Server Minecraft complet adaptabil

Obține control complet asupra serverului tău de jocuri cu VPS pre-configurat pentru Minecraft.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Găzduire Servere MinecraftGăzduire Servere Minecraft

Funcţionalităţi Găzduire Minecraft

Configurare uşoară
Configurare uşoară

Folosește Panoul de Joc pentru a-ți configura serverul în câteva minute sau încearcă configurarea manuală cu sistemele de operare Ubuntu 18, Centos 7 sau Debian 9.

IPv4/IPv6 dedicat
IPv4/IPv6 dedicat

Planul nostru de hosting VPS Minecraft este complet echipat cu adrese de protocol IPv6 și IPv4 dedicate.

Copii de rezervă
Copii de rezervă

Fişierele tale pot fi recuperate în câteva secunde, oricând, cu VPS pe bază de cloud.

Tipuri de servere Minecraft
Tipuri de servere Minecraft

Asigurăm compatibilitate cu servere Minecraft de tipul Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (pocket). Poți modifica versiunile serverelor oricând cu ajutorul sistemului de descărcări automate JAR.

Modpack-uri şi plugin-uri
Modpack-uri şi plugin-uri

Datorită sistemului de instalare plugin-uri, plugin-urile Minecraft Spigot pot fi instalate cu câteva click-uri. De asemenea, poți încărca plugin-uri personalizate prin managerul de fișiere al panoului sau FTP/SSH.

SSD rapid
SSD rapid

Folosim ultimele procesoare Intel Xeon cu TB de spațiu SSD pentru a păstra viteza ridicată și jucătorii mulțumiți.

Instalare ușoară cu panoul de jocuri

Cu panoul de jocuri Hostinger, îți poți gestiona cu ușurință serverul Minecraft. Toate planurile de găzduire Minecraft oferă acces complet root și daemon flexibil, ceea ce îți permite să adaugi sau să ștergi moduri sau plugin-uri cu doar câteva click-uri.

Instalare ușoară cu panoul de jocuri

Backup de date top-level Enterprise

Toate planurile includ VPS pe bază de cloud cu protecţie RAID dublă pe care o poţi recupera în câteva secunde, oricând îţi doreşti. Ai acces la funcţii şi la copiile de rezervă avansate prin Panoul de Control al găzduirii VPS de la Hostinger.

Backup de date top-level Enterprise

Modpack-uri nelimitate

Fiecare plan vine cu moduri preinstalate pe care le poţi adăuga sau elimina în orice clipă. Adaugă-ţi propriile moduri fără restricţii prin accesul complet root.

Modpack-uri nelimitate

Servere în întreaga lume

Bucură-te de cei mai scurţi timpi morţi şi de cea mai bună fiabilitate cu centrele noastre de date Tier-3 conectate la nivel global.

Servere în întreaga lumeServere în întreaga lume

Cauţi altceva?

Garanție 30 zile banii înapoi

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, indiferent de motiv, îți vom da banii înapoi. Fără bătăi de cap, fără riscuri.

Întrebări frecvente despre găzduire servere Minecraft

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea de servere Minecraft

Minecraft este un joc video de aventură care a devenit foarte popular la nivel mondial încă de la lansarea sa oficială din 2001. A fost creat de un dezvoltator suedez de jocuri video, Markus Persson, și compania Mojang. Acest joc permite utilizatorilor să adune resurse și apoi să construiască după bunul plac cu ajutorul lor. Într-o lume 3D, fiecare jucător își dovedește creativitatea pe măsură ce explorează resursele, le adună, construiesc cu ajutorul lor și apoi se luptă. Sunt disponibile multiple moduri de joc și versiuni cu mai mulți jucători. La jumătatea anului 2018, acest joc aduna deja peste 91 milioane de jucători lunar. Fiind perceput ca unul dintre cele mai populare jocuri video din toate timpurile, Minecraft s-a vândut în peste 177 milioane de versiuni la nivel global.

Cu panoul de control VPS al Hostinger, poți găzdui și gestiona propriul tău server virtual. Resursele noastre pentru găzduirea VPS te ajută să repornești serverul, să instalezi noi scripturi web sau să faci schimbări de parole rapide și convenabile în timp real.

Instalarea de servere Minecraft este un proces simplu cu un singur pas. Îți alegi planul de găzduire Minecraft care îți place, apoi finalizezi tranzacția de cumpărare. Instalarea serverului Minecraft este gata aproape instantaneu.

Instalarea serverului VPS Minecraft durează 10-15 minute, deci uită de orele lungi de așteptare!

