Ofertă Cyber Monday

Găzduire VPS

Găzduire VPS ieftină cu cea mai înaltă performanță și fiabilitate! Servere virtuale construite pentru viteză.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Simplu. Rapid. Fiabil.

Caracteristici
vCPU
Memorie (RAM)
Stocare SSD
Scor Geekbench multi-nuclee
Lățime de bandă
Limită Inode-uri
IP dedicat
Acces complet root
Reţea 100 MB/s
Suport IPv4 & IPv6
Suport 24/7/365

VPS 1

VPS 1

3,49 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB
1 310 720

VPS 2

VPS 2

7,85 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB
2 621 440

VPS 3

VPS 3

11,35 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
3 Cores
3 GB
60 GB
1 407
3 TB
3 932 160

VPS 4

VPS 4

13,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB
5 242 880

VPS 5

VPS 5

20,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
6 Cores
6 GB
120 GB
2 545
6 TB
7 864 320

VPS 6

VPS 6

32,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
8 GB
160 GB
3 203
8 TB
10 485 760

VPS 7

VPS 7

48,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
12 GB
200 GB
3 203
10 TB
13 107 200

VPS 8

VPS 8

65,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 203
12 TB
16 384 000

* Toate planurile noastre VPS se bazează pe tehnologia de virtualizare OVZ.

Caracteristici VPS

Caracteristicile platformei de găzduire VPS

Unități de disc SSD

Te poţi baza pe serverele noastre dedicate de top, cu cele mai noi procesoare Intel Xeon, terabytes de spațiu pe disc SSD și 128 GB RAM pe server.

Reţea 100 MB/s

Îţi putem garanta o experiență excelentă și timp de funţionare pentru afacerea ta online de succes oricând și în orice loc.

IP dedicat

Una dintre numeroasele specificaţii este o adresă IP dedicată. Chiar şi cel mai ieftin plan de găzduire VPS vine la pachet cu IPv4 dedicat & Protocoale Internet IPv6.

Experţii noştri WordPress sunt aici pentru tine
Experţii noştri WordPress sunt aici pentru tine
Acces complet root

Cu accesul complet root, vei putea prelua controlul complet al serverului tău foarte ușor și rapid. Pentru a utiliza toată puterea furnizată în mod eficient, va trebui să ai foarte puține cunoștințe tehnice.

Suport IPv6

Planurile noastre de găzduire VPS vin cu un protocol Internet IPv6 dedicat. Utilizând un IP dedicat, toate scripturile & extensiile tale vor funcționa mai rapid.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Dacă nu eşti 100% mulțumit de Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără probleme, nu există riscuri în a începe călătoria cu Hostinger.

Șabloane de sisteme de operare

Găzduire VPS cu stabilitate & viteză maximă

Sistemul de operare CentOS

Uşor de folosit, rapid și fiabil - acestea sunt principiile fundamentale ale CentOS. Este unul dintre cele mai bune sisteme de operare enterprise care se axează pe viteză și stabilitate, fără a reduce securitatea. Inspirat de Red Hat Enterprise Linux, CentOS este, de asemenea, o opțiune formidabilă pentru găzduirea VPS.

Arhitectură

CentOS 7 64bit cu cPanel și WHM (este nevoie de licență)

CentOS 7 64bit cu panoul de control Webuzo

CentOS 7 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

CentOS 7 64bit cu Webmin

CentOS 7 64bit cu panou de control VestaCP

CentOS 7 64bit cu CyberPanel

CentOS 7 64bit cu CentOS Panel

CentOS 7 64bit minimal

CentOS 7 64bit

CentOS 6 64bit

CentOS

Sistemul de operare Ubuntu

Ubuntu este unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru servere web de pe planetă. Acesta este un instrument perfect pentru utilizatorii care doresc un mediu flexibil și stabil. Acest sistem de operare este ideal pentru orice proiect online care necesită o securitate ridicată și personalizări.

