Găzduire web gratuită

Sau începe călătoria online cu un plan Premium, domeniu propriu, SSL pe viață & protecție DDoS gratuite la subscripțiile pe 1 an.

Planuri de la
1,49 /lună
Oferta expiră în:
- : - : - : -
Găzduire web gratuită

Alege dintre serviciile de găzduire gratuite și cele cu plată

Termeni de plată

De ce Hostinger?

La Hostinger, înțelegem că procesul de creare a site-urilor moderne necesită un mediu de găzduire stabil, securizat și optimizat. De asemenea, suntem de părere că nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a beneficia de aceste lucruri.

Icon
OptimizatSecurizatRapidConcepută pentru dezvoltatori
OptimizatSecurizatRapidConcepută pentru dezvoltatori

Găzduire web gratuită optimizată pentru WordPress

De la servere la echipa noastră de suport, ne asigurăm că totul este pregătit pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de găzduire WordPress. În plus, lucrăm constant la perfecționarea platformei ca să asigurăm 99.99% uptime, astfel încât site-ul tău să fie mereu accesibil.

Găzduire web gratuită optimizată pentru WordPress

De ce 000Webhost?

Fiecare site are nevoie de un punct de plecare solid. Cu serviciile de găzduire web gratuite ale 000webhost, îți poți lansa site-ul web fără a cheltui un ban și te poți bucura în continuare de găzduire de încredere și profesională.

O mulțime de spațiu pe disc și lățime de bandă

Fiecare cont de găzduire web gratuit este prevăzut cu 300 MB de spațiu pe disc și 3 GB de lățime de bandă. De asemenea, datorită tehnologiei noastre de stocare în cloud, îți poți construi și gestiona site-ul cu ușurință. Când ești gata să treci la etapa următoare, fă upgrade de la găzduire web gratuită la un plan de găzduire partajată Premium, Business sau Cloud Startup.

Nameservere Cloudflare protejate, PHP, MySQL și FTP

Oferim găzduire gratuită completă cu PHP, MySQL și FTP. De asemenea, îți poți proteja site-ul web împotriva vizitatorilor nedoriți cu protecția Cloudflare DNS Firewall. Plasat în fața nameserverelor DNS, acesta îți protejează infrastructura și trimite doar traficul pe care îl dorești. Activarea Cloudflare este simplă și gratuită - trebuie doar să direcționezi înregistrările DNS ale domeniului tău către acesta.

Găzduire gratuită cu SSD

Viteza site-ului este la fel de importantă ca și uptime-ul. Datorită infrastructurii cloud 000webhost, site-ul tău gratuit se va încărca rapid și fără întârzieri. Serverele dedicate cu procesoare Intel Xeon, 24 GB RAM și unități de disc SSD de ultimă generație sunt ceea ce fac tehnologia noastră să iasă în evidență.
De ce 000Webhost?

Găzduire gratuită WordPress

Pune-ți blogul sau site-ul web al companiei tale în funcțiune în câteva minute cu găzduirea noastră WordPress. Fără reclame și fără griji cu privire la configurarea tehnică. Nu trebuie decât să încarci fișierele tale via FTP sau WordPress, să creezi baze de date MySQL și să rulezi cronjob-uri - sau poți să lași totul pe auto-pilot.

Furnizor de găzduire web gratuit premiat

Timp de zece ani consecutivi, 000webhost a fost prezentată drept „Cea mai bună platformă gratuită de găzduire a site-urilor web” pentru începători. Simplitatea panoului de control, accesul ușor la un site builder gratuit, selecția mare de funcționalități pentru găzduire web și comunitatea de oameni săritori fac din 000webhost furnizorul perfect de servicii de găzduire web gratuită.
De ce 000Webhost?

Începe-ți călătoria online cu succes cu 000webhost

Folosește găzduirea web gratuit

000webhost, oferit de Hostinger, garantează servere fiabile, absolut nici o reclamă pe site-ul tău și un umptime de 99,9%. Învață să scrii cod și să experimentezi cu PHP, MySQL, FTP și Cpanel. Creează un site web gratuit, un blog WordPress sau chiar un magazin online frumos în doar câteva minute.

Găzduirea gratuită perfectă cu un panou de control

Tot ce ai nevoie pentru a crea, construi și dezvolta primul tău site web. Găzduirea noastră web gratuită oferă un mediu ideal pentru experimentarea și cunoașterea lumii digitale. Este un loc în care administratorii web începători devin profesioniști.
Începe-ți călătoria online cu succes cu 000webhost

Site builder avansat

Site builder avansat
30 zile garanție necondiționată

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți solicita rambursarea plății în termen de 30 de zile de la achiziție. Procesul este fără probleme și fără riscuri. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Politica noastră de Rambursare (se pot aplica excepții).

Întrebări frecvente despre planurile de găzduire gratuită

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea web gratuită.

Care este diferența dintre găzduirea web gratuită și cea plătită?

Icon

Este eficientă găzduirea gratuită?

Icon

Cum pot obține găzduire gratuită?

Icon

Cum să obțin un nume de domeniu gratuit cu serviciul meu de găzduire web?

Icon

Ce fel de găzduire web am nevoie?

Icon

000webhost oferă și soluții pentru găzduirea WordPress?

Icon

Pot migra de la 000webhost la Hostinger?

Icon

Care sunt avantajele și dezavantajele găzduirii web gratuite?

Icon