Găzduire Joomla

Creează site-ul pe care l-ai vrut din totdeauna cu o găzduire rapidă, fiabilă şi optimizată pentru Joomla.

check_circle

Garanție 30 de zile banii înapoi

Planuri de găzduire web optimizate pentru Joomla

Găzduire web Single

5,90 €
Economiseşti 90%
0
59
/lună

1,59 €/lună la reînnoire

 • 1 site web
 • 1 cont de email
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X Joomla Optimized Speed
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39 €
Economiseşti 82%
1
55
/lună

2,99 €/lună la reînnoire

 • Număr de site-uri nelimitat*
 • Conturi de email nelimitate*
 • Lățime de bandă nelimitată*
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 2X viteză Joomla

Găzduire web Business

11,19 €
Economiseşti 78%
2
45
/lună

5,99 €/lună la reînnoire

 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X viteză Joomla

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

Ai nevoie de mai Multă Putere? Încearcă soluția de găzduire cloud

Găzduire Joomla care te va da pe spate

De-a lungul anilor, am perfecționat infrastructura serverelor pentru a folosi fiecare picătură de putere la o eficiență maximă. Primeşti tot ce ai nevoie pentru a lansa un site web de succes Joomla!

live_help

Suport care iubește Joomla

Ai nevoie de ajutor în timpul înființării sau transferului site-ului? Noi suntem aici pentru tine! O echipă dedicată de asistenți specializați în Joomla va fi pregătită să te ajute cu orice întrebări sau solicitări 24/7/365!

dns

Servere optimizate Joomla

Experimentează timpi de încărcare rapizi și performanțe de vârf. Toate serverele noastre sunt optimizate pentru a oferi cea mai bună experiență de găzduire Joomla indiferent de tipul de site web pe care îl ai.

thumb_up

Nume de Domeniu Gratuit

Orice proiect are nevoie de un nume bun. La Hostinger, poți lovi două păsări dintr-o lovitură, obținându-l gratuit! Toate planurile de găzduire Joomla anuale sau mai lungi includ un nume de domeniu gratuit pentru primul an.

De ce să alegi CMS-ul Joomla?

Fiind al doilea cel mai popular CMS din lume, Joomla face managementul conținutului la fel de uşor precum o plimbare în parc! Indiferent de site-ul pe care îl vizezi, îţi va oferi toate instrumentele pentru a realiza pagini uimitoare, menținând în același timp o prezență online puternică.

 icon

check_circleSimplu și flexibil

Chiar dacă construieşti primul site, simplitatea Joomla te va surprinde. Configurează-l cu un singur click de mouse și faci un site profesional fără cunoștințe de codare!

check_circleComunitate imensă

De-a lungul anilor, Joomla a adunat o bază de utilizatori masivă în fiecare colț al internetului. Îndeplineşte toate nevoile site-ului tău și găseşte soluții pentru orice blocaj pe care îl întâlneşti de-a lungul drumului!

check_circleTeme și extensii

Cu o bibliotecă masivă de teme gratuite și pluginuri, Joomla îţi oferă libertate maximă. Adaugă funcții noi într-o clipă și impresionează-ţi vizitatorii cu design-uri frumoase și funcționale!

Hai online cu găzduirea Joomla astăzi

Lansează-ţi site-ul Joomla cu doar 3 pași simpli!

Alege-ți planul de găzduire Joomla

Pasul 1

Alege-ți planul de găzduire Joomla

Alege una dintre cele trei soluții și revizuieşte produsele din coşul de cumpărături. Alege un plan de facturare de 12 luni pentru a beneficia de un domeniu și un SSL gratuit!

Finalizează comanda

Pasul 2

Finalizează comanda

Finalizează tranzacția pentru a ajunge în zona membrilor și începe setarea comenzilor.

Lansează-ţi site-ul Joomla

Pasul 3

Lansează-ţi site-ul Joomla

Acum începe munca adevărată! Configurează Joomla folosind programul de instalare cu 1 click și începe să-ţi construieşti site-ul!

