image description

VPS bazat pe cloud

Serverele VPS includ o infrastructură bazată pe cloud, copii de rezervă complete zilnice, un panou de control ușor de utilizat și administrare de bază.

image description

Resurse dedicate

Dacă aveţi nevoie de resurse dedicate, dacă rulaţi un software specific, care nu este suportat pe planurile de găzduire partajată sau dacă aveţi un site foarte activ, serviciul nostru VPS este potrivit pentru dumneavoastră.

image description

Cele mai bune prețuri

Cea mai accesibilă găzduire VPS Premium de pe Internet! Ai posibilitatea să faci upgrade sau downgrade în orice moment, fără taxe suplimentare. Poți instala un sistem de operare și rula orice program, fără restricții.

Găzduire VPS pentru bugetul & nevoile tale

Garantat cele mai bune servicii VPS de pe piață!

Alege pachetul potrivit care se potrivește nevoilor tale.

image description
Planul 1
6,99€
Planul 2
13,99€
Planul 3
20,99€
Planul 4
27,99€
Planul 5
41,99€
Planul 6
55,99€
RAM
Aceasta este cantitatea de memorie (RAM) oferită serverului. Resursele sunt garantate.
1 GB
2 GB
3 GB
4 GB
6 GB
8 GB
RAM burstabil
Dacă serverul are nevoie de memorie suplimentară, poţi seta din panoul de control perioadele burst. Serverul poate utiliza de 2 ori mai mult RAM.
2 GB
4 GB
6 GB
8 GB
12 GB
16 GB
CPU
Cantitatea de putere de procesare desemnată serverului. Serverul poate folosi de la 2 la 4 nuclee CPU.
2.4 Ghz
4.8 Ghz
7.2 Ghz
9.6 Ghz
12.0 Ghz
14.4 Ghz
Spațiu pe disc
Aceasta este cantitatea de spațiu pe disc alocată serverului tău. Vom crea o copie de rezervă a datelor tale în fiecare zi!
20 GB
40 GB
60 GB
80 GB
120 GB
160 GB
Lățime de bandă
Aceasta este cantitatea de date pe care server-ul tău o poate transfera lunar pe Internet. Viteza portului de rețea este de 100 Mb/s.
1000 GB
2000 GB
3000 GB
4000 GB
5000 GB
6000 GB
IP dedicat
Furnizăm adrese IP IPv4 dedicate pentru serverul tău.
Acces root complet
Vei primi acces root la server și vei fi capabil să-l controlezi pe deplin prin SSH.
100 MB/S Network Link
Fiecare server poate utiliza o linie de conexiune nerestricționată de 100MB/S.
Suport IPv6
Serverele suportă ultima generație a Internetului - IPv6.
Preț
Aceasta este prețul lunar al VPS-ului. Nu există contracte pe termen lung, serverul poate fi anulat oricând dorești.
6,99€/lună
13,99€/lună
20,99€/lună
27,99€/lună
41,99€/lună
55,99€/lună

Caracteristicile găzduirii VPS

Serviciul de găzduire VPS Hostinger include backup automat și garanția banilor înapoi în 30 de zile.

image description

Panou de control

Din panoul nostru control personalizat poți face o gamă largă de sarcini de management: pornire / oprire, repornire, instalare un nou sistem de operare, schimbare parola root, statistici server și informații în timp real de utilizare a resurselor, grafice de rețea, backup, restaurare si multe altele.

image description

Unități disc Intel SSD

Nodurile noastre sunt alimentate de procesoare din seria Intel Xeon E5-2600, care sunt 80% mai rapide în comparație cu orice alte procesoare Intel create înainte. De asemenea, ne bazăm pe unități de disc SSD Intel protejate prin tehnologia RAID-10 și acest lucru îți ofera cea mai bună rată de I/O, de până la 500% mai mare în comparație cu unitățile de disc obișnuite.

image description

Backup-uri date enterprise

Backup-urile enterprise fac treaba ușoară. Noi înțelegem că datele tale sunt cel mai scump lucru pentru tine. Așa că, poți crea un instantaneu al serverului, care poate fi restaurat oricând, cu doar un singur click în panoul de control.

image description

Tone de template-uri SO

Noi am dezvoltat cea mai largă gamă de șabloane SO și scripturi web din industrie. De la Wordpress, la Minecraft, OpenVPN, totul este disponibil. Folosiți-l, testați-l și jucați-vă cu el.

