Găzduire VPS

Găzduire VPS ieftină cu cea mai înaltă performanță și fiabilitate! Servere virtuale construite pentru viteză.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Simplu. Rapid. Fiabil.

Caracteristici
vCPU
Memorie (RAM)
Stocare SSD
Scor Geekbench multi-nuclee
Lățime de bandă
Limită Inode-uri
IP dedicat
Acces complet root
Reţea 100 MB/s
Suport IPv4 & IPv6
Suport 24/7/365

VPS 1

VPS 1

3,49 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

7,85 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 3

VPS 3

11,35 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
3 Cores
3 GB
60 GB
1 407
3 TB
3 932 160

VPS 4

VPS 4

13,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

20,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Cores
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

32,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 7

VPS 7

48,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
12 GB
200 GB
3 203
10 TB
13 107 200

VPS 8

VPS 8

65,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 203
12 TB
16 384 000

* Toate planurile noastre VPS se bazează pe tehnologia de virtualizare OVZ.

Caracteristici VPS

Caracteristicile platformei de găzduire VPS

Unități de disc SSD

Te poţi baza pe serverele noastre dedicate de top, cu cele mai noi procesoare Intel Xeon, terabytes de spațiu pe disc SSD și 128 GB RAM pe server.

Reţea 100 MB/s

Îţi putem garanta o experiență excelentă și timp de funţionare pentru afacerea ta online de succes oricând și în orice loc.

IP dedicat

Una dintre numeroasele specificaţii este o adresă IP dedicată. Chiar şi cel mai ieftin plan de găzduire VPS vine la pachet cu IPv4 dedicat & Protocoale Internet IPv6.

Experţii noştri WordPress sunt aici pentru tine
Experţii noştri WordPress sunt aici pentru tine
Acces complet root

Cu accesul complet root, vei putea prelua controlul complet al serverului tău foarte ușor și rapid. Pentru a utiliza toată puterea furnizată în mod eficient, va trebui să ai foarte puține cunoștințe tehnice.

Suport IPv6

Planurile noastre de găzduire VPS vin cu un protocol Internet IPv6 dedicat. Utilizând un IP dedicat, toate scripturile & extensiile tale vor funcționa mai rapid.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Dacă nu eşti 100% mulțumit de Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără probleme, nu există riscuri în a începe călătoria cu Hostinger.

Șabloane de sisteme de operare

Găzduire VPS cu stabilitate & viteză maximă

Sistemul de operare CentOS

Uşor de folosit, rapid și fiabil - acestea sunt principiile fundamentale ale CentOS. Este unul dintre cele mai bune sisteme de operare enterprise care se axează pe viteză și stabilitate, fără a reduce securitatea. Inspirat de Red Hat Enterprise Linux, CentOS este, de asemenea, o opțiune formidabilă pentru găzduirea VPS.

Arhitectură

CentOS 7 64bit cu cPanel și WHM (este nevoie de licență)

CentOS 7 64bit cu panoul de control Webuzo

CentOS 7 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

CentOS 7 64bit cu Webmin

CentOS 7 64bit cu panou de control VestaCP

CentOS 7 64bit cu CyberPanel

CentOS 7 64bit cu CentOS Panel

CentOS 7 64bit minimal

CentOS 7 64bit

CentOS 6 64bit

CentOS

Sistemul de operare Ubuntu

Ubuntu este unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru servere web de pe planetă. Acesta este un instrument perfect pentru utilizatorii care doresc un mediu flexibil și stabil. Acest sistem de operare este ideal pentru orice proiect online care necesită o securitate ridicată și personalizări.

Arhitectură

Ubuntu 20.04 64bit

Ubuntu 18.04 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

Ubuntu 18.04 64bit cu Webmin

Ubuntu 18.04 64bit cu panou de control VestaCP

Ubuntu 18.04 64bit minimal

Ubuntu 18.04 64bit

Ubuntu 16.04 64bit cu panou de control Webuzo

Ubuntu 16.04 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

Ubuntu 16.04 64bit cu Webmin

Ubuntu 16.04 64bit cu LXDE Desktop

Ubuntu 16.04 64bit minimal

Ubuntu 16.04 64bit

Ubuntu 14.04 64bit

Ubuntu

Sistemul de operare Fedora

Fedora este un sistem de operare simplu, neaglomerat și foarte lustruit, servind drept un punct de plecare excelent. În plus, este sigur, eficient și foarte personalizabil. Fedora este bazat pe și susținut de Red Hat, ceea ce înseamnă că vei folosi un instrument puternic și bine întreținut.

