Ofertă limitată - de la 0,59€/lună
00
ZILE
09
ORE
44
MINUTE
36
SECUNDE
Începe
×
domeniu .com
domeniu .xyz
domeniu .online
domeniu .tech
domeniu .store
domeniu .site
domeniu .website
domeniu .space

Cele mai ieftine nume de domenii web care ți se potrivesc cel mai bine

10 sfaturi pentru a găsi numele de domeniu ideal cu verificarea domeniului

1

Asigură-te că numele domeniului tău este memorabil. Cuvintele normale & scurte sau expresiile atrăgătoare sunt cele mai bune!

2

Denumirea domeniului să fie cât mai scurtă posibil. Unealta inregistrare domeniu web te va ajuta să-l găsești pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

3

Asigură-te că este relevant pentru publicul dorit. Cuvintele-cheie țină sunt importante în numele de domenii.

4

Efectuează o cercetare pentru extensia domeniului folosind unealta inregistrare domeniu - există mai mult de 800.

5

Utilizează unealta inregistrare domeniu & găsește domenii cu cuvinte cheie populare. Cuvintele cheie te vor ajuta la SEO!

6

Protejează-ți marca achiziționând același nume & variații ale acestuia cu cele mai populare extensii de domenii web.

7

Evită utilizarea cratimelor & a numerelor, nu utiliza caractere non-unicode în numele domeniilor tale.

8

Gândește-te la numele de domeniu ca la o investiție! Mai târziu, un nume de domeniu bun poate valora o avere.

9

Alege înregistrarea privată pentru domeniul tău, dacă nu doreşti ca datele tale personale să apară pe WHOIS.

10

L-ai găsit? Acționează repede! Regulă generală - toate numele de domenii web bune se vând foarte repede.

Ai deja un nume de domeniu?
Să-l facem live!

Transferă-ți domeniul de la un alt furnizor de găzduire la
Hostinger cu doar câteva click-uri!

.XYZ face ca domeniile dorite de tine să fie mereu disponibile!

Numele de domenii web dorite de tine sunt deja luate? Nu şi cu domeniile .XYZ! Foloseşte unealta inregistrare domeniu pentru a găsi domeniul unic, indisponibil cu alte TLD-uri.

găzduire cloudCauţi un nume de domeniu ieftin și bun care este încă disponibil? Foloseşte .xyz!
Domeniile .XYZ sunt ieftine, scurte şi super trendy. Denumeşte-ţi domeniul fără a avea vreo limită, fără bariere de limbă sau alte caracteristici. Începe cu verificatorul nostru de domenii & atrage audienţa cu cuvintele cheie care îţi plac şi pe care doreşti să le foloseşti în numele domeniului tau: găseşte-l pe acela care îţi place fără să cheltuieşti milioane pe domenii premium. Aminteşte-ţi - .XYZ este noul .COM!

De ce să înregistrezi un nume de domeniu cu Hostinger?

Hostinger îţi oferă cea mai ieftină înregistrare de domeniu cu o activare instantă & suport dedicat.

Domenii web & Reînnoiri ieftine

Misiunea noastră este să furnizăm domenii la costuri reduse! Numai la Hostinger vei putea înregistra cele mai ieftine domenii cu o calitate premium. Datorită acordului nostru cu proprietarii TLD, putem oferi prețuri mici la cele mai populare domenii. Domeniile la 99 de cenți sunt caracteristica noastră privilegiată, prețul de reînnoire ieftin este punctul nostru forte, unealta inregistrare domeniu este instrumentul nostru special pentru succesul tău!

Registrator domenii de încredere

Calitate premium de găzduire și cele mai bune prețuri la domenii - numai la Hostinger. Milioane de persoane au încredere în noi, suntem recunoscuți de companiile de renume și de furnizorii TLD. Hostinger face parte din comunitatea registratorilor acreditați ICANN cu peste 40 de unități de afacere în întreaga lume. Cumpără domenii doar de la un furnizor de încredere cu cel mai înalt nivel de calitate garantată & suport dedicat.