image description

Cele mai recente tehnologii IPv6 & IPv4

Toate serverele noastre VPS includ noua generție de adrese Internet protocol: IPv6 și IPv4 dedicate. Acest lucru asigură faptul că toate tehnologiile web moderne, extensiile, scripturile și motoarele vor funcționa fără nici o problemă. Fiecare utilizator VPS primește adrese IP IPv6 și IPv4 dedicate. Poți utiliza, de asemenea, caracteristica de mapping IPv4 pentru a te conecta la VPS prin porturi personalizate.

image description

Hardware performant

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la performanță. Folosim seriile de procesoare dual Intel Xeon Jaketown E5-2600, cu puterea de 20 MB memorie cache. Nu vei fi dezamăgit de mașina noastră VPS, care are 128 GB de RAM. Și nu în ultimul rând, configurația noastră vine cu stocare Intel SSD cloud și are protecție RAID-10 pentru performanțe de ultimă generație. Noi nu facem oversell mașinilor VPS cloud computing, așa că serverul tău virtual privat va ajunge garantat la viteza luminii.

Întrebări frecvente (FAQ)

Găsește răspunsuri la unele întrebări puse frecvent despre VPS.

 • Ce este cloud computing?

  Cloud computing este un sistem unde există mai multe servere conectate pentru a te servi. Privește cloud computing ca fiind într-un hotel de cinci stele. Poți avea o cameră cu dimensiunea și facilitățile pe care le dorești. În cazul în care nu se mai poate locui în acea cameră, te poți muta într-o altă cameră sau chiar într-o altă clădire.

 • Ce este găzduirea Virtual Private Server (VPS)?

  Găzduirea VPS este o tehnologie de virtualizare server la care un server fizic este împărțit în mai multe servere virtuale cu resurse dedicate și sisteme de operare. Este ca și cum ți-ai închiria o cameră (sau mai multe) într-un bloc.

 • Care sunt avantajele folosirii gazduirii Cloud VPS?

  Nu vei mai împărți resursele serverului cu sute de alți utilizatori ca într-un serviciu de găzduire partajată. De asemenea, poți configura și instala software-uri pe VPS la fel ca pe un server dedicat. Este ca și cum ai închiria un server dedicat, dar la un cost mult mai accesibil. Si cel mai important, serverul tău este mult mai stabil deoarece folosește tehnologia cloud.

 • Pot instala software-uri diferite pe serverul meu VPS?

  Ai posibilitatea de a instala diverse sisteme de operare și rula orice aplicație care este suportată de sistemul de operare ales. Nu este posibilă instalarea sistemului de operare Windows și aplicații pentru că serviciul nostru de găzduire VPS este bazat pe Linux.

 • Pot instala un panou de control pe serverul meu VPS?

  Da, poți instala un panou de control, cum ar fi cPanel, Webuzo si altele. Reține faptul că unele panouri de control necesită achiziționarea unei licențe.

 • Pot upgrada pachetele mele VPS?

  Da, ai posibilitatea de a face upgrade pachetului VPS oricând dorești din panoul de control al serverului, fără costuri de furnizare și upgrade. Perioada activă a contului VPS este setată automat în funcție de upgrade-ul pe care îl faci.

 • Ce fel de asistență voi primi?

  Oferim servere VPS neadministrate. Acest lucru înseamnă că unele software-uri de care ai putea avea nevoie să nu fie disponibile în șablonul SO. Va trebui să le instalezi și configurezi de unul singur prin yum / linia de comandă Linux. Cu toate acestea, echipa noastră tehnică îți monitorizează serverul 24/7 pentru interferențe hardware și DDoS.

image description

99.9% uptime garantat

Lucrăm 24 de ore pentru a monitoriza hardware-ul și atacurile DDoS, astfel încât să te poți concentra asupra afacerii tale.

Încearcă acum
image description

24/7/365 suport

Rezolvați rapid problemele cu suportul nostru tehnic 24/7, astfel încât să vă puteți concentra asupra afacerii.

Contactează-ne

Garantat cele mai bune servicii VPS de pe piață!

Cu Hostinger primești mai mult pentru puțin. Primești mai multă memorie RAM, atunci când este necesară cu SWAP. Acest lucru permite cron joburilor tale și altor sarcini greoaie să termine mai repede. Server-ul tău virtual privat va ajunge garantat la viteza luminii.

 • php
 • my sql
 • intel
 • cloudlinux
 • nginx
 • cloudflare
 • wordpress