Servicii profesionale de găzduire email pentru afacerea ta

O adresă de email care se potrivește cu domeniul tău personalizat va oferi și mai multă credibilitate brand-ului tău.

Găzduire Email HostingerGăzduire Email Hostinger

Configurează cu doar câteva click-uri

01

Alege un plan de găzduire email

Ai o afacere nouă? Optează pentru planul Business Starter de 0,89 €/lună. Dacă ai nevoie de mai multe resurse, planul Business Premium la 2,25 €/lună este perfect. Ține cont de faptul că prețurile menționate sunt per căsuță poștală.

02

Mergi la Checkout

Alege numărul de căsuțe poștale și perioada abonamentului. După ce ai finalizat procesul de plată, vei fi redirecționat către panoul de control al contului tău de găzduire.

03

Configurează-ți găzduirea email

În cele din urmă, creează un cont de email profesional, configurează-ți setările DNS și sincronizează emailul cu alte dispozitive. Tot ce mai rămâne de făcut este să trimiți mailurile.

Alege un plan de găzduire email

Email Business

1,99 €
Economiseşti 55%
0,89/lună

preţ pe căsuţă email

 • 10 GB stocare email
 • 10 Reguli de redirecționare
 • 50 aliasuri email
 • Verificare antivirus
 • Protecție avansată anti-spam
 • Infrastructură bazată pe cloud

  0,89 €/lună la reînnoire

  Email Enterprise

  3,15 €
  Economiseşti 29%
  2,25/lună

  preţ pe căsuţă email

  • 30 GB stocare email
  • 50 Reguli de redirecționare
  • 50 aliasuri email
  • Verificare antivirus
  • Protecție avansată anti-spam
  • Infrastructură bazată pe cloud

   2,25 €/lună la reînnoire

   Termeni de plată

   Planurile trebuie achitate integral, plata în rate nu este o opțiune. Suma afișată reprezintă prețul total al produsului împărțit la numărul de luni în care planul tău va fi activ.

   Adresă de email profesional pentru afacerea ta

   Pentru proprietarii de afaceri mici, emailul reprezintă identitatea ta online și canalul tău pentru comunicare de marketing. Dă dovadă de profesionalism cu o adresă de email de afaceri bazată pe un domeniu. Oferă credibilitate instantă brandului tău și câștigă încrederea potențialilor clienți.

   Emailuri sigure, private și fără reclame

   Spre deosebire de serviciile de email personale gratuite, datele tale sunt în siguranță la noi. Beneficiază de măsuri de securitate de top în industrie, care-ți protejează emailul de persoane neautorizate. Serverele noastre dispun de protecție avansată pentru a preveni atacurile de spam, malware și phishing.

   Uptime 99.9% garantat și asistență pentru clienți 24/7

   Serviciul nostru de găzduire email oferă un uptime de neegalat și este prevăzut cu copii de rezervă automate pentru prevenirea pierderilor de date și recuperarea în caz de avarii. Dacă ai nevoie de asistență, echipa noastră de asistență globală 24/7 este întotdeauna gata să te ajute.

   O mulțime de spațiu de stocare pentru a-ți extinde afacerea

   Dacă vrei să-ți dezvolți afacerea, ai nevoie de resurse pentru a face acest lucru. Serviciul nostru de găzduire email oferă până la 30 GB de spațiu de stocare - o mulțime de spațiu pentru a primi și trimite emailuri. Poți trimite 5000 de mailuri/zi și poți seta până la 50 de reguli de redirecționare automată pentru a redirecționa mesajele către alte conturi de email.

   Administrează-ți conturile de email de oriunde

   Indiferent dacă trimți emailuri de pe desktop sau de pe telefonul mobil, noi avem tot ce-ți trebuie. Serviciul nostru de găzduire email îți permite să îți conectezi serverul de email la dispozitive mobile iOS sau Android și la servicii de email precum Thunderbird și Outlook.

   Configurarea rapidă și simplă

   Panoul nostru de control și interfața de email au un design intuitiv, astfel încât utilizatorii cu orice nivel de calificare pot utiliza serviciile noastre de găzduire email. În plus, funcția noastră de configurare automată facilitează configurarea contului tău pe diferite dispozitive și servicii de email - nu este nevoie să știi nimic despre IMAP, POP3 sau SMTP.