Confidențialitate domeniu

Confidențialitatea domeniului tău este prioritatea noastră principală. Prin înregistrarea unui domeniu, alți regiștri vor afișa toate datele tale de înregistrare în baza de date WHOIS, care este, în majoritatea cazurilor, accesibilă publicului. Hostinger, un furnizor domenii de încredere & acreditat ICANN oferă un serviciu de protecție a confidențialității domeniul care va ascunde informațiile tale private de ochii publicului. Păstrează-ți confidențialitatea!

Nume de domeniu gratuit

Foloseşte verificatorul nostru de domenii pentru a înregistra cele mai populare domenii din uriaşa varietate a TLD-ului: .com, .net, co.uk, .org… Ştiai că Hostinger oferă, de asemenea, nume de domeniu gratuite care sunt incluse în majoritatea pachetelor de găzduire web? Doar comandă unul dintre serviciile noastre de găzduire web cu un domeniu gratuit şi bucură-te de pachetul all-in-one la un preţ accesibil exclusiv. Merită să începi!

Economisește timp - utilizează unealta inregistrare domeniu web & înregistrează astăzi toate domeniile dorite.

Întrebări frecvente cu privire la verificare domeniu:

Găsește răspunsul la întrebări frecvente despre verificare domeniu și domenii în general.

Un nume de domeniu este un pic asemănător cu adresa ta fizică, deoarece este modul în care oamenii te găsesc pe World Wide Web. De aceea, numim bara din partea de sus a unui browser, bara de adrese - este locul în care introduci un nume de domeniu pentru a găsi un site web.

Dacă un nume de domeniu este ca adresa ta, atunci serverul pe care este găzduit site-ul tău este ca și clădirea fizică. Când creezi un site web, setezi numele domeniului să indice spre serverul tău, astfel încât dacă cineva dorește să-ți găsească site-ul, persoana respectivă poate introduce numele domeniului tău și acesta îl va duce direct acolo. Fără un nume de domeniu, vizitatorii ar trebui să introducă adresa IP (de exemplu, 87.249.281.92) a serverului tău.

Destul de multe site-uri pe care le vizitezi utilizează un nume de domeniu. Google.ro este un nume de domeniu, de exemplu. Facebook este numele site-ului și Facebook.com este numele de domeniu.

Numele de domeniu vin în toate formele și dimensiunile, dar singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că acestea sunt alcătuite din două părți - eticheta ("Hostinger") și domeniul de nivel superior (adică ".ro) . Există o mare varietate de extensii de domenii de nivel superior, de la codurile țării (adică ".ro, .co.uk sau .de") la coduri specifice pentru sectoare precum .gov pentru organizațiile guvernamentale și .edu pentru instituțiile de învățământ.

În plus, cu peste 330 de milioane de nume de domenii înregistrate, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), care gestionează arhitectura generală a sistemului de nume de domenii, a recunoscut recent necesitatea unui nou tip de nume de domeniu. Din acest motiv, au anunțat o grămadă nouă de extensii de domenii generice de nivel superior (generic top-level domain - gTLD), de la .bike și .clothing la .guru și .ventures.

Există o mare varietate când vine vorba de alegerea unui nume de domeniu, dar în același timp poate fi dificil să-l găsești cel potrivit pentru tine sau pentru compania ta. Este o decizie importantă - și poate una dintre cele mai importante pe care le vei face vreodată. În timp ce poți schimba domeniul mai târziu dacă este necesar, este de obicei cel mai bine să eviți acest lucru.

Atunci când înregistrezi un nume de domeniu de la un registrator autorizat (cum ar fi Hostinger), îți asiguri în mod eficient drepturile de a utiliza acest nume de domeniu pentru o anumită perioadă de timp.

După ce ai înregistrat numele de domeniu, următorul pas este să îl indici către serverul care găzduiește site-ul tău web. Reține faptul că poate dura până la 72 de ore pentru orice schimbare pe care o faci să se propage, ceea ce este un mod fantezist de a spune că diferiți furnizori de internet din întreaga lume au nevoie de timp pentru a-și actualiza înregistrările.

Vestea bună despre deținerea unui nume de domeniu este aceea că îl poți asocia cu alte servicii, cum ar fi adrese de e-mail. De asemenea, poți să creezi subdomenii (adică http://subdomeniu.nume.com) și să configurezi redirecționări și forwarderi. Poți chiar să cumperi mai multe nume de domenii și să le redirecționezi pe toate către același site.

