Verifică disponibilitatea numelui de domeniu
Vezi dacă numele de domeniu este disponibil

Instrumentul de căutare WHOIS de la Hostinger verifică dacă numele de domeniu ales de tine este disponibil. Dacă este, îl poți cumpăra imediat prin intermediul Instrumentului de Verificare Domeniu.

Găsește proprietarul unui nume de domeniu
Găsește proprietarul unui nume de domeniu

Dacă numele tău preferat de domeniu este luat, folosește instrumentul nostru de căutare WHOIS pentru a găsi toate informațiile publice disponibile despre registratorul și proprietarul actual al domeniului, cum ar fi numele și datele de contact.

Află data de expirare a unui domeniu
Află data de expirare a unui domeniu

Află când urmează să expire un anumit nume de domeniu. Nu rata ocazia de a lua un domeniu minunat imediat ce devine disponibil, dacă proprietarul actual nu vrea să-l reînnoiască.

Ce este Instrumentul de Verificare Domenii WHOIS?

Instrumentul Hostinger de căutare în baza de date WHOIS extrage cele mai recente date înregistrate în baza oficială de date a domeniilor WHOIS. Este grozav să poți afla informații despre registratorul unui domeniu.

Cum funcţionează?

De fiecare dată când cineva înregistrează un domeniu, transmite informațiile sale către Corporația pentru Nume și Numere Atribuite pe Internet (ICANN). Unele dintre aceste informații sunt disponibile în baza de date publică WHOIS și pot fi accesate prin intermediul serviciilor noastre de căutare WHOIS.

Te bucuri de protecție completă din partea noastră

Toate numele de domenii achiziționate de la Hostinger vin cu posibilitatea de a activa opțional WHOIS Privacy, serviciu care îți ascunde informațiile personale din bazele de date publice ale domeniilor. Nu va trebui să-ți faci griji cu privire la faptul că ai putea primi mesaje spam legate de domeniu sau că ai putea fi contactat de concurenții tăi care fac studii de piață. Ne angajăm pe deplin să te menținem în siguranță online.

Întrebări frecvente despre instrumentul WHOIS și Confidențialitate

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre Instrumentul de Verificare a bazei de date WHOIS

Baza de date WHOIS conține liste cu toate numele de domenii înregistrate pe internet. Aceasta este menținută și actualizată frecvent de către Corporația pentru Nume și Numere Atribuite pe Internet (ICANN).

Baza de date poate fi utilizată pentru a obține informații despre numele de domenii, cum ar fi data de înregistrare și de expirare a domeniului, registratorul actual și numele serverelor, precum și date personale de contact ale proprietarului.

Pentru a înregistra un nume de domeniu, trebuie să indici informații personale precum nume, adresă, număr de telefon și email pentru verificare.

Informațiile sunt stocate ca o listă publică în baza de date WHOIS, pe care oricine o poate găsi folosind un instrument de verificare domenii WHOIS. Asta dacă nu cumva domeniul este înregistrat în UE și, respectiv, este protejat de GDPR, sau dacă detaliile sunt ascunse cu ajutorul serviciului de protecție a confidențialității domeniului.

Protecția confidențialității WHOIS securizează detaliile solicitanților de înregistrare prin înlocuirea acestora cu detaliile unui server proxy. Utilizatorii Hostinger se bucură gratuit de acest avantaj. Serviciul este disponibil pentru toate domeniile achiziționate recent și poate fi activat prin hPanel.

Da, poți folosi instrumentul de căutare WHOIS pentru a afla complet gratuit cine deține un nume de domeniu. În plus, nu există nicio limită în ceea ce privește numărul de solicitări pe care le poți efectua, așa că nu ezita să obții informații despre oricât de multe site-uri web dorești.

E simplu să cauți în baza de date WHOIS. Trebuie doar să introduci domeniul sau numele site-ului în căsuța de căutare de mai sus și să dai click pe butonul de „Caută”. Instrumentul va parcurge bazele publice de date și îți va furniza în câteva secunde toate informațiile găsite.

Trebuie să-ți păstrezi informațiile WHOIS mereu actualizate pentru a respecta regulile ICANN privind proprietatea domeniului. Acest lucru înseamnă să furnizezi informații de contact exacte prin care poți primi corespondență de la registratorul domeniului tău.

Poți actualiza cu ușurință informațiile din hPanel. Nu trebuie decât să te autentifici și să actualizezi secțiunea Domenii.

Proprietarii de nume de domenii pot să apeleze la serviciul WHOIS de protecție a confidențialității, iar furnizorul de domeniu va înlocui datele lor cu datele unui server proxy.

Unele informații pot fi ascunse de către furnizorii de domenii, în conformitate cu legile locale privind protecția datelor și confidențialitatea, cum ar fi GDPR.

Toate numele de domenii achiziționate prin Hostinger vin cu serviciul gratuit de protecție a confidențialității WHOIS - care poate fi activat și din contul tău hPanel. Urmărește ghidul nostru de activare a serviciului WHOIS Privacy și vei configura opțiunea în câteva minute.

Reține că detaliile tale personale și de contact nu vor fi afișate, dacă domeniul tău este înregistrat în UE, chiar dacă nu activezi serviciul de protecție a confidențialității WHOIS.

Da, se poate. Atunci când cauți un domeniu folosind instrumentul nostru, rezultatele oferite de instrumentul de căutare WHOIS vor include și mențiunea dacă domeniul este disponibil pentru a fi cumpărat. Dacă este, îl poți cumpăra pentru site-ul tău aici și acum.

Pentru mai multe opțiuni și sugestii avansate, folosește Instrumentul nostru de Verificare Domenii!