Tot ce ai nevoie

Avem tot ce ai nevoie pentru a reuși cu Joomla

Cu Hostinger, te poți concentra asupra a ceea ce contează. Toate serverele sunt optimizate cu tehnologie de ultimă oră pentru a-ți oferi maximum de găzduire Joomla. Am dezvoltat un panou de control personalizat, cu o mulțime de caracteristici pentru a spori securitatea și performanța!

tune

Accelerator Cache

Accelerează-ţi site-ul web Joomla cu cache-ul de pe server și păstrează interacționarea cu vizitatorii indiferent de numărul acestora!

update

Ultima versiune PHP

Serverele noastre sunt întotdeauna la curent cu cele mai recente versiuni PHP și MySQL pentru a asigura performanțe de vârf și securitate maximă.

https

Certificat SSL/TLS

Dat fiind faptul că HTTPS devine noul standard pe internet, toate planurile anuale de găzduire Joomla includ un certificat SSL pe viaţă pentru a spori încrederea și SEO-ul!

Dashboard
Magazin ecommerce
cloud

CloudFlare

De asemenea, integrăm CloudFlare pentru a-ţi stimula site-ul cu un CDN global și o protecție avansată DDoS/WAF. Siguranța este mereu pe primul loc!

people

99.9% Uptime

Echipe dedicate de devops și ingineri monitorizează serverul non-stop pentru a se asigura că site-ul tău este întotdeauna online atunci când contează cel mai mult.

trending_up

Manager de acces

Construieşti un site cu mai mulți oameni? Nicio problemă! Poţi colabora cu aceştia folosind managerul de acces personalizat.

Întrebări frecvente găzduire Joomla

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări legate de găzduirea Joomla.

Deţinând în prezent titlul de cel de-al doilea cel mai popular sistem de management al conținutului (CMS) din lume, Joomla este o platformă flexibilă pe care o poţi utiliza pentru a face orice tip de site web.De la lansarea inițială în 2005, oferă posibilitatea de a construi o prezență online la milioane de webmasteri, bloggeri și proprietari de afaceri din întreaga lume.
Împachetat cu actualizări de performanță și configurație personalizată, găzduirea Joomla își propune să ofere mediul perfectă pentru site-urile bazate pe Joomla. Concentrează-te pe calitatea și conținutul paginilor tale web, în timp ce noi ne ocupăm de uptime, actualizări și îmbunătățiri ale serverului. Profită la maximum de CMS-ul Joomla cu Hostinger.
Pentru a transfera site-ul tău existent Joomla, trebuie mai întâi să creezi o copie de rezervă completă. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este utilizarea unui plugin, cum ar fi Akeeba Backup, care îţi permite să copiezi și să restabileşti cu ușurință site-urile bazate pe Joomla. În cazul în care te confrunți cu orice problemă, echipa noastră de asistență dedicată va fi gata să te ajute zi și noapte!

Ca un sistem de management al conținutului, Joomla îți oferă multă flexibilitate și libertate. Acesta îți oferă posibilitatea de a crea diverse tipuri de site-uri web, printre care:

 • Bloguri nișă;
 • Site-uri de review-uri;
 • Site-uri cu locuri de muncă;
 • Site-uri afiliate;
 • Portofolii personale;
 • Magazine online;

Și mult mai mult, datorită imensei biblioteci de extensii gratuite pe care Joomla le oferă .

Cu siguranţă poți, si există mai multe modalități de a face asta! În directorul gratuit de plugin-uri Joomla, vei găsi diferite extensii care îți vor permite să transformi site-ul într-un magazin online. Fiecare dintre ele are un set unic de caracteristici și le poți testa pe toate înainte de a decide care este cel mai potrivit pentru nevoile tale.
Pentru a asigura o experiență online fără probleme, toate serverele de găzduire Joomla sunt protejate cu BitNinja în timp real. Adaugând la asta și un set de reguli firewall personalizate, rezultatul este un mediu web securizat protejat împotriva programelor malware, DDoS, brute force, XSS și a altor amenințări similare.
Deși nu există un câștigător clar între cele două sisteme de management al conținutului, Joomla este printre cele mai bune alternative WordPress pe care le vei întâlni. Aproape o treime din toate site-urile din întreaga lume se bazează pe aceste platforme open source. Astfel, atunci când vine vorba de construirea unui site web, ambele sunt alegeri de top cu seturile lor de argumente pro și contra.