Drupal Hosting

Transformă-ţi ideea într-un site web minunat cu găzduirea noastră optimizată pentru Drupal

Garanție 30 de zile banii înapoi

Alege planul de găzduire Drupal

Știai că...planurile anuale de găzduire Premium & Business includ domenii personale gratuite?

Termeni de plată

Găzduire Drupal care te va duce în top!

Primeşti tot ce ai nevoie pentru a configura, lansa și întreține un site web Drupal. Avem o experienţă considerabilă în industria de găzduire web şi am perfecționat infrastructura serverelor pentru a-ţi oferi o platformă care garantează succesul online. Flexibilitate, viteză și uptime garantat!

Găzduire Drupal care te va duce în top!
Expertul tău Drupal

Expertul tău Drupal

Ai nevoie de ajutor la configurarea sau transferarea site-ului web? Nu-ţi face griji! O echipă dedicată de experți se va asigura că vei fi online în cel mai scurt timp. Contactează-ne oricând, suntem mereu fericiți să te ajutăm!

Nume de domeniu gratuit

Nume de domeniu gratuit

Primul lucru de care ai nevoie este un nume unic. Obține-l gratuit cu Hostinger! Fiecare plan anual de găzduire Drupal include un nume de domeniu gratuit pentru primul an!

Servere optimizate pentru Drupal

Servere optimizate pentru Drupal

Obține maximul de funcționare și performanță Drupal! De la HTTP/2 la cea mai recentă versiune stabilă PHP și MariaDB, site-ul tău va depăși orice competitor.

De ce să alegi CMS-ul Drupal?

Fiind unul dintre cele mai importante sisteme de management al conținutului din lume, Drupal oferă o platformă flexibilă care poate crea orice tip de site web. Poţi construi orice, de la portofolii simple până la comunităţi și magazine online. Cu funcţionalităţi orientate spre dezvoltatori, Drupal este una dintre cele mai bune platforme atât pentru începători, cât și pentru experți. După cum se spune, dacă doreşti să construieşti un blog - alege WordPress, dar dacă doreşti să construieşti WordPress - alege Drupal.

De ce să alegi CMS-ul Drupal?
Axat pe dezvoltatori

Axat pe dezvoltatori

Cunoscut ca una dintre cele mai flexibile platforme, Drupal oferă o varietate de module și opțiuni de personalizare. Poţi crea și implementa orice funcţionalitate de care ai nevoie pentru a avea succes!

Securitate impenetrabilă

Securitate impenetrabilă

Rămâi protejat de toate amenințările. Drupal este una dintre puținele platforme care respectă standardele OWASP. Alege şi securitatea unică a serverelor noastre pentru cea mai plăcută experiență de găzduire.

SEO Friendly

SEO Friendly

Fii vizibil publicului! Obții mai multă expunere online cu funcţionalităţi integrate SEO. Adu site-ul tău pe primele pagini în Google și bucură-te de un flux constant de trafic organic.

Creează astăzi un site cu găzduirea Drupal

Hai online și începe să-ţi construieşti prezența online cu doar 3 pași simpli.

Alege planul de găzduire Drupal

Alege planul de găzduire Drupal

Începe călătoria fără griji! Includem garanția de returnare a banilor în 30 de zile.

Configurează serviciul

Configurează serviciul

Finalizează configurarea inițială a serviciului. Contactează experții noștri Drupal oricând dacă ai nevoie de ajutor!

Dă viață ideilor

Dă viață ideilor

Aici începe distracția! Configurează Drupal cu un click și începe să îţi construieşti site-ul.

Toate funcţionalităţile pentru performanțe Drupal excepționale

Găzduirea Drupal include toate instrumentele esențiale pentru a face site-ul tău să iasă în evidență. Deschide ușa posibilităților nesfârșite cu Hostinger!

Toate funcţionalităţile pentru performanțe Drupal excepționale
Panoul de control personalizat

Panoul de control personalizat

Vrem să îți oferim libertate maximă, de aceea am dezvoltat un panou de control unic. Acesta are o integrare ușoară cu GIT, cele mai recente versiuni PHP, precum și multe alte instrumente.

Instalare cu 1 click

Instalare cu 1 click

Configurează Drupal cu un singur click al mouse-ului utilizând programul de instalare automat al Hostinger. Concentrează-te asupra a ceea ce contează și începe să lucrezi la site-ul tău instantaneu!

Boost Cache

Boost Cache

Impresionează vizitatorii cu pagini care se încarcă repede. Datorită cache layer-ului nostru Nginx personalizat și datorită acceleratorului fatcache, paginile tale vor atinge cele mai mari viteze.

Protecţie DDoS

Poți fi sigur că site-ul tău este securizat datorită protecției noastre DDoS, fără a compromite experiența de căutare a vizitatorilor tăi.

Certificat SSL/TLS

HTTPS asigură confidențialitatea datelor vizitatorilor și a clienților. Primeşti un certificat SSL pe viață, inspiri încredere și îmbunătățești SEO-ul site-ului tău Drupal.

Manager de acces

Colaborezi cu dezvoltatori sau alte persoane? Oferă-le acces la contul tău de găzduire web fără a împărtăși detaliile personale!

Drupal Hosting

Garanție 30 zile banii înapoi

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți solicita rambursarea plății în termen de 30 de zile de la achiziție. Procesul este fără probleme și fără riscuri.

Întrebări frecvente despre Drupal Hosting

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre Drupal Hosting

Ce este Drupal?

Ce este Drupal hosting și cu ce este diferit?

Pot transforma site-ul meu Drupal într-un magazin eCommerce?

Voi primi ajutor să migrez un site Drupal pe care îl am deja?

Cum adaug funcții noi pe site-ul meu Drupal?

Drupal este mai bun decât WordPress?