Arhitectură

Ubuntu 20.04 64bit

Ubuntu 18.04 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

Ubuntu 18.04 64bit cu Webmin

Ubuntu 18.04 64bit cu panou de control VestaCP

Ubuntu 18.04 64bit minimal

Ubuntu 18.04 64bit

Ubuntu 16.04 64bit cu panou de control Webuzo

Ubuntu 16.04 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

Ubuntu 16.04 64bit cu Webmin

Ubuntu 16.04 64bit cu LXDE Desktop

Ubuntu 16.04 64bit minimal

Ubuntu 16.04 64bit

Ubuntu 14.04 64bit

Ubuntu

Sistemul de operare Fedora

Fedora este un sistem de operare simplu, neaglomerat și foarte lustruit, servind drept un punct de plecare excelent. În plus, este sigur, eficient și foarte personalizabil. Fedora este bazat pe și susținut de Red Hat, ceea ce înseamnă că vei folosi un instrument puternic și bine întreținut.

Arhitectură

Fedora 23 64bit

Fedora

Sistemul de operare Debian

Stabilitatea și viteza - principalele avantaje ale utilizării sitemului de operare Debian pe un server. Beneficii semnificative de viteză, sisteme de urmărire a erorilor și multiple arhitecturi îl fac flexibil și fiabil. Upgrade-uri ușoare, securitate strictă și un sistem de pachete de top.

Arhitectură

Debian 10 64bit

Debian 10 64bit cu panou de jocuri Hostinger

Debian 9 64bit cu Webmin/Virtualmin/LAMP

Debian 9 64bit cu Webmin

Debian 9 64bit cu panoul de control VestaCP

Debian 9 64bit minimal

Debian 9 64bit

Debian 8 64bit cu panoul de control VestaCP

Debian 8 64bit

Debian

Sistemul de operare Suse

Un contribuitor important la mai multe proiecte mari, un sistem sursă deschisă excelent care oferă o experiență fenomenală. Stabil, orientat spre performanță și susținut de o comunitate mare.

Arhitectură

Suse 42.2 64bit

Suse

Îmbunătățeşte-ţi site-ul cu găzduirea VPS cloud de la Hostinger

Găzduire VPS ușor de utilizat

Administrarea serverului virtual privat nu a fost niciodată atât de ușoară. Mulțumită panoului de control VPS, acum îți poți administra și controla serverul virtual cu câteva click-uri. Serverele private pot fi pornite, repornite sau oprite cu ușurință, pot fi instalate sisteme noi de operare sau scripturi web. Parola de acces root sau urmărirea statisticilor serverului și resursele de găzduire VPS pot fi modificate cu ușurință în timp real. Poți crea copii de siguranță și restaura containerul VPS și prin cPanel.

Echipă de asistență dedicată

Suportul dedicat este gata să te ajute 24/7/365. Chiar și pentru serviciile de găzduire VPS neadministrate, echipa dedicată de Succes Clienți te va ajuta mai mult decât oricare alta. Oricând, în orice zi, suntem gata să te ajutăm cu majoritatea problemelor și fără întârzieri. Aici, echipa noastră de Succes Clienți este diferită. Cunoaștem complet toată infrastructura noastră de tehnologie cloud si serverele.

Backup de date de top

Siguranța datelor tale este prioritatea noastră! Efectuarea de snapshot-uri pentru VPS-ul tău nu a fost niciodată atât de ușoară. Acum ai posibilitatea de a crea copii de rezervă și restaura toate folderele, fișierele și bazele de date cu câteva click-uri simple. VPS-ul bazat pe cloud poate fi restaurat în câteva secunde oricând, prin simpla folosire a panoului de control Hostinger. Mulțumită tehnologiei cloud și protecției duble RAID, datele tale nu vor fi pierdute niciodată!

Instalator simplu de script-uri & SO

Toate planurile noastre de găzduire VPS vin cu un program de instalare ușor de utilizat, având cele mai populare scripturi web și template-uri de sisteme de operare. Colecția Premium de containere VPS optimizate de inginerii noștri va face toată munca grea pentru tine. Acum ai posibilitatea de a instala aproape orice sistem de operare Linux, cu sau fără addon-uri, să construieşti servere Minecraft sau VPN, să deschizi un server VPS cloud ultra rapid pentru WordPress sau pur și simplu să integrezi LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) cu un singur click.

