Conceput pentru succesul tău

Pentru ca Hostinger să fie mai puternic și mai rapid, nu ne putem baza doar pe cea mai recentă tehnologie. De aceea, cea mai mare putere a noastră este totalul echipelor care lucrează împreună pentru implementarea acesteia.

Conceput pentru succesul tău
Viteză

Viteză

Timp de răspuns 11-274 ms.

Suport

Suport

Chat live 24/7.

Eficienţă

Eficienţă

Cel mai bun raport preț/calitate.

Simplitate

Simplitate

9 din 10 consideră hPanel-ul nostru curat și intuitiv.

Centre de date

Toate Datele Sunt Securizate

Îți protejăm site-urile cu mai multe niveluri de siguranță, RAID-10, copii de rezervă zilnice sau săptămânale. Toate cele 10 centre de date sunt distribuite la nivel global pentru ca site-urile tale să fie rapide în orice țară. Vizitatorii tăi se vor bucura de latență minimă și de o fiabilitate de neegalat, deoarece ne implementăm serviciile în centre de date Tier-3 conectate la nivel global.

Planurile includ:

Panou de control hPanel creat de noi, Manager de acces, server web LiteSpeed, WAF dezvoltat de noi.

Toate Datele Sunt Securizate

Infrastructură

Eficiență maximă

Siguranța, stabilitatea și rapiditatea sunt toate deosebit de importante. Ne străduim să menținem un uptime de 99,99% pentru site-ul tău. Serverele noastre funcționează pe CloudLinux - sistemul de operare de top pentru furnizorii de găzduire web. Ne reînnoim sistemele în mod constant, protejăm serverele de atacuri DDoS și le îmbunătățim viteza cu cele mai noi tehnologii LiteSpeed.

Planurile includ:

Copii de rezervă zilnice, CloudLinux, containere LVE pentru izolarea contului, protecție anti-DDoS în timp real pe switch-uri cu Wanguard, servere SSD complete.

Eficiență maximă

Hpanel

Construit pentru a Controla Mai Ușor

Suntem mândri de hPanelul nostru dezvoltat in-house. De la crearea sa în 2011, am perfecționat fiecare aspect al produsului pentru a oferi o experiență de găzduire intuitivă pentru începători și simplă pentru profesioniști. hPanel este tradus în 17 limbi și are un serviciu intern de migrare WordPress pentru migrări automate rapide.

Construit pentru a Controla Mai Ușor

Suport

Concentrat pe Succes

Credem că cea mai bună metodă prin care putem aduce clienții mai aproape de succes este prin a le arăta cum să rezolve o problemă. Echipa noastră de asistență tehnică este aici 24/7 pentru a te ghida către soluția oricărei probleme legate de site-ul tău.

Concentrat pe Succes

Familiarizează-te cu Produsele Noastre

Cele mai recente probleme de blog

Serviciul de protecție a confidențialității WHOIS

Oct 05, 2022Actualizări produse

Ai avut vreodată dubii în legătură cu toate informațiile personale pe care trebuie să le oferi atunci când înregistrezi un domeniu?

De Klaudijus J.

Jurnalele de acces Hostinger

Jul 30, 2022Actualizări produse

Toți utilizatorii Hostinger au posibilitatea de a încerca jurnalele de acces ale clienților. Funcția îți permite să vezi cine îți accesează site-ul web și să filtrezi traficul în consecință.

De Florence S.

Instrumentul de pregătire WordPress

Jun 27, 2022Actualizări produse

Înainte de a introduce funcția de staging WordPress la începutul acestui an, utilizatorii trebuiau să își creeze propriul mediu de staging pentru testarea site-ului.

De Yoga K.