domeniu .com
domeniu .online
domeniu .xyz
domeniu .live
domeniu .net
domeniu .group
domeniu .me
domeniu .link

Cele mai ieftine nume de domeniu web care ți se potrivesc cel mai bine

.com

7
99
/an
Înregistrează

.online

0
99
/an
Înregistrează

.xyz

0
99
/an
Înregistrează

.live

3
50
/an
Înregistrează

.net

11
99
/an
Înregistrează

.group

3
99
/an
Înregistrează

.me

5
99
/an
Înregistrează

.link

2
99
/an
Înregistrează

.help

9
99
/an
Înregistrează

.click

5
00
/an
Înregistrează

.tech

0
99
/an
Înregistrează

.site

0
99
/an
Înregistrează

De ce să înregistrezi un nume de domeniu cu Hostinger?

Hostinger îţi oferă cea mai ieftină înregistrare de domeniu cu o activare instantă & suport dedicat.

Domenii web & Reînnoiri ieftine

Misiunea noastră este să furnizăm domenii la costuri reduse! Numai la Hostinger vei putea înregistra cele mai ieftine domenii cu o calitate premium. Datorită acordului nostru cu proprietarii TLD, putem oferi prețuri mici la cele mai populare domenii. Domeniile la 99 de cenți sunt caracteristica noastră privilegiată, prețul de reînnoire ieftin este punctul nostru forte, unealta de înregistrare domeniu este instrumentul nostru special pentru succesul tău!

Registrator domenii de încredere

Calitate premium de găzduire și cele mai bune prețuri la domenii - numai la Hostinger. Milioane de persoane au încredere în noi, suntem recunoscuți de companiile de renume și de furnizorii TLD. Hostinger face parte din comunitatea registratorilor acreditați ICANN cu peste 40 de unități de afacere în întreaga lume. Cumpără domenii doar de la un furnizor de încredere cu cel mai înalt nivel de calitate garantată & suport dedicat.

Confidențialitatea domeniului

Confidențialitatea domeniului tău este prioritatea noastră principală. Prin înregistrarea unui domeniu, alți regiștri vor afișa toate datele tale de înregistrare în baza de date WHOIS, care este, în majoritatea cazurilor, accesibilă publicului. Hostinger, un furnizor domenii de încredere & acreditat ICANN oferă un serviciu de protecție a confidențialității domeniul care va ascunde informațiile tale private de ochii publicului. Păstrează-ți confidențialitatea!

Nume de domeniu gratuit

Foloseşte verificatorul nostru de domenii pentru a înregistra cele mai populare domenii din uriaşa varietate a TLD-ului: .com, .net, co.uk, .org… Ştiai că Hostinger oferă, de asemenea, nume de domeniu gratuite care sunt incluse în majoritatea pachetelor de găzduire web? Doar comandă unul dintre serviciile noastre de găzduire web cu un domeniu gratuit şi bucură-te de pachetul all-in-one la un preţ accesibil exclusiv. Merită să începi!

Găsește acum domeniile preferate cu verificatorul nostru de domenii GRATUIT!

Începe să economisești acum!

Găzduire web all-in-one & nume de domenii web de la

0
59
/lună