domeniu .xyz
domeniu .com
domeniu .net
domeniu .biz
domeniu .org
domeniu .info
domeniu .name
domeniu .eu

100% control asupra proiectelor tale web

Acest lucru se referă la toți, indiferent de ce furnizor de găzduire sau de domeniu alegi. Totul într-un singur loc, îl face pur și simplu mai eficient - control complet asupra tuturor serviciilor tale fără a rata o dată de reînnoire, ușurința de utilizare fără conturi multiple și parole și suportul profesional pentru clienți cu răspunsurile de care ai nevoie. În orice caz, merită să-ți transferi domeniul în contul de Hostinger.

Înainte de a transfera un domeniu, asigură-te de următoarele:

  • Au trecut mai mult de 60 de zile de la înregistrarea domeniului sau ultimul transfer.
  • Domeniul nu are statusul Pending Delete sau Redemption.
  • Știi codul EPP al domeniului - codul de autorizare care dovedește calitatea de proprietar al domeniului. Poți obține codul EPP de la furnizorul de domeniu actual.
  • Protecția Whois este dezactivată.

Începe - Transferă acum

După ce ai tot ceea ce este necesar, conectează-te la panoul de control Hostinger, selectează tabul Domenii -> Transfer domeniu și efectuează acești 3 pași simpli:

1Introdu domeniul pe care dorești să-l transferi.

2Introdu codul EPP.

3Confirmă transferul.

După aceea, verifică-ți email-ul. Vei primi o confirmare cu o factură pro forma inclusă. Odată plătită, vom iniția imediat transferul domeniului. Timpul necesar pentru a finaliza transferul variază în funcție de extensia domeniului. De obicei, nu mai mult de 5 zile.

Sperăm că ai găsit informații utile aici și procesul de transfer al domeniilor este clar acum. Poți naviga înapoi la pagina de verificare domenii aici.

Start saving now!

All-in-one web hosting & domain name from

2
15
€ /lună

Ai putea face pe cineva fericit astăzi!