Arhitectură

Fedora 23 64bit

Fedora

Sistemul de operare Debian

Stabilitatea și viteza - principalele avantaje ale utilizării sitemului de operare Debian pe un server. Beneficii semnificative de viteză, sisteme de urmărire a erorilor și multiple arhitecturi îl fac flexibil și fiabil. Upgrade-uri ușoare, securitate strictă și un sistem de pachete de top.

Arhitectură

Debian 10 64bit

Debian 10 64bit cu panou de jocuri Hostinger

Debian 9 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

Debian 9 64bit cu Webmin

Debian 9 64bit cu panoul de control VestaCP

Debian 9 64bit minimal

Debian 9 64bit

Debian 8 64bit cu panoul de control VestaCP

Debian 8 64bit

Debian

Sistemul de operare Suse

Un contribuitor important la mai multe proiecte mari, un sistem sursă deschisă excelent care oferă o experiență fenomenală. Stabil, orientat spre performanță și susținut de o comunitate mare.

Arhitectură

Suse 42.2 64bit

Suse

Îmbunătățeşte-ţi site-ul cu găzduirea VPS cloud de la Hostinger

Găzduire VPS ușor de utilizat

Administrarea serverului virtual privat nu a fost niciodată atât de ușoară. Mulțumită panoului de control VPS, acum îți poți administra și controla serverul virtual cu câteva click-uri. Serverele private pot fi pornite, repornite sau oprite cu ușurință, pot fi instalate sisteme noi de operare sau scripturi web. Parola de acces root sau urmărirea statisticilor serverului și resursele de găzduire VPS pot fi modificate cu ușurință în timp real. Poți crea copii de siguranță și restaura containerul VPS și prin cPanel.

Echipă de asistență dedicată

Suportul dedicat este gata să te ajute 24/7/365. Chiar și pentru serviciile de găzduire VPS neadministrate, echipa dedicată de Succes Clienți te va ajuta mai mult decât oricare alta. Oricând, în orice zi, suntem gata să te ajutăm cu majoritatea problemelor și fără întârzieri. Aici, echipa noastră de Succes Clienți este diferită. Cunoaștem complet toată infrastructura noastră de tehnologie cloud si serverele.

Backup de date de top

Siguranța datelor tale este prioritatea noastră! Efectuarea de snapshot-uri pentru VPS-ul tău nu a fost niciodată atât de ușoară. Acum ai posibilitatea de a crea copii de rezervă și restaura toate folderele, fișierele și bazele de date cu câteva click-uri simple. VPS-ul bazat pe cloud poate fi restaurat în câteva secunde oricând, prin simpla folosire a panoului de control Hostinger. Mulțumită tehnologiei cloud și protecției duble RAID, datele tale nu vor fi pierdute niciodată!

Instalator simplu de script-uri & SO

Toate planurile noastre de găzduire VPS vin cu un program de instalare ușor de utilizat, având cele mai populare scripturi web și template-uri de sisteme de operare. Colecția Premium de containere VPS optimizate de inginerii noștri va face toată munca grea pentru tine. Acum ai posibilitatea de a instala aproape orice sistem de operare Linux, cu sau fără addon-uri, să construieşti servere Minecraft sau VPN, să deschizi un server VPS cloud ultra rapid pentru WordPress sau pur și simplu să integrezi LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) cu un singur click.

IP dedicat cu IPv4 și IPv6

Obţine caracteristici premium cu găzduirea noastră VPS ieftină! Filozofia noastră este de a oferi cele mai bune specificaţii la cel mai mic preţ. Una dintre numeroasele specificaţii este o adresă IP dedicată. Chiar şi cel mai ieftin plan de găzduire VPS vine cu protocoale de Internet IPv4 & IPv6 dedicate. Folosind serverele noastre virtuale private, vei putea porni caracteristicile de mapping pentru conexiuni port personalizate. Folosind un IP dedicat, toate scripturile & extensiile tale vor funcţiona fără probleme!

Cel mai bun hardware & spațiu SSD

Resursele garantate pe server sunt cele mai importante pentru noi! Nu vom face niciodată oversell VPS-urile noastre bazate pe cloud, astfel toate site-urile tale web vor funcţiona întotdeauna cu performanțe de top și o viteză incredibil de mare. Simte diferența cu serverele noastre dedicate de top, cu CPU Intel și spațiu pe disc SSD pentru cea mai bună experiență posibilă. Aceste servere de ultimă generație îţi vor garanta o imensă putere de calcul și viteză rapidă.

Găzduire VPS care îţi oferă ce doreşti şi ce ai nevoie

Până la de 30x mai rapid decât majoritatea serviciilor de găzduire web partajată. Viteza foarte mare și politica fără downtime sunt principalii factori ai tehnologiei de găzduire VPS 100% bazată pe cloud.