   Treci la găzduirea email Hostinger astăzi

   Cu instrumentul nostru de Importare Email, este rapid și ușor să-ți transferi emailurile de la furnizorul tău actual.

   Funcțiile găzduirii email profesionale

   Administrare intuitivă
   Administrare intuitivă

   Hostinger Email vine cu un panou de control intuitiv. Acesta include tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți gestiona conturile de email - de la configurarea dispozitivelor până la setările DNS. De asemenea, poți încerca serviciul nostru de webmail ușor de utilizat pentru a trimite emailuri, a organiza cutiile poștale și emailurile și a adăuga noi contacte.

   Configurare automată
   Configurare automată

   Serverele noastre de email suportă IMAP, POP3 și SMTP în mod implicit, astfel încât îți poți configura găzduirea email cu servicii de email de la terți, cum ar fi Apple Mail, Outlook, Thunderbird sau orice altă aplicație de email de pe desktop sau mobil. Configurarea automată va face mai ușoară configurarea acestor aplicații.

   Funcții de email automate
   Funcții de email automate

   Simplifică comunicarea prin email cu ajutorul automatizării. Dacă primești deseori emailuri în afara orelor de program, configurează răspunsuri automate prin care să-ți informezi clienții cu privire la ora la care vei fi disponibil. Redirecționează mesajele primite către mai multe conturi, folosind redirecționarea emailurilor și alias-uri și activează funcția catch-all pentru a identifica emailurile trimise la adrese scrise greșit.

   Securitate avansată a mesageriei prin email
   Securitate avansată a mesageriei prin email

   Platforma noastră de email suportă DKIM, DMARC și SPF pentru a împiedica părțile rău intenționate să abuzeze de traficul de emailuri trimise. De asemenea, implementăm filtre de conținut carrier-grade împotriva spam-ului și a virușilor, precum și protecție internă pentru emailurile trimise între conturile din același domeniu.

   Jurnale detaliate de acces, acțiune și livrare
   Jurnale detaliate de acces, acțiune și livrare

   Jurnalele de acces și de acțiune din hPanel îți permit să urmărești ce se întâmplă în conturile tale de email și să monitorizezi orice activități suspecte. Obține informații despre când și de unde au fost accesate conturile, ce acțiuni au fost întreprinse în timpul acestor sesiuni și ce emailuri au fost trimise și primite.

   Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

   Dacă nu ești mulțumit cu serviciile noastre de găzduire email, anunță-ne în termen de 30 de zile de la achiziție și îți vom returna banii.

   Întrebări frecvente despre găzduire email

   Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea email.

   Găzduirea email este un serviciu care stochează, livrează și primește mailuri pe servere de email.

   Un cont de email business utilizează un nume de domeniu personalizat al companiei, cum ar fi exemplu@numeleafacerii.com. Acest lucru nu se întâmplă la conturile de email personal, unde se folosește de obicei domeniul serviciului - cum ar fi exemplu@gmail.com.

   Cu un email business, brandul tău va avea un aspect profesional și credibil - ceea ce este esențial dacă ai o mică afacere online. Clienții sunt în general mai suspicioși față de companiile care folosesc emailuri personale, deoarece oricine poate crea cu ușurință și gratuit un astfel de email.

   Utilizarea unor adrese de email profesionale îți poate diferenția afacerea de companiile de rea-credință, îți poate consolida autenticitatea brandului și poate inspira încredere clienților tăi.

   Da, poți. După ce ai achiziționat un plan și ai creat un cont de email, poți utiliza instrumentul nostru simplu de Importare Emailuri pentru a migra emailurile de la furnizorul tău anterior cu doar câteva clicuri. Nu trebuie să ai nici un fel de cunoștințe tehnice. Informații detaliate despre migrarea serviciilor de email la Hostinger pot fi găsite aici.

   Dacă achiziționezi un plan de găzduire web de la Hostinger și primești un cont de email gratuit, poți începe să folosești serviciul imediat.

   Cu toate acestea, vei avea resurse mai limitate. Pentru a le extinde, poți face upgrade la planul Business Starter sau Business Premium.