Găzduire PrestaShop

Faci mai multe vânzări cu găzduirea optimizată pentru PrestaShop. Performanţa este excepțională.

check_circle

Garanție 30 de zile banii înapoi

Alege planul de găzduire PrestaShop

Ofertă limitată: obține GRATIS un certificat SSL

Găzduire web Single

5,90€
Economiseşti 90%
0
59
/lună
 • 1 site web
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X PrestaShop Optimized Speed
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39€
Economiseşti 82%
1
55
/lună
 • 100 de site-uri
 • 1 Free Business mailbox for 6 months!
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 2X viteză pentru PrestaShop

Găzduire web Business

11,19€
Economiseşti 78%
2
45
/lună
 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X viteză pentru PrestaShop

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

Ai nevoie de mai Multă Putere? Încearcă soluția de hosting ieftin în cloud

Găzduire PrestaShop construită pentru a avea succes

Lansarea unui magazin online nu trebuie să fie grea. La Hostinger, primeşti tot ce ai nevoie pentru a te afla în fruntea lumii comerțului electronic. Asigură-ți o performanță maximă a coşului de cumpărături și a ratei de conversie cu cea mai bună platformă de găzduire PrestaShop!

live_help

Suport Live 24/7

Drumul spre succes poate fi unul dur. Dar Hostinger va fi mereu lângă tine! Agenți pasionați și profesioniști de asistență vor fi gata să răspundă întrebărilor tale 24/7/365.

dns

Servere optimizate PrestaShop

La fel ca la construirea unei case, trebuie să te asiguri că fundația este rezistentă. Scopul nostru este acela de a-ţi oferi performanțe superioare PrestaShop prin îmbunătățirea serverelor noastre cu setări și configurații personalizate.

thumb_up

Nume de Domeniu Gratuit

Fiecare magazin online are nevoie de un nume atrăgător și memorabil. Fă o primă impresie bună cu numele de domeniu potrivit. Găsește-l gratuit la Hostinger! Toate planurile de găzduire PrestaShop de 12 luni sau mai lungi includ un nume de domeniu gratuit pentru primul an.

De ce PrestaShop?

PrestaShop îţi oferă cele mai bune caracteristici pentru a-ţi construi magazinul online. Fie că eşti un dezvoltator sezonier, fie că începi primul site de eCommerce, PrestaShop este printre cele mai puternice si mai sigure alegeri!

 icon

check_circleUșor de folosit

Deschiderea propriului magazin de eCommerce a devenit mai ușoară. PrestaShop dispune de instrumentele necesare pentru a avea succes: un panou administrativ flexibil, documentație extinsă și multe altele. Nu sunt necesare cunoștințe tehnice pentru a construi un magazin online!

check_circleOptimizat pentru mobil

Fii la curent cu cele mai recente tendințe și inovații tehnologice! Traficul de căutare pe mobil este mai mare decât oricând. Direcţionează-l către magazinul tău PrestaShop optimizat pentru mobil pentru a face mai multe vânzări!

check_circleOrientat către eCommerce

Construieşte magazinul pe o platformă serioasă! PrestaShop se concentrează exclusiv asupra comerțului electronic, prin urmare vei beneficia de cea mai bună performanță și de cele mai bune caracteristici.

Magazinul tău PrestaShop este la doar câțiva pași!

Urmează 3 pași simpli pentru a avea un magazin online.

Alege planul de găzduire PrestaShop

First step

Alege planul de găzduire PrestaShop

Alege una dintre cele trei opțiuni disponibile și revizuieşte produsele din coș. Comandă pentru 12 luni şi beneficiezi de un domeniu gratuit!

Configurează-ţi magazinul online

Second step

Configurează-ţi magazinul online

Complete the cart checkout process and go through the initial order setup to get started.

Bucură-te de serviciul de găzduire email

Third step

Bucură-te de serviciul de găzduire email

Aici începe adevărata călătorie! Configurează PrestaShop cu 1 click, adaugă produsele sau serviciile tale și începe să faci vânzări.

Everything you need

Tot ce ai nevoie pentru un magazin PrestaShop de top

Lucrăm pentru succesul tău - este în interesul nostru să ne asigurăm că ai toate instrumentele necesare pentru a-ţi atinge obiectivele. Verifică aceste caracteristici de găzduire PrestaShop care te vor plasa în top.

tune

Configurare cu 1 click

Timpul înseamnă bani. Instalările manuale pot dura mult şi pot fi deranjante, de aceea vei găsi un instalator cu 1 click în panoul de control!

update

Securizat SSL/TLS

Rămâi în siguranță și fii în fața competiției. Toate planurile anuale primesc un certificat SSL/TLS pe toată durata vieții pentru tranzacții securizate și un clasament SEO mai bun.

https

CloudFlare

Viteza și durata de funcționare sunt esențiale pentru fiecare magazin online de succes. Fii cu un pas înainte cu CDN-ul CloudFlare şi protecţia DDoS.

