Găzduire servere Minecraft complet personalizabilă

Deține control deplin asupra serverului tău de jocuri cu un VPS preconfigurat pentru găzduire servere Minecraft.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Găzduire Servere MinecraftGăzduire Servere Minecraft

Funcționalitățile găzduirii de servere Minecraft

Configurare uşoară
Configurare uşoară

Procesul de configurare durează mai puțin de cinci minute, așa că te poți întoarce la Minecraft în cel mai scurt timp. Pur și simplu alege un plan, finalizează înregistrarea și lansează serverul de joc.

Adrese IPv4/IPv6 dedicate
Adrese IPv4/IPv6 dedicate

Cu o adresă IP dedicată, îți poți securiza serverul de joc Minecraft și îl poți proteja de atacurile DDoS. În plus, prin FTP, poți accesa direct și simplu fișierele serverului tău.

Copii de rezervă automate
Copii de rezervă automate

Uită de frica că ai pierdut progresul în joc. Dacă se întâmplă ceva, poți restabili cea mai recentă copie de rezervă din panoul de control în câteva secunde și poți continua să-ți construiești lumea.

Mai multe tipuri de servere Minecraft
Mai multe tipuri de servere Minecraft

Toate planurile includ nenumărate versiuni de server pentru diferite tipuri de jucători Minecraft. De la Official, Forge, la Spigot, puteți comuta cu ușurință între tipurile de server folosind Panoul nostru de jocuri.

Instalează Modpack-uri și pluginuri
Instalează Modpack-uri și pluginuri

Cu ajutorul programelor noastre de instalare automată a pluginurilor și modurilor, poți personaliza modul de joc după bunul plac. Accesul complet la fișiere îți permite, de asemenea, să adaugi manual pluginuri și mod-uri din surse terțe.

SSD rapid și procesoare cu viteză mare
SSD rapid și procesoare cu viteză mare

VPS-ul nostru folosește hardware premium pentru a crea servere rapide și fără întârzieri, cu terabytes de stocare SSD și procesoare Intel Xeon standard.

Configurare ușoară cu panoul de joc

Indiferent dacă ești începător sau experimentat în găzduirea Minecraft, panoul nostru de control al jocului face gestionarea serverului ușoară. Bucură-te de o interfață ușor de utilizat și de acces root complet, pentru a configura serverul așa cum îți dorești.

Instalare ușoară cu panoul de jocuri

Backup de date top-level Enterprise

Ți-ai pierdut progresul din cauza unui accident? Nu este nevoie să începi de la zero. Datorită tehnologiei noastre RAID-10 și a copiilor de rezervă automate, îți poți salva datele și le poți restaura în câteva secunde din panoul de control al găzduirii VPS.

Backup de date top-level Enterprise

Pluginuri și moduri nelimitate

Fiecare plan vine cu programe de instalare într-un singur clic pentru pluginuri și moduri preselectate, pentru a ușura procesul de instalare. De asemenea, ai posibilitatea de a instala pluginuri și moduri din surse terțe prin File Manager sau FTP/SSH.

Pluginuri și moduri nelimitate

Latență ultra-scăzută

Hostinger are mai multe locații de servere, așa că îl poți alege pe cel mai apropiat de tine, pentru a asigura o latență scăzută pentru jucătorii tăi. Cu cât distanța este mai mică, cu atât experiența de joc este mai plăcută.

Latență ultra-scăzută

Întrebări frecvente despre găzduire servere Minecraft

Răspunsurile noastre la întrebările frecvente despre găzduirea pentru servere de jocuri.

Minecraft este un joc video de tip sandbox în care jucătorii își pot construi propriile lumi și experiențe folosind blocuri 3D. La acest moment, jocul are 141 de milioane de jucători activi lunar din întreaga lume.

Datorită popularității sale, mulți jucători aleg să-și creeze propriile servere Minecraft pentru a adapta jocul la preferințele lor, pentru a construi o comunitate cu alți entuziaști și chiar pentru a genera venituri suplimentare.

Configurarea propriului server Minecraft durează doar câteva minute:

1. Alege-ți planul de găzduire Minecraft preferat și finalizează achiziția.

2. Conectează-te la Hostinger și configurează-ți setările VPS-ului. Denumește-ți serverul, alege o locație pentru acesta și setează parola root.

3. Conectează-te la Panoul de joc folosind datele de autentificare din panoul de control al VPS-ului.

4. Creează o instanță nouă, alege o ediție de server Minecraft și așteaptă ca instanța să fie configurată.

5. La final, apasă butonul Start pentru a lansa serverul Minecraft online. Acum poți juca jocul prin clientul Minecraft sau poți configura setările serverului în continuare.

Asta este tot. Dacă întâmpini probleme, contactează echipa noastră dedicată successului clienților, care este gata să te ajute 24/7.

Tot procesul de cumpărare a unui plan de găzduire Minecraft și configurare a VPS-ul și a instanței serverului durează între 5 și 10 min.

Planurile noastre de găzduire server Minecraft variază de la 6,99 €/lună la 29,99 €/lună.

Pentru a alege planul potrivit, gândește-te la obiectivele și nevoile tale pentru serverul Minecraft. Dacă dorești să rulezi un server Vanilla cu un grup mic de jucători, planul Alex este o alegere excelentă. Hardware-ul de 4 GB RAM și 1vCPU poate găzdui până la 10 utilizatori.

