Ofertă limitată - de la 0,59€/lună
00
ZILE
08
ORE
50
MINUTE
47
SECUNDE
Începe
×
Logo găzduire WooCommerce

Găzduire WooCommerce

Creează un magazin online bazat pe WordPress pe servere optimizate pentru performanțe superioare WooCommerce.
Începe acum
 • 99,9% uptime garantat
 • Performanță superioară
 • Suport excelent prin chat
 • Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

Alege planul de găzduire WooCommerce

Găzduire web Single

5,90€
Economiseşti 90%
0
59
/lună
 • 1 site web
 • 1 cont de email
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X viteză WooCommerce
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39€
Economiseşti 82%
1
55
/lună
 • Număr de Site-uriNelimitate°
 • Conturi de E-mailNelimitate*
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 2X viteză WooCommerce

Găzduire web Business

11,19€
Economiseşti 78%
2
45
/lună
 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X viteză WooCommerce
Ai nevoie de mai multă putere pentru proiectul tău? Verifică soluţiile noastre de găzduire de ultimă oră

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Faci vânzări mai uşor cu Hostinger

Pentru fiecare magazin de comerț electronic, timpul este moneda cea mai importantă. Beneficiezi de performanță excelentă, viteză maximă și mai multe conversii cu Hostinger. Avem tot ce ai nevoie pentru a reuși!

Suport tehnic 24/7

Echipa ta IT se va asigura că toate întrebările şi solicitările tale sunt îndeplinite. Primeşti ajutor instant ziua sau noaptea, 24/7/365!

Servere cu tehnologie avansată

De la ultima versiune PHP la HTTP / 2, serverele noastre sunt supraalimentate cu cele mai noi tehnologii pentru cea mai bună performanță.

Înregistrare domeniu gratuit

Fiecare magazin are nevoie de un nume minunat. Găsește-l gratuit la Hostinger! Cu o comandă de 12 luni, poți alege .com; .net; .xyz şi multe altele!

Începe astăzi călătoria WooCommerce

3 pași simpli. Asta e tot ce ai nevoie pentru a-ţi asigura un start de succes!

Alege planul de găzduire

Alege planul de găzduire

Alege soluția și mergi la coşul de cumpărături fără teamă. Includem o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor!

Configurează-ţi magazinul

Configurează-ţi magazinul

Instalează WordPress cu un click și începe să construieşti magazinul online cu WooCommerce.

Începe să faci vânzări!

Începe să faci vânzări!

Și aici începe adevărata distracție. Vinde, investeşte, crește, repetă!

De ce să alegi WooCommerce pentru magazinul tău?

De ce să alegi WooCommerce pentru magazinul tău?

WordPress este o platformă care ajută milioane de webmasteri să creeze orice tip de site fără a avea cunoștințe de codare. Și proiectul WooCommerce duce totul mai departe. Deschide ușa e-commerce pentru afaceri și magazine online!

Flexibil și personalizabil

O imensă bibliotecă de module și teme gratuite îţi vor permite să configurezi platforma perfectă pentru cumpărături. Implementează instrumente noi, funcții și gateway-uri de plată într-o clipită!

Axat pe SEO

O optimizare bună pentru motoarele de căutare asigură că magazinul tău este vizibil pe web. Cu simplitatea WordPress, vei avea toate instrumentele necesare pentru a duce SEO la nivelul următor.

Administrare ușoară

Panoul de control WordPress face gestionarea magazinelor WooCommerce o plimbare în parc. Adaugă cu ușurință noi produse, servicii, reduceri și creşte vânzările!

Funcţii care vor aduce magazinul tău în top!

Treaba noastră este să te ajutăm să reuşeşti. Prin urmare, ne-am perfecționat platforma de găzduire web cu un set de caracteristici esențiale care vor face ca magazinul tău online să iasă în evidență!

Panoul de control personalizat

Găseşti tot ce ai nevoie într-un singur loc. Gestionează site-ul web, email-urile și setările cu eficiență maximă!

Booster Cache

Impresionează vizitatorii cu pagini rapide ca viteza luminii. Profită de configurarea multi-tier caching și de viteza reală.

Certificat SSL/TLS

Asigură-te că vizitatorii se simt în siguranță. Planurile Business de 12 luni sau mai lungi includ un SSL gratuit pe toată durata vieții, care va creşte încrederea şi SEO-ul!

Integrare CloudFlare

Integrează CloudFlare cu ușurință pentru un strat suplimentar de viteză și securitate. Protecție DDoS, WAF și un CDN global inclus!

Manager de acces

Lucrezi cu mai multe persoane? Păstrează confidențialitatea datelor personale și cooperează ușor cu un manager de acces personalizat!

Loc potrivit pentru creştere

De îndată ce magazinul WooCommerce are nevoie de mai multă putere, va exista întotdeauna o soluție. Upgradezi fără probleme și uiţi de toate limitele!

Întrebări frecvente găzduire WooCommerce

Răspunsurile noastre la întrebările frecvente despre găzduirea WooCommerce

WooCommerce este o extensie WordPress complet gratuită (numită și modul) potrivită atât pentru proiectele mici, cât și pentru cele mari. Aceasta permite utilizatorilor să creeze un magazin online care să ofere mărfuri fizice și digitale. Unul dintre cele mai mari avantaje este că nu ai nevoie de cunoștințe de codare! Dar dacă programarea este prietena ta, atunci vei putea să faci și mai mult.

WooCommerce este disponibil în depozitul oficial de module WordPress, așadar instalarea va necesita un efort minim. Imediat ce îl instalezi, vor apărea câteva secțiuni noi în panoul de control. Vei putea configura diverse setări, adăuga produse și gestiona conținutul existent. Pe scurt, modulul funcționează ca o extensie la un site web WordPress existent.

Aceasta este cea mai bună parte - este complet gratuit! Deși există teme premium și extensii plătite care oferă mai multe caracteristici unice, nu sunt necesare costuri suplimentare pentru a instala și utiliza WooCommerce. Singurul lucru de care ai nevoie este găzduirea web și, din moment ce eşti aici la Hostinger, acea parte este deja asigurată!

Găzduirea WooCommerce este o soluție creată pentru a oferi o viteză excepțională și performanță de top fiecărui magazin online, alimentat de WordPress. Cu o configurare personalizată a serverele și o echipă de administratori care le monitorizează în permanență, vei avea un mediu perfect pentru crearea unui magazin online rapid și receptiv. E simplu cu Hostinger!

Desigur! Dacă ai nevoie de asistență la transferarea site-ului WooCoomerce pe platforma noastră de găzduire web, vom fi acolo 24/7. Adresează-te personalului nostru de asistență oricând!

Alegerea celei mai bune platforme de găzduire WooCoomerce va depinde de dimensiunea și nevoile magazinului tău. Dacă tocmai începi, găzduirea partajată va fi mai mult decât suficientă pentru a începe, a crește și a reuși. Și dacă crești atât de mult încât ai nevoie de o locuinţă nouă, soluția noastră de găzduire business este alegerea perfectă pentru magazinele mari cu mulți vizitatori unici!

Începe să economisești acum!

Găzduire web all-in-one & nume de domenii web de la

0
59
/lună
 • Sitebuilder ușor de folosit
 • 99.9% uptime garantat
 • 24/7 asistenţă live
 • Panou de control puternic
 • 30 de zile banii înapoi garantat
Oferta specială este valabilă pentru un timp limitat!
De la
0
59
/lună
Economiseşte 90%
Începe