domeniu .com
domeniu .xyz
domeniu .net
domeniu .org
domeniu .online
domeniu .tech
domeniu .store
domeniu .eu

100% control asupra proiectelor tale web

Acest lucru se referă la toți, indiferent de ce furnizor de găzduire sau de domeniu alegi. Totul într-un singur loc, îl face pur și simplu mai eficient - control complet asupra tuturor serviciilor tale fără a rata o dată de reînnoire, ușurința de utilizare fără conturi multiple și parole și suportul profesional pentru clienți cu răspunsurile de care ai nevoie. În orice caz, merită să-ți transferi domeniul în contul de Hostinger.

Înainte de a transfera un domeniu, asigură-te de următoarele:

  • Au trecut mai mult de 60 de zile de la înregistrarea domeniului sau ultimul transfer.
  • Domeniul nu are statusul Pending Delete sau Redemption.
  • Știi codul EPP al domeniului - codul de autorizare care dovedește calitatea de proprietar al domeniului. Poți obține codul EPP de la furnizorul de domeniu actual.
  • Protecția Whois este dezactivată.

Începe - Transferă acum

După ce ai tot ceea ce este necesar, conectează-te la panoul de control Hostinger, selectează tabul Domenii -> Transfer domeniu și efectuează acești 3 pași simpli:

1Introdu domeniul pe care dorești să-l transferi.

2Introdu codul EPP.

3Confirmă transferul.

După aceea, verifică-ți email-ul. Vei primi o confirmare cu o factură pro forma inclusă. Odată plătită, vom iniția imediat transferul domeniului. Timpul necesar pentru a finaliza transferul variază în funcție de extensia domeniului. De obicei, nu mai mult de 5 zile.

Sperăm că ai găsit informații utile aici și procesul de transfer al domeniilor este clar acum. Poți naviga înapoi la pagina de verificare domenii aici.

Începe să economisești acum!

Găzduire web all-in-one & nume de domenii web de la

1
59
€ /lună

Ai putea face pe cineva fericit astăzi!