Numele de domenii sunt, de asemenea, interoperabile, ceea ce înseamnă că nu ești limitat, de obicei, la furnizorul de la care l-ai cumpărat. În același mod în care poți schimba furnizorul de găzduire, poți, de asemenea, mutați numele de domeniu.

Există mai multe motive pentru acest lucru, cel mai evident fiind faptul că este bun pentru branding. Nimic nu pare mai neprofesional decât un brand care găzduiește site-ul său la numebrand.wordpress.com. Acest lucru se datorează faptului că site-urile care cumpără și întrețin un nume de domeniu tind să fie cele cu cea mai bună reputație și bine stabilite.

Dar numele tău de domeniu este mult mai mult decât atât. Adesea, motivul pentru care oamenii deschid un site web este acela că există ceva pe care ei au control deplin. Când utilizezi site-uri de socializare sau furnizori de bloguri gratuite sau chiar dacă vă vinzi pe Amazon și eBay, ești dependent de celelalte site-uri. Dacă își schimba condițiile de serviciu sau serviciul se închide complet, ai probleme.

Atunci când ai înregistrat un nume de domeniu, nu trebuie să te bazezi pe cineva. Numele de domeniu îți aparține și numai tu ai control total asupra a ceea ce faci cu el. Ai posibilitatea să controlezi toate adresele de e-mail asociate, să determini ce server accesează site-ul și chiar să-l vinzi sau să-i transferi proprietatea, dacă dorești.

În timp, numele tău de domeniu va avea o influență directă asupra poziției site-ului tău în rezultatele paginilor motoarelor de căutare (SERPs). Numele de domenii mai vechi tind să aibă prioritate față de cele mai noi și în centrul fiecărui motor de căutare există un model de citare. Acest lucru înseamnă că ele determină cât de influentă este adresa site-ului tău bazându-se pe influența link-urilor care indică spre acesta - dacă nu ai un domeniu, orice link pe care îl câștigi va da valoare altcuiva.

Acesta este un lucru dificil, fără un răspuns concret. Vestea bună este că poți înregistra mai multe nume de domenii și, de obicei, este o idee bună să faci acest lucru pentru fiecare nume de domeniu la care te gândești. În acest fel, indiferent de ce se întâmplă, tu îl deții.

Pentru a începe, va trebui să utilizați instrumentul de verificare domeniu. Acesta va verifica disponibilitatea numelui de domeniu, inclusiv extensiile populare. Ar trebui să începi prin a introduce numele companiei tale sau, dacă lansezi un blog, numele blogului. Dacă acesta este disponibil ca o adresă .com, atunci decizia este făcută pentru tine. Înregistrează-l!

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna ușor din cauza numărului foarte mare de nume de domenii care au fost deja înregistrate. Este puțin probabil să găsești un cuvânt din dicționar ca un domeniu .com disponibil, de exemplu, și va trebui să fii mai creativ. Acesta este momentul unde acel instrument de verificare domeniu va fi foarte util, pentru că vei putea introduce tot felul de combinații până când găsești ceva disponibil.

Ca regulă generală, cele mai bune nume de domenii sunt memorabile și ușor de scris, iar multe dintre cele mai populare companii au un nume format prin combinarea a două cuvinte (cum ar fi YouTube, Snapchat, Instagram etc.). Încearcă cuvinte diferite în combinații diferite până când găsești ceva disponibil.

Este, de asemenea, o idee bună să verifici dacă numele tău de domeniu este disponibil ca nume de utilizator pe cele mai populare site-uri de rețele sociale. Dacă este, înregistrează-te și acolo, chiar dacă contul este doar un substituent. Ultimul lucru pe care dorești să-l faci este să creezi un site web de succes și să descoperi că fanii și urmăritorii tăi au luat deja acel nume de utilizator înaintea ta.

În cele din urmă, reține că poți cumpăra întotdeauna mai multe nume de domenii și să le redirectionezi către același site. Acest lucru este util dacă nu ești sigur dacă să cumperi numele .com sau .us, de exemplu, sau dacă ești îngrijorat de faptul că o persoană ar putea să îl tasteze greșit. Fii creativ!

