Susținem Ucraina

Steag Ucraina

Atacurile guvernului rus asupra Ucrainei au pus în pericol milioane de vieți nevinovate. Susținem Ucraina în lupta pentru libertate și apărarea democrației. Dacă vrei să sprijini ucrainenii în aceste timpuri deloc ușoare, o poți face printr-o donație.

Găzduire ecommerce

Doreşti să îţi deschizi un un magazin online? Alege dintr-o varietate de soluții de găzduire ecommerce și ți-ai asigurat un start de succes!

Găzduire WooCommerce
Găzduire WooCommerce

Bazat pe WordPress - cel mai popular CMS din lume - WooCommerce este un plugin care îţi permite să configurezi rapid și ușor un magazin online. Alege serverele Hostinger pentru a impresiona fiecare vizitator al magazinului tău. Nu sunt necesare de cunoștințe avansate de codare!

Află mai multe
Găzduire PrestaShop
Găzduire PrestaShop

O zonă administrativă intuitivă, un coș flexibil și caracteristici concentrate pe comerț electronic sunt doar câteva dintre avantajele oferite de PrestaShop. Și cu Hostinger de partea ta, succesul, performanța și vânzările sunt garantate!

Află mai multe

99,9% uptime garantat

Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

Panou de control puternic

Garanție 30 zile banii înapoi

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, indiferent de motiv, îți vom da banii înapoi. Fără bătăi de cap, fără riscuri.