Găzduire email pentru proiectele tale online

Obține servicii de găzduire email și crește încrederea în marca ta!

Tot ce ai nevoie la îndemână

01

Alege planul de găzduire email

Alege una dintre cele două opțiuni disponibile și revizuieşte produsele din coș. Comandă pe o periodă de 12 luni pentru a beneficia de un domeniu gratuit!

02

Finalizează comanda

Finalizează tranzacția prin completarea detaliilor de plată. Vei ajunge apoi în zona membrilor.

03

Servere de e-mail de înaltă calitate

Urmează indicaţiile iniţiale pentru configurare. Apoi creează-ţi prima adresă de email pe bază de domeniu şi începe să trimiţi mesaje!

Alege planul de găzduire email

Email Business

1,99 €
Economiseşti 55%
0,89/lună

preţ pe căsuţă email

 • 10 GB stocare email
 • 2 filtre mail
 • 50 aliasuri email
 • Verificare Antivirus
 • Suport dispozitive multiple

  0,89 €/lună la reînnoire

  Email Enterprise

  3,15 €
  Economiseşti 29%
  2,25/lună

  preţ pe căsuţă email

  • 30 GB stocare email
  • Filtre e-mail nelimitate
  • 50 aliasuri email
  • Verificare Antivirus
  • Suport dispozitive multiple

   2,25 €/lună la reînnoire

   Funcţionalităţi

   Administrare contacte disonibilă pe toate dispozitivele

   Administrare contact

   Colaborarea nu a fost niciodată mai uşoară. Conectează-te şi discută cu prietenii, colegii tăi sau cu alţi colaboratori externi prin doar câteva click-uri. Importă cu uşurinţă informaţii de pe alte dispozitive sau pur şi simplu exportă-ţi lista de contacte pentru eficientizarea lucrului în echipa ta.

   Disponibil pe orice dispozitiv

   Nu contează unde eşti, ce dispozitiv foloseşti sau chiar dacă eşti conectat la internet. Titan funcţionează fără cusur pe majoritatea motoarelor de căutare, pe Android, iOS şi offline.

   Integrare de aplicaţii şi instrumente de productivitate

   Integrare de aplicaţii

   Ce este mai bun decât Titan? Titan lucrând în tandem cu aplicaţiile tale preferate. Sistemul nostru de integrare cu un click îţi permite să integrezi Titan alături de peste 50 de instrumente precum Asana, Twitter, Google Drive sau Todoist, optimizându-ţi productivitatea şi uşurându-ţi munca.

   Instrumente de productivitate

   Flock vine la pachet cu multiple funcţionalităţi şi instrumente puternice de colaborare business, făcându-ţi viaţa mai uşoară şi dându-ţi un avantaj în faţa competiţiei. De la liste cu lucruri de făcut şi sondaje partajate până la partajarea de note şi memento-uri, ai tot ce îţi poţi dori.

   Căutare avansată

   Căutare avansată pentru a-ţi face viața mai ușoară

   Fă-ţi viața mai ușoară cu o căutare super rapidă. Cu funcţia de căutare Flockmail vei găsi email-urile pe care le cauţi în câteva secunde. Poţi căuta după subiect, dată, cuvinte cheie.

   Vezi planurile
   Administrare contacte disonibilă pe toate dispozitivele

   Apeluri video integrate

   Îmbunătăţeşte-ţi email-urile cu videoclipuri

   Cu Flockmail vei putea găzdui întâlniri de până la 50 de persoane. O soluţie rapidă și fiabilă care îţi va ajuta afacerea să crească mai repede ca niciodată.

   Vezi planurile
   Apeluri video integrate
   Vezi agenda ta dintr-o privire şi programează-ţi întâlniri rapid

   Programează întâlniri şi planifică-ţi ziua

   Verifică-ți agenda cu o privire

   Nu veți rata nici o întâlnire sau dată importantă, deoarece calendarul îţi permite să programezi și să urmăreşti toate întâlnirile într-un singur loc

   Programează rapid evenimentele

   Vrei să stabilești o întâlnire cu restul echipei tale? Nici o problemă. Verifică-le disponibilitatea în doar o secundă.

   Garanție 30 zile banii înapoi

   Dacă nu eşti 100% mulțumit cu Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără greutăți, fără risc.

   Întrebări frecvente găzduire email

   Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări cu privire la serviciul de hosting email

   Găzduirea email este o soluție unică axată pe servere de email. Acest serviciu funcționează independent de găzduirea site-ului web, prin urmare, afacerea ta va funcționa în continuare la scară completă chiar şi în timp ce configurezi totul.

   În zilele noastre, construirea încrederii și conștientizării mărcii este extrem de importantă. Dar nu este un lucru ușor de făcut. Cu toate acestea, este mult mai simplu cu găzduirea email bazată pe domenii! Fiecare scrisoare pe care o trimiţi va afișa numele tău de domeniu pentru potențialii clienți, încurajându-i în același timp să-ţi verifice site-ul. Sondajele arată, de asemenea, că utilizatorii aleg de obicei companii care utilizează servicii de email profesional!

   Desigur! Fiecare plan va avea un instrument de migrare email încorporat, care te va ajuta să transferi tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Iar în cazul în care ai probleme sau pur și simplu ai nevoie de asistență, echipa noastră dedicată de suport va fi mai mult decât fericită să te ajute!

   Bineînțeles! Fiecare plan de hosting email profesional este compatibil cu orice dispozitiv mobil sau client de poștă electronică. Configurează-ţi email-ul pe mai multe dispozitive și sincronizează-i conținutul fără efort, indiferent unde te afli!

   Cauţi altceva?