Construiește-l, deține-l

Hostinger îți oferă șansa de a construi proiectele după bunul plac. Nucleul unic este distribuit în toate serverele virtuale private. Găzduirea noastră VPS îți pune la dispoziție o gamă largă de sisteme de operare pe care le poți instala cu un click.

Instrumente de management simple, dar puternice

Maximizează potențialul serverului tău virtual. Hardware serios, optimizare Linux serioasă și o echipă de experți care întreţine serviciul în permanență.

Experţii noştri WordPress sunt aici pentru tine

Tutoriale VPS pentru a începe

Găseşte toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc. Doar la un click distanţă de a obține un răspuns la orice întrebare

30 comenzi Linux pe care orice utilizator ar trebui să le știe
30 comenzi Linux pe care orice utilizator ar trebui să le știe

Când aud despre Linux, majoritatea oamenilor se vor gândi la un sistem de operare complicat, care este folosit doar de programatori.

Citeşte mai mult
How does SSH Work
Cum funcţionează SSH?

SSH sau Secure Shell este un protocol de administrare la distanţă care permite utilizatorilor să controleze şi să modifice serverele aflate la distanţă...

Citeşte mai mult
Cron Job: un ghid cuprinzător pentru începători 2020
Cron Job: un ghid cuprinzător pentru începători 2020

Există întotdeauna modalități de a face lucrurile mai practic. Gestionarea sarcinilor repetitive folosind un proces automat este mult mai preferată de către webmasterii ocupați.

Citeşte mai mult

Garanție 30 zile banii înapoi

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, indiferent de motiv, îți vom da banii înapoi. Fără bătăi de cap, fără riscuri.

Întrebări frecvente despre găzduire VPS

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduire VPS

VPS înseamnă "Virtual Private Server" sau "server virtual". Așa cum sugerează și numele, acesta este un server privat, ceea ce înseamnă că va fi exclusiv al tău. Un serviciu VPS îţi oferă o cantitate stabilită de resurse pe care nu o împarţi cu nimeni. Este ca şi cum ai avea propriul server dedicat sau privat, dar virtual.

În acest caz, "virtual" înseamnă o partiție pe un server fizic, dedicat pentru tine. Acest server virtual îţi oferă acces root, posibilitatea de a instala sistemul de operare preferat și de a lucra la proiectul tău fără restricţii.

Ne ocupăm de back-end-ul afacerii tale, gestionăm serverele fizice, garantăm viteza, uptime-ul și stabilitatea, în timp ce tu te poți concentra pe proiectul tău.

Cele două servicii sunt similare, dar există unele diferențe fundamentale. Un server VPS îţi va permite să creezi mai multe instanțe pe un singur server dedicat. Un VDS sau server virtual dedicat va face același lucru, dar va prelua întregul server dedicat.

Serviciul de găzduire VPS este opțiunea perfectă pentru proiecte mari, deoarece acordă cantități mari de resurse dedicate și cel mai mult control infinit mai ieftin decât deţinerea propriului server dedicat fizic.

Cloud computing este o metodă de a folosi resurse printr-o reţea de servere la distanţă interconectate în loc de folosirea unui singur dispozitiv dedicat. Cloud computing foloseşte internetul la viteză înaltă şi un software sofisticat pentru a gestiona multiple aplicaţii cu eficienţă maximă.


Acest tip de computing poate gestiona, procesa și stoca date ca un server obișnuit. Există câteva avantaje semnificative pe care găzduirea VPS le oferă: este incredibil de flexibilă, scalabilă, rezistentă și stabilă și permite o migrare ușoară.

Există câteva lucruri care fac o găzduire VPS cea mai bună opțiune pentru proiecte specifice. Pe scurt: dacă ai nevoie de o mulțime de resurse și o stabilitate maximă - găzduirea VPS este pentru tine, dar răspunsul real este puțin mai lung.

În primul rând, găzduirea VPS îţi oferă resurse dedicate. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să împarţi puterea procesorului, memoria RAM sau spațiul de pe disc. Ai o sumă alocată, pe care o controlezi în totalitate.

Stabilitatea este garantată de natura găzduirii VPS. Toate resursele sunt alocate cu grijă utilizatorilor noștri, astfel încât timpii de utilizare intensă nu vor afecta stabilitatea serverelor.

Beneficiezi de acces root și un control maxim al resurselor. Acest lucru înseamnă că poți instala o gamă largă de sisteme de operare, lucra la proiecte ce au nevoie de multe resurse şi altele, imposibil de realizat cu o găzduire partajată. Dar, din păcate, echipa de asistență te va ajuta doar cu întrebări legate de gestionarea găzduirii VPS și de back-end.