De îndată ce înregistrezi un nume de domeniu, ești proprietarul acelui domeniu pentru perioada de timp pe care ai specificat-o, totuși îl poți vinde sau poți transfera proprietatea către altcineva.

Vestea bună este că, dacă dorești să cumperi un nume de domeniu nou și să îl utilizezi pe acela, nu sunt probleme. Pur și simplu urmează aceiași pași pe care i-ai urmat atunci când ai achiziționat primul nume de domeniu și indică noul nume pe serverul tău web.

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna ușor din cauza numărului foarte mare de nume de domenii care au fost deja înregistrate. Este puțin probabil să găsești un cuvânt din dicționar ca un domeniu .com disponibil, de exemplu, și va trebui să fii mai creativ. Acesta este momentul unde acel instrument de verificare domeniu va fi foarte util, pentru că vei putea introduce tot felul de combinații până când găsești ceva disponibil.

În cele din urmă, deși este adevărat că poți schimba numele de domeniu, este bine să nu-l faci un obicei. La urma urmei, cu cât folosești mai mult numele de domeniu, cu atât acesta devine mai puternic. De fiecare dată când îl schimbi, pierzi puțin din valoarea muncită din greu pentru vechiul nume de domeniu.

Perioada minimă pe care poți înregistra un nume de domeniu este de un an, dar poți, de asemenea, să extinzi înregistrarea la trei ani dacă dorești să îl deții mai mult timp.

În plus, te încurajăm să reînnoiești numele de domeniu. Vei primi notificări prin email atunci când este timpul să reînnoiești numele de domeniu. De asemenea, îți permitem să configurezi reînnoirea automată, astfel încât, atâta timp cât metoda ta de plată este încă validă, înregistrarea numelui tău de domeniu va fi reînnoită automat la intervale regulate.

Acest lucru depinde de natura întrebării tale. Când vine vorba de instrumentul de verificare domeniu, nu este nevoie să adaugi www în fața domeniilor pe care le cauți.

Când vine vorba de felul în care stilizezi adresa URL după ce ai cumpărat-o, este o alegerea personală. Dacă site-ul tău va fi disponibil atât la http://www.numeletau.com, cât și la http://numeletau.com, acesta este tratat efectiv ca două site-uri web diferite.

Din punct de vedere istoric, site-urile care au inclus www în fața domeniului, astfel încât atunci când adresele lor URL au fost incluse pe ambalaje, postere și alte materiale de marketing offline, oamenii știau că era o adresă "World Wide Web". În zilele noastre, internetul este atât de omniprezent încât nu mai este necesar să incluzi www-ul, și mulți oameni susțin că eliminarea acestuia face mai ușor să-și amintească adresele web.

Instrumentul de verificare domeniu funcționează, de obicei, cel mai bine dacă începi cu o listă de nume site-uri potențiale din minte. Nu îți face griji cu privire la extensie (ex: .com) - doar enumeră nume și încearcă diferite variante pentru a găsi unul disponibil.

Să presupunem că dorești să cauți "exemplusite" ca potențial nume de domeniu. După ce introduci numele și faci click pe butonul "verifică", vei primi un răspuns care spune că "exemplusite.xyz este disponibil". Sub aceasta, ne arată și un număr de alte extensii disponibile, inclusiv exemplusite.com și exemplusite.net.

Dar aici devine interesant. Pe lângă verificarea termenului pe care l-ai introdus, unealta de verificare domeniu, oferă și sugestii. Cu exemplul de mai sus, obținem și "exemplumail.com", putând face o alternativă interesantă. Deseori, sugestiile dau naștere unor idei noi și chiar dacă oamenii nu aleg numele exact de domeniu sugerat, înregistrează o variantă.

Poți utiliza unealta de verificare domeniu pentru a căuta cât de multe nume dorești, așa că nu îți fie teamă să fii creativ. Și nu uita că o dată găsești numele de domeniu ideal.

Vești bune: nu există cerințe speciale pentru a înregistra un nume de domeniu cu noi. De fapt, suntem deschiși tuturor - inclusiv ție!

Acestea fiind spuse, vom solicita anumite informații pe parcursul procesului de înregistrare pentru a ne asigura că avem datele tale de contact în cazul unor probleme. De asemenea, vei avea nevoie de o metodă de plată validă pentru a plăti numele de domeniu.

