Ofertă limitată - de la 0,59€/lună
00
ZILE
09
ORE
44
MINUTE
20
SECUNDE
Începe
×

Tehnologie de ultimă generaţie

Nu contează dacă este vorba de hardware mai rapid, arhitectură de rețea inovatoare sau o soluție software nouă, vom fi printre primii care o implementează.

Centre de date globale Hostinger

Centre de date globale Hostinger

Serverele noastre sunt distribuite în 7 regiuni diferite -> Regatul Unit, SUA, Brazilia, Olanda, Singapore, Indonezia și Lituania. Clienții se pot bucura de cea mai bună fiabilitate şi cel mai mic timp de răspuns cu centrele noastre de date Tier-3 conectate la nivel global.

Siguranţa datelor

Siguranţa datelor

Toate datele de pe servere sunt protejate de mai multe nivele de "fail-safes", RAID-10, copii de rezervă zilnice sau săptămânale.

Disponibilitate ridicată

Disponibilitate ridicată

Centrele noastre de date au dual uplinks cu furnizori de Internet multipli. Avem mai multe straturi de protecţie împotriva atacurilor DDoS - analizor de trafic Wanguard anti-DDoS, reguli firewall inteligente pe switch-uri, Bitninja (Web Application Firewall) pe fiecare server, CloudFlare pentru fiecare cont (opțional), precum și reguli personalizate pe servere pentru a ne asigura că site-ul tău este protejat de orice fel de atacuri.

PHP HTTP Hostinger

PHP HTTP Hostinger

SEO, retenţie vizitatori, şi conversii mai bune cu cele mai recente actualizări, care pot servi până la de 3x mai multe cereri pe secundă.

Cache Multi Tier

Cache Multi Tier

Am implementat un cache multi-tier unic în web service layer (Nginx), precum și un memcached fork de la Twitter (fatcache). Acest lucru poate aduce rezultate spectaculoase pentru timpul de încărcare atât al conținutului static, cât și al celui dinamic. Sistemele CMS ca WordPress, Joomla au un timp de încărcare de 10 ori mai bun cu cache-ul activat.

Arhitectură scalabilă

Arhitectură scalabilă

Implementarea unui server nou durează în jur de 10 minute. Avem un proces de bootstrap complet automatizat. Apăsăm pe "porneşte", conectăm cablurile de rețea - începe automatizarea (kickstart, ansible) şi serverul este online.

Servere complet administrate

Servere complet administrate

Ne asigurăm că serverele și toată infrastructura funcționează, toate pachetele sunt actualizate. Toți inginerii sunt de gardă pe Pagerduty, avem reacții aproape instantanee la incidente. De asemenea, am configurat monitorizarea predictivă prin intermediul programului Prometheus, astfel încât să putem preveni apariția problemelor înainte ca acestea să apară.

Recuperare în caz de dezastru

Recuperare în caz de dezastru

În cazul unui eveniment neplanificat, îţi putem restaura contul la ultimul snapshot în câteva minute. Avem copii de rezervă complete și incrementale ale tuturor conturilor pentru a ne asigura că datele tale sunt în siguranţă.

hPanel personalizatManager de accesOpenResty nginx+luaCloudFlareLet's EncryptCopii de rezervă zilniceCloudLinuxContainere LVE pentru izolarea contuluiUnități SSD pentru viteze extremeProtecție anti-DDoS în timp real pe switch-uri cu WanguardImplementări automate și optimizate pe servereIntercomHTTP/2Monitorizare pro-activă și predictivă a serverelorRealtime reactive server monitoringNginx micro cacheWAF inteligent (Web application firewall) pe fiecare serverMemcached (Twitter fork - Fatcache)

Cea mai bună performanță WordPress

HTTP/2 şi IPv6 activate, PHP7, NGINX caching, GZIP compression, detectare spam şi amenințări.

SEO, retenţie vizitatori, şi conversii mai bune cu tehnologia noastră de vârf, care poate servi până la de 3x mai multe cereri pe secundă.

Timp mediu de răspuns WordPress 127 ms.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Dacă nu eşti 100% mulțumit cu Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără greutăți, fără risc.

Află mai multeGaranție de returnare a banilor
  • Sitebuilder ușor de folosit
  • 99.9% uptime garantat
  • 24/7 asistenţă live
  • Panou de control puternic
  • 30 de zile banii înapoi garantat
Oferta specială este valabilă pentru un timp limitat!
De la
0
59
/lună
Economiseşte 90%
Începe