Obține un certificat SSL gratuit și securizează-ți site-ul

Oferind conexiuni criptate și securizate, îți protejezi site-ul și vizitatorii. Consolidează încrederea pe care o inspiră brandul tău și obține poziții mai bune în căutări cu ajutorul certificatului nostru SSL gratuit - disponibil pentru toate planurile de găzduire.

Obține un certificat SSL gratuit și securizează-ți site-ul

Certificat SSL gratuit cu toate planurile noastre

Cumpără unul dintre planurile noastre de găzduire și primești un certificat SSL gratuit.

Termeni de plată

Diferența dintre certificatul SSL gratuit și cel plătit

Certificatul SSL gratuit oferit de Hostinger este la fel de sigur ca cel plătit. Folosim un certificat cu validarea domeniului, conform cu Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul (PCI DSS), deci este un SSL standard, excelent pentru protejarea tuturor tipurilor de site-uri.
În ceea ce privește nivelurile de securitate, nu este nici o diferență între certificatele SSL gratuite și cele plătite. Ambele oferă criptare puternică pentru a crea o conexiune sigură între site-ul tău și vizitatorii acestuia.
Acestea afișează, de asemenea, și indicatorii esențiali care arată că site-ul tău nu prezintă nici un risc - prefixul HTTPS și pictograma cu lacăt, localizate în bara de URL pentru majoritatea motoarelor de căutare.
Totodată, reînnoim automat și gratuit toate certificatele, oferindu-le astfel utilizatorilor un serviciu mai convenabil și mai accesibil.
Diferența dintre certificatul SSL gratuit și cel plătit

De ce ai nevoie de un certificat SSL?

Securizează-ţi site-ul web

Dacă adaugi un certificat SSL site-ului tău, vei proteja informațiile confidențiale trimise între tine și vizitatori în fața utilizatorilor neautorizați. Totodată, certificatele noastre SSL folosesc criptare 256-bit, acesta fiind standardul în industrie pentru protecția datelor.
De ce ai nevoie de un certificat SSL?

Respectă standardele PCI DSS

Afacerile online care efectuează tranzacții și gestionează date de identificare ale vizitatorilor trebuie să fie conforme cu Standardele de Securitate PCI, care includ și protecția SSL. Fără această funcție de securitate, site-ul și-ar pune vizitatorii în pericol și nu ar respecta reglementările în vigoare.
Respectă standardele PCI DSS

Inspiră încredere

Dacă activezi protecția SSL, URL-ul site-ului tău va începe cu HTTPS și, la bara de adrese, va fi afișată și pictograma unui lacăt. Aceste elemente le arată vizitatorilor că site-ul tău folosește SSL și că nu prezintă nici un risc, astfel încât vor ști că își pot introduce date de identificare și pot efectua tranzacții în siguranță.
Inspiră încredere

Te poziționează mai sus în căutări

Certificatul SSL oferă un nivel suplimentar de securitate și adaugă prefixul HTTPS la URL-ul site-ului, aspect pe care motorul de căutare îl consideră ca fiind esențial pentru o experiență plăcută de navigare pe pagină. De aceea, sunt mai multe șanse ca Google să plaseze site-urile cu SSL mai sus în căutări, mărindu-le vizibilitatea și traficul organic.
Te poziționează mai sus în căutări

Cum funcționează certificatele SSL

01

Stabilirea unei conexiuni

După achiziționarea sau obținerea unui certificat SSL, site-urile vor primi o cheie privată și una publică. Atunci când utilizatorii accesează site-ul, browser-ul lor va solicita certificatul SSL al site-ului și cheia lui publică, pentru a verifica autenticitatea acestuia.

02

Criptarea datelor

În cazul unui răspuns pozitiv, broswerul va genera două chei simetrice și va trimite una serverului web, folosind cheia publică a site-ului. După ce serverul primește cheia, el va folosi cheia privată pe care o are pentru a o decripta pe prima. În acest moment, browserul și serverul pot stabili o conexiune sigură pentru transferul de informații.

03

Indicatori vizuali

Un site care pe care s-a instalat corespunzător un certificat SSL va avea mai mulți indicatori în bara de adrese - o pictogramă cu un lacăt și prefixul HTTPS la URL-ul site-ului. În funcție de tipul de certificat, proprietarii site-ului pot afișa, de asemenea, și un sigiliu al site-ului, pentru a crește gradul de încredere.

Întrebări frecvente despre Certificatele SSL

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre certificatele și planurile noastre SSL

Ce este SSL?

Icon

De ce am nevoie de un certificat SSL?

Icon

Site-ul meu are un certificat SSL?

Icon

Ce tipuri de certificate SSL există?

Icon

Ce certificat SSL să aleg?

Icon

Cum pot să obțin certificate SSL gratuite?

Icon

Cât timp îi ia unui certificat SSL nou să devină activ?

Icon

Cum se reînnoiește certificatul SSL?

Icon

SSL ajută la SEO?

Icon

Pot să instalez un certificat SSL personalizat pe Hostinger?

Icon