IP dedicat cu IPv4 și IPv6

Obţine caracteristici premium cu găzduirea noastră VPS ieftină! Filozofia noastră este de a oferi cele mai bune specificaţii la cel mai mic preţ. Una dintre numeroasele specificaţii este o adresă IP dedicată. Chiar şi cel mai ieftin plan de găzduire VPS vine cu protocoale de Internet IPv4 & IPv6 dedicate. Folosind serverele noastre virtuale private, vei putea porni caracteristicile de mapping pentru conexiuni port personalizate. Folosind un IP dedicat, toate scripturile & extensiile tale vor funcţiona fără probleme!

Cel mai bun hardware & spațiu SSD

Resursele garantate pe server sunt cele mai importante pentru noi! Nu vom face niciodată oversell VPS-urile noastre bazate pe cloud, astfel toate site-urile tale web vor funcţiona întotdeauna cu performanțe de top și o viteză incredibil de mare. Simte diferența cu serverele noastre dedicate de top, cu CPU Intel și spațiu pe disc SSD pentru cea mai bună experiență posibilă. Aceste servere de ultimă generație îţi vor garanta o imensă putere de calcul și viteză rapidă.

Găzduire VPS care îţi oferă ce doreşti şi ce ai nevoie

Până la de 30x mai rapid decât majoritatea serviciilor de găzduire web partajată. Viteza foarte mare și politica fără downtime sunt principalii factori ai tehnologiei de găzduire VPS 100% bazată pe cloud.

Construiește-l, deține-l

Hostinger îți oferă șansa de a construi proiectele după bunul plac. Nucleul unic este distribuit în toate serverele virtuale private. Găzduirea noastră VPS îți pune la dispoziție o gamă largă de sisteme de operare pe care le poți instala cu un click.

Instrumente de management simple, dar puternice

Maximizează potențialul serverului tău virtual. Hardware serios, optimizare Linux serioasă și o echipă de experți care întreţine serviciul în permanență.

Experţii noştri WordPress sunt aici pentru tine

Tutoriale VPS pentru a începe

Găseşte toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc. Doar la un click distanţă de a obține un răspuns la orice întrebare

30 comenzi Linux pe care orice utilizator ar trebui să le știe
30 comenzi Linux pe care orice utilizator ar trebui să le știe

Când aud despre Linux, majoritatea oamenilor se vor gândi la un sistem de operare complicat, care este folosit doar de programatori.

Citeşte mai mult
How does SSH Work
Cum funcţionează SSH?

SSH sau Secure Shell este un protocol de administrare la distanţă care permite utilizatorilor să controleze şi să modifice serverele aflate la distanţă...

Citeşte mai mult
Cron Job: un ghid cuprinzător pentru începători 2020
Cron Job: un ghid cuprinzător pentru începători 2020

Există întotdeauna modalități de a face lucrurile mai practic. Gestionarea sarcinilor repetitive folosind un proces automat este mult mai preferată de către webmasterii ocupați.

Citeşte mai mult

Garanție 30 zile banii înapoi

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre, indiferent de motiv, îți vom da banii înapoi. Fără bătăi de cap, fără riscuri.

Întrebări frecvente despre găzduire VPS

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduire VPS

VPS este acronimul de la „Virtual Private Server". Să o luăm pe rând: după cum sugerează și numele, este un server privat, ceea ce înseamnă că va fi exclusiv al dumneavoastră. Așadar, având un serviciu VPS vă oferă o anumită cantitate de resurse pe care nu trebuie să le împărțiți cu nimeni. Este un fel de a avea propriul server dedicat sau privat, dar virtual.

În acest caz, „virtual" înseamnă că o partiție de pe un server fizic vă este dedicată. Acest server virtual vă oferă șansa de a obține acces root, de a instala sistemul de operare preferat și de a lucra la proiectul dumneavoastră cu o libertate fără precedent.