Dashboard
Ecommerce shop
cloud

Cache integrat

Mai multă viteză și performanță înseamnă vizitatori impresionați și rate de conversie mai mari. Acest lucru este făcut de caching-ul static al serverului!

people

Focalizat pe creștere

Cerul este limita! Indiferent cât de mare crește magazinul tău online, vom avea întotdeauna o soluție. Începe cu un magazin mic și măreşte-l cu Hostinger!

trending_up

Manager de acces

Partajarea detaliilor poate fi delicată atunci când construieşti un magazin cu alții. Colaborează cu ușurință prin intermediul managerului de acces!

Întrebări frecvente găzduire PrestaShop

Răspunsurile noastre la întrebările frecvente despre găzduirea PrestaShop

Utilizată în principal pentru a construi magazine online, PrestaShop este o soluție de comerț electronic cu sursă deschisă. Dezvoltată folosind limbaje de programare PHP și MySQL, aceasta oferă utilizatorului o platformă robustă, cu toate instrumentele esențiale pentru a crea un magazin și a face vânzări online. În prezent, aceasta este utilizată de peste 250.000 de magazine din întreaga lume și deține aproximativ 1,5% din cota de piață a CMS.
O găzduire PrestaShop se concentrează pe furnizarea celui mai performant mediu pentru magazinul tău online. Configurarea personalizată a serverului, cele mai recente versiuni PHP și MySQL, cache-ul integrat și HTTP/2 sunt doar câteva dintre puținele avantaje care vor supraalimenta site-ul tău eCommerce. Împreună cu beneficiile oferite de CloudFlare și de certificatul TLS valabil pe toată durata vieții, vei avea tot ce-ţi trebuie pentru a crea un magazin sigur și optimizat pentru SEO.
La Hostinger, fiecare instalare PrestaShop vine un nume unic de director pentru zona administrativă. Folderul este compilat folosind litere și numere aleatorii pentru protejarea back-end-ului site-ului tău de atacuri brute force sau hacking. Pentru a găsi adresa URL unică a zonei de administrare PrestaShop, verifică folderele instalate utilizând managerul de fişiere. Odată localizat, accesează-l prin browserul tău (de exemplu: http://www.magazinul-meu.com/exempluadmin).
Este important să ai un plan privind livrarea produselor fizice. PrestaShop calculează prețurile de transport pe baza prețului total al comenzii sau pe baza greutăţii. Sunt luate în considerare și alte câteva aspecte, cum ar fi zona geografică, țara, moneda. Din fericire, vei putea să configurezi și să editezi toate aceste valori în setările locale din zona de administrare PrestaShop.
Cu siguranță! Caracteristica multistore a PrestaShop îţi va permite să gestionezi magazinul cu o eficiență mult mai mare. Indiferent dacă intenţionezi să creezi un magazin multilingv sau să utilizezi mai mult de o monedă, funcționalitatea multistore va fi o modalitate excelentă de a realiza acest lucru.
The amount of modules that you can implement is not limited on our PrestaShop hosting plans. As long as you have the resources, you can add as many extensions to your online store as you need. And whenever you need more power, we have various seamless upgrade options available!
Unfortunately, no. While there is a moderate selection of free PrestaShop modules, most of them have a price tag. However, they also include refund policies, which let you test everything out risk-free. And the free module library consists of the most essential tools that online shops need!
All PrestaShop hosting servers are protected with a smart WAF and custom firewall rules. They defend every user against abusive activity such as DDoS attacks, injections, brute forcing and similar. For an additional layer of security, we also offer CloudFlare integration. Furthermore, every e-commerce store should consider setting up an SSL/TLS certificate, which will boost trust and protect user data against man in the middle attacks.
You surely can! A convenient auto installer will be available in your control panel. Using it, you can set up and remove popular scripts with just a few mouse clicks! In case PrestaShop is not the right solution, you can try a lot of other popular e-commerce platforms such as Magento or WordPress+WooCommerce.
closelogo


Oferta Black Friday

 • check 99,9%Program de funcționare
 • check Certificat SSL gratuit
 • check 24/7 asistenţă live
 • check 30 de zile banii înapoi garantat
Începe

Până la

90

%

OFF

05
ZILE
06
ORE
35
MINUTE
20
SECUNDE
Oferta Black Friday: Găzduire web
De la 0,59€ /Lună!
Vezi Toate Ofertele
×