Găzduirea VPS și cea partajtă au unele asemănări, dar ele sunt tipuri de servicii diferite.

Pachetele de găzduire partajată sunt concepute pentru proiecte mici, asemenea blogurilor personale sau site-urilor similare. Proiectele care necesită multe resurse sau trafic intens pot întâmpina probleme folosind găzduirea partajată. De aceea, găzduirea VPS este recomandată pentru site-urile mai mari.

Găzduirea VPS îţi oferă resurse dedicate pe care nu le împarţi. Cu fiecare plan VPS ai cel mai mare control asupra resurselor. Poţi controla CPU-ul, Burst RAM, accesul root și utiliza sistemul de operare preferat. Dezavantajul gazduirii VPS este acela că, în timp ce acoperim monitorizarea back-end-ului şi a server-ului, menţinându-l 24/7 online, putem oferi un ajutor limitat pentru proiectul tău. Te vom ajuta cu toate întrebările despre găzduire VPS și panouri de control dar programarea, codarea și alte întrebări de natură similară nu sunt acoperite.

Serverele VPS sunt potrivite pentru utilizatorii mai avansați în materie de tehnologie. Dacă ai un site web mic, probabil găzduirea partajată este mai bună pentru tine.

Dar dacă ai nevoie de o mulțime de putere de calcul și de control maxim, VPS-ul este pentru tine. Site-urile intense, aplicațiile web, serverele de jocuri online, bazele de date și alte tipuri de proiecte complexe sunt perfecte pentru un serviciu de găzduire VPS. Gazduirea VPS oferă mai mult control decât orice alt serviciu, deoarece vă poți instala sistemul de operare preferat și profita de accesul root.

Va trebui să consulți baza de cunoștințe și tutoriale în legătură cu unele dificultăți, ceea ce ar fi mai eficient decât să apelezi la echipa noastră de suport.

Găzduirea VPS oferă un control maxim. Pentru a utiliza toată energia în mod eficient, trebuie să ai cunoștințe tehnice.

Găzduirea VPS nu este gestionată, dar echipa noastră de suport va face tot posibilul pentru a te ajuta cu întrebările generale sau legate de facturare și plăți.

Când citeşti despre găzduire VPS, apar în mod natural câteva întrebări. Dacă există mai mulți utilizatori pe același server dedicat, care rulează servere virtuale private, vor putea aceştia să acceseze datele mele? Bună întrebare, dar în acest caz, te informăm fericiţi că eşti în siguranță. Toate serviciile de găzduire VPS sunt partiţionate în condiții de siguranță printr-un software specific, care garantează o protecție superioară.

În plus, toate serverele Hostinger sunt protejate de BitNinja, protecție avansată DDoS și alte instrumente personalizate, care monitorizează și protejează întreaga noastră infrastructură.

Toate planurile de găzduire VPS oferă utilizatorului o adresă IP dedicată.

Da, poţi! Aceasta este frumusețea unui serviciu de găzduire VPS. Oferă un control maxim asupra proiectului tău! La Hostinger poți alege între zeci de diferite sisteme de operare bazate pe Linux pentru a se potrivi nevoilor tale.

Cel mai bun moment pentru a te îndrepta către găzduirea VPS este atunci când ai adunat cunoștințele tehnice necesare sau atunci când găzduirea partajată nu mai oferă resurse suficiente pentru proiectul tău în creştere!

Desigur! Am pregătit 6 planuri diferite care se potrivesc oricărui proiect. Poţi alege fără probleme un plan mai puternic și face upgrade fără downtime-uri.

Nu, oferim numai servere VPS bazate pe Linux în acest moment.

Contorul limitei lățimii de bandă se resetează automat, de ex. la fiecare început de lună. Dacă limita totală a lățimii de bandă VPS este depășită, viteza rețelei VPS este limitată la minimum 5 MB/secundă.

Facem automat copii de rezervă săptămânale pentru serverul tău fără costuri suplimentare, așa că vei putea oricând să restaurezi datele pierdute în cazul în care ceva nu merge bine. Cele mai recente copii de rezerve vor fi salvate automat.

Copiile de rezervă pot fi prelungite prin addon-ul corespunzător. În plus, poți stoca o copie de rezervă pentru cât timp ai nevoie.

Copiile de rezervă automate nu pot fi descărcate direct.

Atâta timp cât software-ul nu necesită modificări în nucleul VPS, iar serverul tău are destulă memorie de alocat, nu vei avea nicio problemă în funcționarea aplicațiilor, serviciilor sau modulelor care ar rula pe un server dedicat.

Îți poți configura VPS-ul într-una dintre următoarele locații: SUA, Marea Britanie, Singapore, Olanda sau Lituania.

Cauţi altceva?