Hostinger îţi oferă mai multe planuri de găzduire servere Minecraft. Dacă eşti novice în ceea ce priveşte Minecraft sau pur şi simplu vrei să joci cu prietenii sau cu o comunitate restrânsă, poţi începe cu planul de bază Alex. Îţi oferă o capacitate de 2 GB la 7,85 € pe lună, ceea ce înseamnă o reducere de 66%! Vrei să joci cu mai mulţi jucători, cu o lăţime de bandă mai generoasă? Poţi alege unul dintre planurile Creeper, Herobrine sau Enderman. Aruncă o privire peste planurile de găzduire servere Minecraft aici.

Este simplu să obții accesul la un serviciu de găzduire Minecraft! Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre cele 5 planuri disponibile și să finalizezi tranzacția. O dată ce ai terminat, poți începe să te bucuri de jocul tău preferat în doar câteva clipe!

Desigur! Avem garanția 30 de zile banii înapoi pentru toate planurile de găzduire Minecraft. Oricând simți că nu ești satisfăcut cu planul sau serviciile noastre, îți vom rambursa plata fără întârzieri.

Îți poți modifica planul de găzduire Minecraft prin doar câteva click-uri! Accesează meniul clientului și trimite-ne comanda pentru schimbările pe care le dorești. Serverul tău va primi instant upgrade-ul sau downgrade-ul solicitat de tine, fără a pierde date sau setări anterioare. Fie că deții servere Minecraft mari, fie că ești începător, bucură-te de libertate totală și încredere în noi. Dezvoltă-ți serverul Minecraft până la orice nivel cu planurile noastre flexibile şi convenabile pentru oricine.

Înregistrarea unui nume de domeniu pentru serverul tău Minecraft este ușoară. Click aici pentru a obţine un nume de domeniu unic începând de la doar 0,69 €!

Serverele noastre de găzduire Minecraft sunt localizate în 5 puncte la nivel global: SUA, Marea Britanie, Olanda, Singapore și Lituania (încă în lucru). Cu Hostinger, găzduirea Minecraft este 100% de încredere cu cel mai scăzut timp de așteptare.

Serverele de găzduire Minecraft ale Hostinger folosesc hardware avansat, inclusiv procesoare Intel Xeon și hard-drive-uri Intel SSD de ultimă generație. Bucură-te de o performanță de încredere și consistentă de fiecare dată!

Adresa ta IP este disponibilă în secțiunea VPS a panoului de control în hPanel.

Sigur că da! Instalează orice lume sau Modpack îți dorești! Cu opțiunile noastre .jar personalizate, poți instala orice fișier jar. Crează-ți jocul după propriile tale idei.

Serverul Minecraft rulează pe versiunea avansată a Panoului de Joc, care îți oferă control și flexibilitate absolută. Personalizează-ți serverul virtual Minecraft gestionându-l din browser, încărcând fișiere personalizate sau instalând tipurile de servere pe care le preferi.

Sigur că da! Locația serverului tău de găzduire Minecraft poate fi modificată oricând îți dorești. Experții noștri Minecraft sunt prietenoși și te vor ajuta cu transferul atunci când le vei trimite o notificare. Nu uita că adresa IP se schimbă o dată cu transferul.

Sigur că poți! Hostinger îți oferă acces root complet la fișierele și serverul tău virtual. Folosind acest acces, poți face schimbări de configurație după bunul plac. Îți dorești să încarci sau să ai grijă singur de fișierele serverului? Ești liber să faci asta cu ușurință din panoul tău de control sau din orice alt site de client FTP.

Acum poți instala și pluginuri Minecraft Spigot. Instalează sistemul cu câteva click-uri. Dacă îți dorești, poți instala pluginuri personalizate prin managrul de fișiere al panoului sau FTP/SSH.

Desigur! Hostinger îți oferă adresele IPv4 și IPv6 dedicate cu orice plan de găzduire Minecraft, fără costuri suplimentare.

Te vei bucura de acces root complet cu orice plan de găzduire Minecraft. Îți va permite să îți personalizezi configurația serverului conform nevoilor și preferințelor tale.

Official, CraftBukkit, Spigot, Paper, Purpur, Forge, SpongeVanilla, Cauldron, Tekkit, Feed the Beast, Project Rainbow, Bedrock (pocket). Poți modifica versiunile serverelor oricând cu ajutorul sistemului de descărcări automate JAR.

Asigurăm compatibilitate cu ultimele versiuni JAVA și îți oferim posibilitatea de a schimba versiunile JAVA oricând, cu ușurință, prin panoul de control.

Pentru că ești complet responsabil de serverul tău Minecraft, poți folosi spațiul de disc și resursele după bunul plac. De exemplu, poți aloca și folosi servere de jocuri nelimitate.

Accesul root complet îți permite să adaugi orice element de joc. În plus față de aplicațiile standard de pe serverul tău Minecraft, poți instala aplicații precum Mumble, LiveChat, Teamspeak sau alte sisteme VOIP pentru ca utilizatorii tăi să aibă cea mai bună experiență.

Fiecare plan vine la pachet cu o adresă dedicată IPv4 și IPv6.