Tehnologie de ultimă generaţie

Nu contează dacă este vorba de hardware mai rapid, arhitectură de rețea inovatoare sau o soluție software nouă, vom fi printre primii care o implementează.

Servere în întreaga lume

Toate datele de pe servere sunt protejate de mai multe nivele de "fail-safes", RAID-10, copii de rezervă zilnice sau săptămânale.

Preț excelent

Hostinger: Centre de date globale

Serverele noastre sunt distribuite în 6 regiuni diferite: Regatul Unit, SUA, Olanda, Singapore, Indonezia și Lituania. Clienții se pot bucura de cea mai bună fiabilitate şi cel mai mic timp de răspuns cu centrele noastre de date Tier-3 conectate la nivel global.

Preț excelent

Planurile includ:

hPanel personalizat, Access Manager, LiteSpeed, integrare Cloudflare, integrare LetsEncrypt.

Servere în întreaga lume
Servere în întreaga lume

Protecție împotriva DDoS

SEO, retenţie vizitatori, şi conversii mai bune cu cele mai recente actualizări, care pot servi până la de 3x mai multe cereri pe secundă.

Preț excelent

Hostinger: Disponibilitate ridicată

Toate centrele noastre de date au uplink-uri duale cu multipli furnizori de Internet. Avem mai multe straturi de protecţie împotriva atacurilor DDoS, analizator de trafic Wanguard anti-DDoS, reguli firewall inteligente pe switch-uri, Bitninja sau Imunify360 (Firewall de aplicații web) pe fiecare server, Cloudflare pentru fiecare cont (opțional), precum și reguli personalizate pe servere pentru a ne asigura că site-ul tău este protejat de orice fel de atac.

Preț excelent

Planurile includ:

Copii de rezervă zilnice, CloudLinux, containere LVE pentru izolarea contului, protecție anti-DDoS Wanguard în timp real pe switch-uri.

Conceput pentru a funcționa cu viteza fulgerului

Instalarea unui server nou durează în jur de 10 minute. Avem un proces de bootstrap complet automatizat. Apăsăm butonul de pornire, conectăm cablurile de rețea - începe automatizarea (kickstart, ansible) şi serverul este online.

Preț excelent

Hostinger: cache personalizat la nivel de server

Soluții personalizate de cache la nivel de server. Modulele de cache LiteSpeed sunt create pentru a încărca foarte repede cele mai populare aplicații web aproape fără niciun efort. Avem aplicații web populare cu încărcare turbo, care gestionează fără probleme oscilațiile traficului. Cache-ul este gestionat ușor cu tehnologia puternică Smart Purge.

Preț excelent

Planurile includ:

Drivere SSD pentru viteze extreme. Implementări de server simplificate și automatizate. Intercom. HTTP/2

Servere în întreaga lume
Servere în întreaga lume

Spirit de performanță

În cazul unui eveniment neplanificat, îţi putem restaura contul la ultimul snapshot în câteva minute. Avem copii de rezervă complete și incrementale ale tuturor conturilor pentru a ne asigura că datele tale sunt în siguranţă.

Preț excelent

Hostinger: complet gestionat

Ne asigurăm că serverele și toată infrastructura funcționează, toate pachetele sunt actualizate. Toți inginerii sunt de gardă pe Pagerduty, avem reacții aproape instantanee la incidente. De asemenea, am configurat monitorizarea predictivă prin intermediul programului Prometheus, astfel încât să putem preveni apariția problemelor înainte ca acestea să apară.

Preț excelent

Planurile includ:

Monitorizare proactivă și predictivă a serverelor. Monitorizare în timp real a micro cache-ului LiteSpeed. WAF pe fiecare server

Cea mai bună performanță WordPress

HTTP/2, HTTP/3 (Quic) și IPv6 activat, PHP7, cache LiteSpeed (cu plugin), compresie GZIP, detectarea spam-ului și a amenințărilor. Obțineți o mai mare eficiență în SEO, retenție a vizitatorilor și conversii mai bune cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, care poate servi de până la 3 ori mai multe cereri pe secundă

Servere în întreaga lume

Timpul mediu de răspuns: 43 ms

Începe să economiseşti acum

Cea mai bună opțiune de găzduire este aici

0
99
/lună
Începe