Deși VPS-ul este autogestionat, ceea ce înseamnă că tu faci toată munca în interiorul serverului, noi ne ocupăm de activitatea din back-end, gestionăm serverele fizice, garantăm viteza, timpul de funcționare și stabilitatea.

Planurile de găzduire VPS sunt autogestionate, ceea ce îți oferă tot controlul asupra proiectului, dar, în același timp, poate necesita un pic de cunoștințe de programare și codificare, deoarece va trebui să configurezi singur serverul.

Cele două servere sunt asemănătoare, dar există câteva diferențe substanțiale. Un server VPS îți permite să creezi mai multe instanțe pe un singur server dedicat. În comparație, un VDS sau un server virtual dedicat va face același lucru, dar va ocupa întreaga suprafață a serverului dedicat.

Găzduirea de tip Virtual Private Server este opțiunea perfectă pentru proiectele mari după raportul preț-putere. Acesta acordă cantități mari de resurse dedicate și cel mai mare nivel de control, fiind în același timp substanțial mai ieftin decât un server fizic dedicat.

Cloud computing utilizează resursele printr-o rețea de servere la distanță interconectate, mai degrabă decât printr-o singură mașină dedicată. Cloud computing profită de internetul de mare viteză și poate calcula diverse aplicații solicitante cu o eficiență excelentă, folosind software sofisticat. Acest tip de calcul poate gestiona, procesa și stoca date ca un server obișnuit. Sunt câteva beneficii semnificative pe care le oferă cloud computing-ul: este incredibil de flexibil, scalabil fără probleme, rezistent și stabil și permite o migrare fără probleme.

Există câteva lucruri care fac o găzduire VPS cea mai bună opțiune pentru proiecte specifice. Pe scurt: dacă ai nevoie de o mulțime de resurse și o stabilitate maximă - găzduirea VPS este pentru tine, dar răspunsul real este puțin mai lung.

În primul rând, găzduirea VPS îţi oferă resurse dedicate. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să împarţi puterea procesorului, memoria RAM sau spațiul de pe disc. Ai o sumă alocată, pe care o controlezi în totalitate.

Natura găzduirii VPS garantează stabilitate. Toate resursele sunt alocate cu grijă utilizatorilor, astfel încât perioadele de utilizare ridicată nu vor afecta stabilitatea serverului.

În cele din urmă, probabil cel mai important avantaj al găzduirii VPS vine la cel mai mare preț. Obține acces root și un control inegalabil al resurselor acordate. Asta înseamnă că poți instala o gamă largă de sisteme de operare, poți lucra la proiecte cu resurse mari și poți face mult mai multe decât în cazul găzduirii partajate. Dar, din păcate, echipa de asistență pentru clienți te va ajuta doar cu întrebări legate de gestionarea găzduirii VPS sau în ceea ce privește activitatea de back-end.

Găzduirea VPS și cea partajtă au unele asemănări, dar ele sunt tipuri de servicii diferite.

Pachetele de găzduire partajată vizează proiectele mici, cum ar fi blogurile personale sau site-uri similare. Proiectele care necesită multe resurse sau un trafic intens ar putea întâmpina probleme la utilizarea găzduirii partajate. De aceea, recomandăm găzduirea VPS pentru site-urile mai mari.

Pe de altă parte, găzduirea VPS oferă resurse dedicate pe care nu trebuie să le împarți. Fiecare plan de găzduire pe server privat virtual îți asigură cel mai mare control asupra proprietății tale. Controlează-ți procesoarele, Burst RAM-ul, gestionează accesul root și folosește sistemul de operare preferat. Dezavantajul găzduirii VPS este că, pentru că noi acoperim back-end-ul și monitorizarea serverului, menținându-l 24/7, putem oferi un ajutor limitat pentru proiectul tău în ceea ce privește asistența. Te vom ajuta cu toate întrebările legate de găzduirea VPS și panoul de control, dar nu vom acoperi programarea, codificarea sau alte întrebări similare.

