Găzduire Drupal

Transformă-ţi ideea într-un site web minunat cu găzduirea noastră optimizată pentru Drupal

check_circle

Garanție 30 de zile banii înapoi

Alege planul de găzduire Drupal

Ofertă limitată: obține GRATIS un certificat SSL

Găzduire web Single

5,90€
Economiseşti 90%
0
59
/lună
 • 1 site web
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X Drupal Optimized Speed
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39€
Economiseşti 82%
1
55
/lună
 • 100 de site-uri
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 2X viteză Drupal

Găzduire web Business

11,19€
Economiseşti 78%
2
45
/lună
 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X viteză Drupal

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

Ai nevoie de mai Multă Putere? Încearcă soluția de hosting ieftin în cloud

Găzduire Drupal care te va duce în top!

Primeşti tot ce ai nevoie pentru a configura, lansa și întreține un site web Drupal. Avem o experienţă considerabilă în industria de găzduire web şi am perfecționat infrastructura serverelor pentru a-ţi oferi o platformă care garantează succesul online. Flexibilitate, viteză și uptime garantat!

live_help

Expertul tău Drupal

Ai nevoie de ajutor la configurarea sau transferarea site-ului web? Nu-ţi face griji! O echipă dedicată de experți se va asigura că vei fi online în cel mai scurt timp. Contactează-ne oricând, suntem mereu fericiți să te ajutăm!

thumb_up

Nume de Domeniu Gratuit

Primul lucru de care ai nevoie este un nume unic. Obțineți-l gratuit cu Hostinger! Fiecare plan anual de găzduire Drupal include un nume de domeniu gratuit pentru primul an!

dns

Servere optimizate pentru Drupal

Obține maximul de funcționare și performanță Drupal! De la HTTP/2 la cea mai recentă versiune stabilă PHP și MariaDB, site-ul tău va depăși orice competitor.

De ce să alegi CMS-ul Drupal?

Fiind unul dintre cele mai importante sisteme de management al conținutului din lume, Drupal oferă o platformă flexibilă care poate crea orice tip de site web. Poţi construi orice, de la portofolii simple până la comunităţi și magazine de comerț electronic. Venind cu funcţii orientate spre dezvoltatori, Drupal este una dintre cele mai bune platforme atât pentru începători cât și pentru experți. După cum se spune, dacă doreşti să construieşti un blog - alege WordPress, dar dacă doreşti să construieşti WordPress - alege Drupal.

 icon

check_circleAxat pe dezvoltatori

Cunoscut ca una dintre cele mai flexibile platforme, Drupal oferă o varietate de module și opțiuni de personalizare. Poţi crea și implementa orice caracteristică de care ai nevoie pentru a reuși!

check_circleSecuritate impenetrabilă

Rămâi protejat de toate amenințările. Drupal este una dintre puținele platforme care respectă standardele OWASP. Alege şi securitatea unică a serverelor noastre pentru cea mai plăcută experiență de găzduire.

check_circleSEO Friendly

Lasă lumea să știe despre site-ul tău! Obții mai multă expunere online cu funcții SEO integrate. Adu site-ul tău pe primele pagini în Google și bucură-te de un flux constant de trafic organic.

Creează astăzi un site cu găzduirea Drupal

Hai online și începe să-ţi construieşti prezența online cu doar 3 pași simpli.

Alege planul de găzduire Drupal

First step

Alege planul de găzduire Drupal

Începe călătoria fără griji! Includem garanția de returnare a banilor în 30 de zile.

Configurează serviciul

Second step

Configurează serviciul

Finalizează configurarea inițială a serviciului. Contactează experții noștri Drupal oricând dacă ai nevoie de ajutor!

Transformă ideile în realitate

Third step

Transformă ideile în realitate

Aici începe distracția! Configurează Drupal cu un click și începe să îţi construieşti site-ul.

Everything you need

Toate caracteristicile pentru performanțe excepționale ale Drupal

Găzduirea Drupal include toate instrumentele esențiale pentru a face site-ul tău să iasă în evidență. Deschide ușa posibilităților nesfârșite cu Hostinger!

tune

Panoul de control personalizat

Pentru a-ţi oferi libertate maximă, am dezvoltat un panou de control unic, cu o integrare ușoară GIT, cele mai recente versiuni PHP și multe altele!

update

Instalare cu 1 click

Configurează Drupal cu un singur click al mouse-ului utilizând programul de instalare automat al Hostinger. Concentrează-te asupra a ceea ce contează și începe să lucrezi la site-ul tău instantaneu!

https

Boost Cache

Impresionează vizitatorii cu pagini care se încarcă repede. Atinge cele mai ridicate scoruri de viteză a paginilor cu Nginx cache layer şi fatcache accelerator.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Integrare CloudFlare

Implementează cu ușurință CloudFlare și adaugă un strat suplimentar de viteză și securitate. Protecție DDoS, firewall web și beneficiile oferite de un CDN incluse!

people

Certificat SSL/TLS

HTTPS asigură confidențialitatea datelor vizitatorilor și a clienților. Primeşti un certificat SSL pe viață, crești încrederea și SEO-ul site-ului tău Drupal.

trending_up

Manager de acces

Colaborezi cu dezvoltatori sau alte persoane? Acordă-le acces la contul tău de gazduire web fără a împărtăși detaliile personale!

Întrebări frecvente găzduire Drupal

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea Drupal

Drupal este unul dintre cele mai sigure sisteme de management al conținutului. Cu o comunitate masivă de dezvoltatori în spate, acesta oferă o șansă de a crea orice tip de site web. Cu o documentație detaliată şi o mulţime de comunități online, vei găsi soluții la orice problemă sau întrebare referitoare la CMS-ul Drupal.
Optimizată pentru uptime ridicat şi performanțe excepționale, găzduirea Drupal oferă o bază solidă pentru site-ul sau pentru afacerea ta online. De la configurarea instantanee la HTTP/2 cu cele mai recente actualizări PHP și MySQL, vei fi cu un pas mai aproape de succesul online. Cu echipe de monitorizare și asistență de partea ta, nimic nu te împiedică să ajungi în top!
Sigur că poți! Drupal oferă numeroase extensii gratuite care îţi permit să adaugi un coş de cumpărături pe site-ul tău web. Și dacă doreşti ceva mai serios, există o varietate de module premium care îţi vor permite să faci un magazin online de succes.
Dacă ai nevoie de ajutor la configurarea sau transferarea unui site web pe platforma noastră de găzduire Drupal, suntem mereu gata să îţi oferim o mână de ajutor. Contactează echipa noastră de asistență și ne vom asigura că vei fi online în cel mai scurt timp!
În zona administrativă a site-ului tău Drupal, vei găsi o bibliotecă de module și teme care te vor ajuta să obţii rezultatul dorit. Implementează caracteristici noi, formulare de contact, live chat și alte extensii minunate fără a coda!
Dacă ai nevoie de un sistem de gestionare a conținutului, ambele platforme se numără printre cele mai bune alegeri. Deși nu există un câștigător clar, Drupal și WordPress au diferențele lor unice. Încearcă-le pe amândouă la Hostinger și găseşte platforma care ţi se potriveşte cel mai bine!
closelogo


Oferta Black Friday

 • check 99,9%Program de funcționare
 • check Certificat SSL gratuit
 • check 24/7 asistenţă live
 • check 30 de zile banii înapoi garantat
Începe

Până la

90

%

OFF

05
ZILE
06
ORE
34
MINUTE
36
SECUNDE
Oferta Black Friday: Găzduire web
De la 0,59€ /Lună!
Vezi Toate Ofertele
×