Găzduire Joomla

Creează site-ul pe care l-ai vrut dintotdeauna cu o găzduire rapidă, fiabilă şi optimizată pentru Joomla.

Icon 30 zile garanție necondiționată

Planuri de găzduire web optimizate pentru Joomla

Știai că...planurile anuale de găzduire Premium & Business includ domenii personale gratuite?

Termeni de plată

Găzduire Joomla care te va da pe spate

Găzduire Joomla care te va da pe spate
Suport care iubește Joomla

Suport care iubește Joomla

Ai nevoie de ajutor în timpul înființării sau transferului site-ului? Noi suntem aici pentru tine! O echipă dedicată de asistenți specializați în Joomla va fi pregătită să te ajute cu orice întrebări sau solicitări 24/7!

Servere optimizate Joomla

Servere optimizate Joomla

Experimentează timpi de încărcare rapizi și performanțe de vârf. Toate serverele noastre sunt optimizate pentru a oferi cea mai bună experiență de găzduire Joomla indiferent de tipul de site web pe care îl ai.

Nume de Domeniu Gratuit

Nume de Domeniu Gratuit

Orice proiect are nevoie de un nume bun. La Hostinger, poți lovi două păsări dintr-o lovitură, obținându-l gratuit! Toate planurile de găzduire Joomla anuale sau mai lungi includ un nume de domeniu gratuit pentru primul an.

De ce să alegi CMS-ul Joomla?

De ce să alegi CMS-ul Joomla?
Simplu și flexibil

Simplu și flexibil

Chiar dacă construieşti primul site, simplitatea Joomla este uimitoare. Configurează-l cu un singur click și poți crea un site profesional fără cunoștințe de codare!

Comunitate imensă

Comunitate imensă

De-a lungul anilor, Joomla a adunat o bază de utilizatori masivă în fiecare colț al internetului. Îndeplineşte toate nevoile site-ului tău și găseşte soluții pentru orice blocaj pe care îl poți întâlni de-a lungul timpului!

Teme și extensii

Teme și extensii

Cu o bibliotecă masivă de teme gratuite și pluginuri, Joomla îţi oferă libertate maximă. Adaugă funcții noi într-o clipă și impresionează-ţi vizitatorii cu design-uri frumoase și funcționale!

Hai online astăzi cu găzduirea Joomla

Lansează-ţi site-ul Joomla cu doar 3 pași simpli!

Alege-ți planul Joomla

Alege-ți planul Joomla

Alege una dintre cele trei soluții și revizuieşte produsele din coşul de cumpărături. Alege un plan de facturare de 12 luni pentru a beneficia de un domeniu și un SSL gratuit!

Finalizează comanda

Finalizează comanda

După finalizarea tranzacției, vei fi redirecționat în zona membrilor. De acolo poți începe setarea comenzilor pentru site.

Lansează-ţi site-ul Joomla

Lansează-ţi site-ul Joomla

Acum începe munca adevărată! Configurează Joomla folosind programul de instalare cu 1 click și începe să-ţi construieşti site-ul!

Avem tot ce ai nevoie pentru a reuși cu Joomla

Avem tot ce ai nevoie pentru a reuși cu Joomla
Accelerator Cache

Accelerator Cache

Accelerează-ţi site-ul web Joomla cu cache-ul de pe server și păstrează interacționarea cu vizitatorii indiferent de numărul acestora!

Ultima versiune PHP

Ultima versiune PHP

Serverele noastre sunt întotdeauna la curent cu cele mai recente versiuni PHP și MySQL pentru a asigura performanțe de vârf și securitate maximă.

Certificat SSL/TLS

Certificat SSL/TLS

Dat fiind faptul că HTTPS devine noul standard pe internet, toate planurile anuale de găzduire Joomla includ un certificat SSL pe viaţă pentru a spori încrederea și SEO-ul!

Securitate îmbunătățită

Siguranța este mereu pe primul loc, iar site-ul tău nu este o excepție. Toate planurile noastre de găzduire web vin la pachet cu certificate SSL și protecție DDoS pentru a garanta că tu și vizitatorii site-ului tău aveți parte de o experiență online securizată.

99,9% Uptime

Echipe dedicate de devops și ingineri monitorizează serverul non-stop pentru a se asigura că site-ul tău este întotdeauna online atunci când contează cel mai mult.

Manager de acces

Construieşti un site cu mai mulți oameni? Nicio problemă! Poţi colabora cu aceştia folosind managerul de acces personalizat.
Găzduire Joomla
30 zile garanție necondiționată

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți solicita rambursarea plății în termen de 30 de zile de la achiziție. Procesul este fără probleme și fără riscuri. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Politica noastră de Rambursare (se pot aplica excepții).

Întrebări frecvente despre Găzduire Joomla

Găsește răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre găzduire Joomla

Ce este Joomla?

Icon

În ce mod diferă găzduirea Joomla?

Icon

Cum pot migra site-ul meu existent Joomla?

Icon

Ce fel de site-uri web pot crea cu Joomla?

Icon

Pot folosi Joomla pentru eCommerce?

Icon

Cât de sigură este găzduirea Joomla?

Icon

Este Joomla mai bun decât WordPress?

Icon