Serverele VPS sunt potrivite pentru utilizatorii mai avansați în materie de tehnologie. Dacă ai un site web mic, probabil găzduirea partajată este mai bună pentru tine.

Dar dacă ai nevoie de multă putere de calcul și de control maxim, găzduirea VPS este doar pe locul doi după un server dedicat. Site-urile web intensive, aplicațiile web, serverele de jocuri online, bazele de date și alte proiecte complexe sunt perfecte pentru un serviciu de găzduire VPS. Găzduirea VPS oferă mai mult control decât orice alt serviciu, deoarece poți instala sistemul de operare preferat și poți profita de accesul root.

Pentru a utiliza în mod eficient toată puterea oferită, sunt necesare cunoștințe tehnice. În unele cazuri, vei primi ajutor din partea serviciului nostru de asistență pentru clienți. În caz contrar, aceștia te vor sfătui să consulți baza de informații și tutorialele.

În cele din urmă, găzduirea VPS îți garantează un control de neegalat pe tot parcursul experienței tale.

Găzduirea VPS este autogestionată. Cu toate acestea, echipa noastră de asistență pentru clienți va face tot posibilul pentru a te ajuta cu privire la facturare și întrebări generale. Pentru alte aspecte, te invităm să folosești tutorialele noastre despre găzduirea VPS, cunoscute pentru eficiența lor și descrierile ușor de urmărit.

Când citeşti despre găzduire VPS, apar în mod natural câteva întrebări. Dacă există mai mulți utilizatori pe același server dedicat, care rulează servere virtuale private, vor putea aceştia să acceseze datele mele? Bună întrebare, dar în acest caz, te informăm fericiţi că eşti în siguranță. Toate serviciile de găzduire VPS sunt partiţionate în condiții de siguranță printr-un software specific, care garantează o protecție superioară.

În plus, toate serverele Hostinger sunt protejate de BitNinja, protecție DDoS avansată și alte instrumente personalizate care monitorizează și protejează întreaga noastră infrastructură.

Toate planurile de găzduire VPS oferă utilizatorului o adresă IP dedicată.

Da, poți! Aceasta este frumusețea unui serviciu de găzduire VPS. Îți oferă un control de neegalat asupra proiectului tău! La Hostinger, poți alege între zeci de sisteme de operare diferite bazate pe Linux, după propriile tale nevoi.

Cel mai bun moment pentru a trece la găzduirea VPS este atunci când ai acumulat cunoștințele tehnice de care ai putea avea nevoie pentru acest demers sau atunci când contul tău de găzduire partajată nu mai oferă suficiente resurse pentru proiectul tău și trebuie să treci la un alt nivel!

Bineînțeles că da! Am pregătit șase planuri diferite care se pot potrivi oricărui proiect. În fiecare perioadă de creștere a proiectului tău, poți alege aproape fără probleme un plan mai puternic și poți face upgrade fără niciun moment de întrerupere.

Nu, momentan oferim doar găzduire VPS bazată pe sistemul de operare Linux.

Contorul limitei de lățime de bandă se resetează la zero, adică la data de 1 a fiecărei luni. Dacă se depășește limita totală a lățimii de bandă a VPS-ului, viteza de rețea a VPS-ului este limitată la un minim de 5Mbps.

O dată pe săptămână, creăm o copie a VPS-ului tău și o stocăm în serverele noastre, astfel încât, de fiecare dată când ceva nu merge bine, să îți poți reface VPS-ul. La crearea unei noi copii de rezervă, cea precedentă este ștearsă.

You can extend backups storage time using the daily backups addon. In addition, you can store one snapshot for as long as you need it.

Notă: nu vei putea descărca direct copiile de rezervă automate și instantaneele.

Atâta timp cât software-ul nu necesită modificarea nucleului VPS-ului tău și serverul tău are suficientă memorie de alocat, nu vei avea probleme în a rula orice aplicații, servicii sau module tipice care ar rula pe un server dedicat.

Îți poți configura VPS-ul în una dintre următoarele locații: Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Singapore, Țările de Jos și Lituania.

Cauţi altceva?