Nu trebuie să fii un client existent dacă dorești să utilizezi instrumentul de verificare domeniu Hostinger și să înregistrezi un nume de domeniu. Poți găzdui în altă parte un domeniu pe care îl înregistrezi cu noi. Cu toate acestea, am constatat că este cel mai bine (și mai convenabil) să ai totul într-un singur loc. De aceea, oferim atât servicii de înregistrare domenii cât și găzduire.

Desigur! Așa cum am menționat mai devreme, atunci când înregistrezi un nume de domeniu, îți aparține - și nu companiei cu care l-ai înregistrat.

Cu toate acestea, numele tău de domeniu trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Dacă dorești să afli mai multe despre transferarea unui domeniu, click aici pentru a accesa pagina noastră de transfer domenii. Este ușor să începi și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te ajuta să parcurgi procesul.

TLD înseamnă ‘top-level domain’ (domeniu de nivel superior) și se referă la ultima parte a unei adrese web după punctul final. Exemplele includ .com, .gov și .org. Nu poți avea un site fără TLD și fiecare nume de domeniu este alcătuit dintr-o etichetă (adică hostinger) și un TLD (adică .ro).

Lucrul cel mai important despre TLD-uri este că acestea îți spun, de obicei, ceva despre site, cu excepția .com care inițial a însemnat "comercial", dar este acum folosit de aproape toți. Alte exemple includ .org (organizație), .edu (educație) și .gov (guvern).

TLD-urile pot fi împărțite în două categorii suplimentare: domenii de nivel superior (ccTLD) și domenii generice de nivel superior (gTLDs).

Country-code top-level domains (ccTLDs) reprezintă o subcategorie a TLD-urilor care sunt utilizate pentru a identifica o anumită țară. Acestea trimit semnale atât utilizatorilor cât și motoarelor de căutare, că site-ul web este proiectat pentru vizitatorii dintr-o anumită regiune. De exemplu, Google are site-ul Google.com ca site generic, dar vizitatorii din România pot vizita Google.ro, iar vizitatorii germani pot vizita Google.de.

Domeniile generice de nivel superior (gTLDs) sunt cele mai comune tipuri de nume de domenii, deoarece această categorie include domenii .com - care au mai multe înregistrări decât toate ccTLD-urile combinate.

Din punct de vedere istoric, principalele gTLD-uri au fost .com, .org, .net, .edu, .gov și .mil, dar numărul de gTLD-uri disponibile s-a extins, acum există sute de gTLD-uri disponibile, inclusiv .online, .xyz și .name.

Nu prea mult timp! De fapt, oferim înregistrarea și activarea instantanee a numelor de domenii. Poți să fii sigur că noul tău nume de domeniu va fi gata de utilizare imediat.

Mai mult, am făcut procesul de înregistrare la fel de rapid și simplu. Durează doar câteva minute să înregistrezi un nume de domeniu.

Hostinger oferă un nume de domeniu gratuit cu planurile de găzduire premium și business. Poți începe cu găzduire web și un nume de domeniu gratuit la doar 2.99 € / lună. După ce ai utilizat instrumentul de verificare domeniu pentru a găsi numele perfect, nu amâna - înscrie-te astăzi și creează ceva uimitor!

Dacă numele de domeniu dorit este deja luat, atunci cel mai bine ar fi să iei în considerare variante minore. De exemplu, poți adăuga un alt cuvânt la nume sau poți comuta un cuvânt. Este posibil să-l poți înregistra cu o extensie diferită, prin utilizarea unui ccTLD în locul domeniului .com.

O altă opțiune este despărțirea, astfel, în loc să folosești numesite.com, poți încerca nume-site.com. Doar fii atent - ultimul lucru pe care doriți să-l faci este să provoci confuzie, având un nume care este prea asemănător cu cel al altcuiva.

Găsirea unui nume de domeniu potrivit necesită un pic de artă și un pic de știință. De asemenea, necesită răbdare și multe încercări și erori. Dar este în regulă. Amintește-ți, numele de domeniu potrivit este acolo, undeva. Trebuie doar să continui să-l cauți până îl găsești.