Pentru a avea sloturi nelimitate și pentru a instala diverse moduri și pluginuri, încearcă planul Enderman. Nu ezita să compari planurile noastre și să contactezi echipa noastră de succes pentru clienți dacă ai întrebări suplimentare.

Pur și simplu alege unul dintre cele șapte planuri ale noastre, adăugă-l în coș și continuă cu efectuarea plății. După parcurgerea acestor pași, poți începe să configurezi VPS-ul și să-ți creezi propriul server Minecraft.

Da, poți face upgrade sau downgrade la planul tău de găzduire oricând. Pentru asta, accesează panoul de control al Găzduirii VPS pentru a plasa o comandă, apoi așteaptă câteva minute pentru finalizarea modificării. Nu-ți face griji - setările și fișierele tale nu se vor pierde în timpul procesului.

La Hostinger, poți înregistra un domeniu pentru serverul tău Minecraft începând de la 0,69 €/an. Accesează instrumentul de verificare domenii pentru a verifica disponibilitatea numelui de domeniu pe care-l preferi.

Serverele noastre sunt în SUA, Țările de Jos și Lituania. Cu mai multe locații de server, o puteți alege pe cea mai apropiată de dvs. și de jucători pentru a asigura o latență scăzută și o experiență bună pentru utilizator.

Da. Hostinger oferă adrese IPv6 și IPv4 dedicate cu toate planurile VPS fără costuri suplimentare. Adresele IP dedicate oferă o protecție DDoS mai bună, precum și acces direct la serverele Minecraft prin FTP.

În plus, acestea fac conectarea la server mult mai ușoară. Jucătorii trebuie pur și simplu să introducă adresa IP - nu este nevoie să introducă și numărul portului final.

Da. Pentru a schimba locația serverului tău Minecraft, contactează echipa noastră dedicată succesului clienților, iar experții noștri în găzduire Minecraft te vor ajuta cu transferul. Te rugăm să ții cont că și adresa IP a serverului se va schimba.

Serverele Minecraft rulează pe versiunea avansată a Game Panel cu sistemul de operare Debian 10. Pe lângă faptul că este ușor de navigat, oferă și control deplin și flexibilitate asupra setărilor de joc. Gazdele pot încărca fișiere personalizate și pot instala tipul lor de server preferat.

Toate planurile de găzduire Minecraft sunt autogestionate, astfel încât vei avea acces deplin la serverul de joc virtual. Nu ezita să configurezi spațiul pe disc și resursele în funcție de nevoile tale, de exemplu prin adăugarea de elemente de joc sau instalarea de aplicații precum TeamSpeak pentru a comunica cu ceilalți jucători.

Deoarece planurile noastre de găzduire VPS sunt autogestionate, echipa noastră dedicată succesului clienților te poate ajuta doar la configurarea VPS-ului și a serverului Minecraft. Pentru întrebări despre gestionarea și configurarea serverului, consultați baza de cunoștințe sau tutorialele Hostinger.

Panoul nostru de jocuri acceptă următoarele versiuni Minecraft Java Edition:

 • Java 8
 • Java 11
 • Java 15
 • Java 16

Iată o listă cu tipurile de servere disponibile:

 • Official
 • CraftBukkit
 • Spigot
 • Paper
 • Purpur
 • Forge
 • SpongeVanilla
 • Cauldron
 • Tekkit
 • Feed the Beast
 • Project Rainbow
 • Bedrock (pocket)

Puteți comuta oricând între diferitele versiuni de Minecraft Java sau tipuri de server.

Da. Panoul de jocuri include tipul de server Forge (Minecraft Java Edition) care permite instalarea de mod-uri și modpack-uri.

Înainte de a adăuga moduri, asigură-te că utilizezi Minecraft Java Edition și că ai instalat tipul de server Forge în instanța ta. De asemenea, ar trebui să oprești mai întâi rularea serverului. După ce ai terminat, accesează Managerul de fișiere și creează un dosar nou pentru încărcarea modurilor sau a pachetelor de mod.

Da. Accesul root complet la server îți permite să încarci și să gestionezi singur pluginurile.

Tipurile de server Spigot, CraftBukkit și PaperMC Minecraft vin cu pluginuri încorporate pe care le poți instala automat în Panoul de joc. Dacă dorești să instalezi un plugin din surse terțe, poți face acest lucru manual cu File Manager sau FTP/SSH.

Pentru a accesa Setările serverului, selectează o instanță din Panoul de joc și accesează Configurare. De acolo ar trebui să ai acces la fila Setări server.

Setările serverului vin cu multe opțiuni pentru a personaliza jocul, cum ar fi schimbarea versiunii serverului, schimbarea tipului lumii și limitarea dimensiunii lumii.

Dacă nu ești mulțumit de progresul tău, poți să-ți resetezi lumea și să o iei de la capăt. Găsește folderul actual al lumii în Managerul de fișiere, șterge-l, apoi repornește serverul Minecraft pentru a genera o nouă lume.

Cu panoul nostru de control, poți face serverul Minecraft accesibil doar anumitor jucători. Iată pașii pentru a crea o listă albă:

1. În Panoul de jocuri, selectează instanța serverului Minecraft și accesează setările de configurare.

2. Mergi la fila Joc și Dificultate și activează funcția Utilizează Lista Albă.

3. Întoarce-te la meniul principal și dă clic pe Consolă.

4. Tastează „whitelist add [introdu_numele_de_utilizator_aici]” și apasă Enter.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Dacă nu eşti 100% mulțumit cu Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără greutăți, fără risc.