frecvente găzduire Drupal

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea Drupal

Drupal este unul dintre cele mai sigure sisteme de management al conținutului. Cu o comunitate masivă de dezvoltatori în spate, acesta îți oferă șansa de a crea orice tip de site web. Cu o documentație detaliată şi o mulţime de comunități online, vei găsi soluții la orice problemă sau întrebare referitoare la CMS-ul Drupal.
Optimizată pentru uptime ridicat şi performanțe excepționale, găzduirea Drupal oferă o bază solidă pentru site-ul sau afacerea ta online. De la configurarea instantanee la HTTP/2 cu cele mai recente actualizări PHP și MySQL, vei fi cu un pas mai aproape de succesul online. Echipele de monitorizare și asistență sunt de partea ta, așa că nimic nu te împiedică să ajungi în top!
Sigur că poți! Drupal oferă numeroase extensii gratuite care îţi permit să adaugi un coş de cumpărături pe site-ul tău web. Și dacă doreşti ceva mai serios, există o varietate de module premium care îţi vor permite să creeziun magazin online de succes.
Dacă ai nevoie de ajutor la configurarea sau transferarea unui site web pe platforma noastră de găzduire Drupal, suntem mereu gata să îţi oferim o mână de ajutor. Contactează-ne echipa de suport și ne vom asigura că vei fi online în cel mai scurt timp!
În zona administrativă a site-ului tău Drupal, vei găsi o bibliotecă de module și teme care te vor ajuta să obţii rezultatul dorit. Implementează funcţionalităţi noi, formulare de contact, live chat și alte extensii grozave fără a scrie niciun cod!
Dacă ai nevoie de un sistem de gestionare a conținutului, ambele platforme se numără printre cele mai bune alegeri. Deși nu există un câștigător clar, Drupal și WordPress au diferențele lor unice. Încearcă-le pe amândouă la Hostinger și găseşte platforma care ţi se potriveşte cel mai bine!