Protecția de confidențialitate este denumită uneori protecție WHOIS, deoarece ascunde anumite informații despre proprietarul unui nume de domeniu care altfel ar putea fi descoperite printr-o căutare WHOIS.

WHOIS este o organizație internațională care stochează și afișează date despre nume de domenii și registratorii acestora, inclusiv când au fost înregistrate, când au expirat, cine le-a înregistrat și unde indică numele de domenii.

Acest lucru înseamnă că oricine poate introduce un nume de domeniu în baza de date WHOIS și poate prelua informațiile. Protecția de confidențialitate este un supliment opțional care îți permite să combați această situație dacă dorești să rămâi anonim.

Protecția confidențialității nu este pentru toată lumea, desigur, dar dacă preferi să înlocuiești numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și numele companiei cu un set de informații generice, care nu pot fi identificate, atunci poate că este pentru tine .

Să aruncăm mai întâi o privire la asemănări: toate sunt gTLD-uri (generic top-level domain names), disponibile pentru înregistrare publică. Acest lucru înseamnă că, atât timp cât nimeni altcineva nu a înregistrat numele de domeniu specific pe care îl cauți, ar trebui să îl poți obține cu oricare dintre aceste extensii.

Fiecare gTLD are un înțeles ușor diferit și de aceea este cel mai bine să-l alegi pe cel mai relevant pentru site-ul tău. web. Domeniile .com sunt utilizate, de obicei, în scopuri comerciale, cum ar fi pentru un magazin online sau pentru un site de afaceri, deși acestea sunt din ce în ce mai utilizate în mod implicit, deoarece implică o anumită încredere. Domeniile .net au fost inițial utilizate de companiile de rețea (cum ar fi furnizorii de servicii de internet), dar sunt și acum multifuncționale.

.org este încă folosit în mare parte pentru ce a fost intenționat inițial, ca un gTLD pentru organizații de caritate, comunități și organizații locale. .info, în același timp, vizează site-uri web bazate pe informații, cum ar fi site-uri wiki și tutoriale.

Cu toate aceste gTLD-uri, există o anumită cantitate de cameră. Nu există o regulă care să spună că trebuie să utilizezi un tip de nume de domeniu sau altul - și nici un test pe care trebuie să-l treci dacă dorești să le înregistrezi. Gândește-te la acestea doar pentru orientare, nu reguli - și nu ezita să le înregistrezi dacă îți permit să ai numele de domeniu perfect.

Numele de domeniu este ca și adresa ta, iar găzduirea web este asemănătoare casei în care locuiești. Dacă dorești să lansezi un site web, atunci vei avea nevoie atât de un nume de domeniu, pe care oamenii îl pot utiliza pentru a te găsi, cât și de o gazdă web, care stochează site-ul web real.

Numele de domenii și găzduirea web au un fel de relație simbiotică, cum ar fi software-ul și hardware-ul sau yin și yang. Deși este posibil din punct de vedere tehnic să ai unul fără celălalt, acestea funcționează cel mai bine atunci când lucrează împreună, motiv pentru care multe gazde web oferă înregistrare nume de domenii și mulți registratori oferă găzduire.

Poți să le separi, desigur, și să înregistrezi un nume de domeniu printr-o companie și să cumperi găzduire de la alta. Dar, de obicei, durează mai mult timp - ca să nu mai vorbim de costuri mai mari - de ce să te deranjezi?

Plătește tehnologii reale de găzduire web, nu marketing!

Nu mai plăti pentru marketing. Plătește numai pentru produs. Fii inteligent, alege găzduirea web ieftină, fără a pierde calitatea premium! Prețul ridicat nu înseamnă calitate.

29.659.751

clienți economisesc deja

10,000+

clienți noi în fiecare zi

24,894,152

site-uri lansate live

Începe să economisești acum!

Găzduire web all-in-one & nume de domenii web de la

0
59
/lună
  • Sitebuilder ușor de folosit
  • 99.9% uptime garantat
  • 24/7 asistenţă live
  • Panou de control puternic
  • 30 de zile banii înapoi garantat
Oferta specială este valabilă pentru un timp limitat!
De la
0
59
/lună
Economiseşte 90%
Începe