Alege-ți planul de găzduire web

Ofertă limitată: obține GRATIS un certificat SSL

Găzduire web Single

7,09€
Economiseşti 90%
0
69
/lună
 • 1 site web
 • Optimised for WordPress
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X putere de procesare & memorie
Cel mai popular

Găzduire web Premium

9,99€
Economiseşti 81%
1
89
/lună
 • 100 Site-uri
 • Conturi de email nelimitate
 • Lățime de bandă nelimitată
 • 2X putere de procesare & memorie
 • Copii de rezervă săptămânale

Găzduire web Business

13,99€
Economiseşti 79%
2
99
/lună
 • Toate beneficiile de la Premium
 • Copii de rezervă zilnice
 • Certificat SSL gratuit
 • 4X putere de procesare & memorie

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard

Conceput pentru viteză

Caracteristici speciale de Găzduire Web

Fără limite - fără griji! Găzduieste-ţi site-ul web fără vreo limită şi experimentează tehnologia cloud reală, care evoluează odată cu site-ul tău. Nu trebuie să-ţi goleşti buzunarele pentru a avea servicii de găzduire web de top - alege cea mai ieftină găzduire premium la cel mai bun preţ de pe piaţă! Dacă te confrunți cu probleme, echipa noastră de succes pentru clienţi te va asista 24/7/365.

Găzduire web de calitate înaltă

Găzduire web de calitate înaltă

La Hostinger plătești cel mai mic preț pentru servicii de calitate superioară. Adorat de peste 29.000.000 de clienți, Hostinger este unul dintre liderii din industria de găzduire web, care asigură echilibrul perfect între calitatea și prețul găzduirii site-ului tău. Dispunând de caracteristici nelimitate și copii de siguranță, dezvoltat pe o tehnologie bazată pe cloud și oferind servicii optimizate WordPress cu o viteză de 3 ori mai mare decât cea obișnuită, Hostinger are tot ceea ce îţi trebuie pentru a găzdui site-uri de top. Pentru a te bucura de succes, alege-i pe cei mai buni.

Găzduire Web cu caracteristici nelimitate

Găzduire Web cu caracteristici nelimitate

Totul într-un singur loc, tot ce ai nevoie pentru a începe, găzdui și gestiona site-ul pentru a-i asigura o creștere rapidă. Web hosting nelimitat și necontorizat, cu o mulţime de spațiu şi caracteristici cloud de calitate superioară. Toate planurile de găzduire web Premium & Business de la Hostinger includ spațiu de tip SSD și lățime de bandă necontorizate, aceste planuri fiind proiectate pentru a se potrivi perfect nevoilor site-ului tău. De asemenea, vei putea găzdui cu ușurință orice tip de site, utilizând bazele de date MySQL, conturi de e-mail și utilizatori FTP.

Găzduire accesibilă

Găzduire accesibilă

Economisește inteligent și menține-ți bugetul la un nivel decent. Alege găzduire web România de calitate superioară, oferit de unul dintre liderii din industrie la cele mai mici costuri. Numai la Hostinger vei obține găzduire web ieftină la un nivel superior al calității, la cel mai accesibil preț. Spre deosebire de companii de găzduire web atât de mediatizate, care schimbă prețurile cu până la 500% după primul an de contract, noi îți oferim cel mai bun preț cu Programul nostru de Garantare Pentru Clienții Fideli atât pentru găzduire web, cât și pentru reînnoirile de domenii!

Găzduire cu domeniu & SSL gratuit

Găzduire cu domeniu & SSL gratuit

Obține gratuit găzduire web de domenii cu planurile anuale Premium&Afaceri. Acesta este cel mai ieftin mod de a-ți lansa site-ul beneficiind de pachetul all-inclusive. Hostinger este un membru certificat ICANN și îți poate oferi gratuit găzduire de domenii și diverse alte oferte de domeniu. Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate SEO și securitate maximă, optează pentru planul de găzduire web pentru Afaceri și vei primi un certificat de securitate SSL gratuit, care îți vor fi utile pentru administrarea datelor vizitatorilor sau pentru a avea un site de comerț electronic fără niciun fel de probleme legate de securitate.

Cel mai bun Site Builder gratuit

Cel mai bun Site Builder gratuit

Selectează orice plan de găzduire web și obține cel mai bun Constructor de Site-uri gratuit! Construiește-ți site-ul ca un profesionist, fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice sau de codificare, prin simpla folosire a celei mai bune interfețe de tip drag and drop, de care dispune constructorul nostru gratuit de site-uri. Vei putea naviga și selecta din sutele de șabloane de site-uri gratuite, create de artiști web profesioniști. Toate site-urile, care sunt construite cu ușurință prin intermediul Constructorului nostru Web, sunt prietenoase din punct de vedere SEO, atractive vizual și ușor de utilizat. Tot ce ai nevoie pentru a porni de la zero și pentru a-ți crea un site bine conceput.

Găzduire web optimizată pentru WordPress

Găzduire web optimizată pentru WordPress

Viteza site-ului tău de WordPress sau a blogului este unul dintre cei mai importanți factori necesari pentru a obține succes online. Grație serverelor optimizate pentru WordPress și a pluginurilor cache personalizate, Hostinger este capabil să atingă cea mai rapidă viteză din industrie pentru site-urile WordPress și la cel mai accesibil preț. Permite-ne să te ajutăm să-ți creezi un site WordPress de calitate, fără să fie nevoie să spargi banca! Alege serviciul nostru de găzduire web pentru site-urile WordPress și accelerează viteza site-ul tău fără să plătești în plus. WordPress rulează, de asemenea, cu până la 50% mai repede cu mediile noastre de stocare complet SSD.