Găzduire WooCommerce

Creează un magazin online bazat pe WordPress pe servere optimizate pentru performanțe superioare WooCommerce.

check_circle

Garanție 30 de zile banii înapoi

Alege planul de Găzduire WooCommerce

Woo Starter

11,19 €
Economiseşti 78%
2
45
/lună

5,99 €/lună la reînnoire

 • Număr de site-uri nelimitat
 • 20 GB spațiu de stocare SSD
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Domeniu & certificat SSL gratuite
 • Copii de rezervă automate săptămânale
 • Jetpack Gratuit
Cel mai popular

Woo Premium

20,75 €
Economiseşti 75%
5
25
/lună

13,75 €/lună la reînnoire

 • Număr de site-uri nelimitat
 • 100 GB spațiu de stocare SSD
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Domeniu & certificat SSL gratuite
 • Copii de rezervă automate zilnice
 • Jetpack Personal

Woo Business

41,49 €
Economiseşti 75%
10
49
/lună

27,49 €/lună la reînnoire

 • Număr de site-uri nelimitat
 • 140 GB spațiu de stocare SSD
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Domeniu & certificat SSL gratuite
 • Copii de rezervă automate zilnice
 • Jetpack Premium

Ai nevoie de mai Multă Putere? Încearcă soluția de găzduire cloud

Faci vânzări mai uşor cu Hostinger

Pentru fiecare magazin de comerț electronic, timpul este moneda cea mai importantă. Beneficiezi de performanță excelentă, viteză maximă și mai multe conversii cu Hostinger. Avem tot ce ai nevoie pentru a reuși!

live_help

Suport tehnic 24/7

Echipa ta IT se va asigura că toate întrebările şi solicitările tale sunt îndeplinite. Primeşti ajutor instant ziua sau noaptea, 24/7/365!

dns

Servere cu tehnologie avansată

De la ultima versiune PHP la HTTP / 2, serverele noastre sunt supraalimentate cu cele mai noi tehnologii pentru cea mai bună performanță.

thumb_up

Înregistrare domeniu gratuit

Fiecare magazin are nevoie de un nume minunat. Găsește-l gratuit la Hostinger! Cu o comandă de 12 luni, poți alege .com; .net; .xyz şi multe altele!

De ce să alegi WooCommerce pentru magazinul tău?

WordPress este o platformă care ajută milioane de webmasteri să creeze orice tip de site fără a avea cunoștințe de codare. Și proiectul WooCommerce duce totul mai departe. Deschide ușa ecommerce pentru afaceri și magazine online!

 icon

check_circleFlexibil și personalizabil

O imensă bibliotecă de module și teme gratuite îţi vor permite să configurezi platforma perfectă pentru cumpărături. Implementează instrumente noi, funcții și gateway-uri de plată într-o clipită!

check_circleAxat pe SEO

O optimizare bună pentru motoarele de căutare asigură că magazinul tău este vizibil pe web. Cu simplitatea WordPress, vei avea toate instrumentele necesare pentru a duce SEO la nivelul următor.

check_circleAdministrare ușoară

Panoul de control WordPress face gestionarea magazinelor WooCommerce o plimbare în parc. Adaugă cu ușurință noi produse, servicii, reduceri și creşte vânzările!

Începe astăzi călătoria WooCommerce

3 pași simpli. Asta e tot ce ai nevoie pentru a-ţi asigura un start de succes!

Alege planul de găzduire

Pasul 1

Alege planul de găzduire

Alege soluția și mergi la coşul de cumpărături fără teamă. Includem o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor!

Configurează-ţi magazinul

Pasul 2

Configurează-ţi magazinul

Instalează WordPress cu un click și începe să construieşti magazinul online cu WooCommerce.

Începe să faci vânzări!

Pasul 3

Începe să faci vânzări!

Și aici începe adevărata distracție. Vinde, investeşte, crește, repetă!

Tot ce ai nevoie

Funcţii care vor aduce magazinul tău în top!

Treaba noastră este să te ajutăm să reuşeşti. Prin urmare, ne-am perfecționat platforma de găzduire web cu un set de caracteristici esențiale care vor face ca magazinul tău online să iasă în evidență!

tune

Panoul de control personalizat

Găseşti tot ce ai nevoie într-un singur loc. Gestionează site-ul web, email-urile și setările cu eficiență maximă!

update

Booster Cache

Impresionează vizitatorii cu pagini rapide ca viteza luminii. Profită de configurarea multi-tier caching și de viteza reală.

https

Certificat SSL/TLS

Asigură-te că vizitatorii se simt în siguranță. Planurile Business de 12 luni sau mai lungi includ un SSL gratuit pe toată durata vieții, care va creşte încrederea şi SEO-ul!

Dashboard
Magazin ecommerce
cloud

Integrare CloudFlare

Integrează CloudFlare cu ușurință pentru un strat suplimentar de viteză și securitate. Protecție DDoS, WAF și un CDN global inclus!

people

Manager de acces

Lucrezi cu mai multe persoane? Păstrează confidențialitatea datelor personale și cooperează ușor cu un manager de acces personalizat!

trending_up

Loc potrivit pentru creştere

De îndată ce magazinul WooCommerce are nevoie de mai multă putere, va exista întotdeauna o soluție. Upgradezi fără probleme și uiţi de toate limitele!

Întrebări frecvente găzduire WooCommerce

Răspunsurile noastre la întrebările frecvente despre găzduirea WooCommerce

WooCommerce este o extensie WordPress complet gratuită (numită și modul) potrivită atât pentru proiectele mici, cât și pentru cele mari. Aceasta permite utilizatorilor să creeze un magazin online care să ofere mărfuri fizice și digitale. Unul dintre cele mai mari avantaje este că nu ai nevoie de cunoștințe de codare! Dar dacă programarea este prietena ta, atunci vei putea să faci și mai mult.
WooCommerce este disponibil în depozitul oficial de module WordPress, așadar instalarea va necesita un efort minim. Imediat ce îl instalezi, vor apărea câteva secțiuni noi în panoul de control. Vei putea configura diverse setări, adăuga produse și gestiona conținutul existent. Pe scurt, modulul funcționează ca o extensie la un site web WordPress existent.
Aceasta este cea mai bună parte - este complet gratuit! Deși există teme premium și extensii plătite care oferă mai multe caracteristici unice, nu sunt necesare costuri suplimentare pentru a instala și utiliza WooCommerce. Singurul lucru de care ai nevoie este găzduirea web și, din moment ce eşti aici la Hostinger, acea parte este deja asigurată!
Găzduirea WooCommerce este o soluție creată pentru a oferi o viteză excepțională și performanță de top fiecărui magazin online, alimentat de WordPress. Cu o configurare personalizată a serverele și o echipă de administratori care le monitorizează în permanență, vei avea un mediu perfect pentru crearea unui magazin online rapid și receptiv. E simplu cu Hostinger!
Desigur! Dacă ai nevoie de asistență la transferarea site-ului WooCoomerce pe platforma noastră de găzduire web, vom fi acolo 24/7. Adresează-te personalului nostru de asistență oricând!
Alegerea celei mai bune platforme de găzduire WooCoomerce va depinde de dimensiunea și nevoile magazinului tău. Dacă tocmai începi, găzduirea partajată va fi mai mult decât suficientă pentru a începe, a crește și a reuși. Și dacă crești atât de mult încât ai nevoie de o locuinţă nouă, soluția noastră de găzduire business este alegerea perfectă pentru magazinele mari cu mulți vizitatori unici!