Trei.
Doi.
Online.

Simple

Trei. Doi. Online.

Despre noi

Descoperă succesul online cu Hostinger

Misiunea Hostinger este să facem calea spre succesul online mai accesibilă tuturor, de la programatori la blogeri și proprietari de afaceri. Va fi floare la ureche să îți dezvolți site-ul cu tehnologia noastră de găzduire web, Instrumentul nostru de creare site-uri web și echipa de suport de încredere și panoul de control ușor de folosit.
Descoperă succesul online cu Hostinger

Găzduire recunoscută la nivel mondial

Hostinger și-a deschis porțile în 2004, în Lituania, în calitate de startup cu profil tech, iar acum este în topul furnizorilor de soluții de găzduire web, cu peste un milion de clienți în peste 150 de țări.
Este important pentru noi să ne păstrăm titlul de brand cu cea mai rapidă creștere câștigat în 2020*, așa că nu ne abatem de la îmbunătățirile constante, extinderea în mai multe piețe și, bineînțeles, de la toate poveștile de succes care ne susțin.
Găzduire recunoscută la nivel mondial

Povestea noastră

Punctele noastre forte

Instrumente de gestionare fără întreruperi

Site-uri web rapide

Asistență dedicată 24/7

Instrumente de gestionare fără întreruperi

Indiferent de expertiza sau cunoștințele tale tehnice, instrumentele pentru crearea unui site și gestionarea acestuia sunt făcute pentru a se adapta nevoilor și așteptărilor clienților. Cu hPanel, poți avea control asupra tuturor aspectelor tehnice într-un singur loc, de la domenii gratuite și găzduire web la conturi de email și nu numai. Website builder-ul Hostinger, bazat pe AI, îți permite să folosești timpul mai eficient pentru a crea și publica un site în câteva minute, fără limite.

Site-uri web rapide

Ne dorim ca designerii de site-uri și proprietarii de afaceri să progreseze rapid. Imaginează-ți cum ar fi să ai un site care se încarcă instant oriunde în lume datorită serverelor distribuite global și garanției de uptime 99.9%. Oferă vizitatorilor tăi cea mai bună experiență de navigare și vezi cum performanța site-ului tău crește.

Asistență dedicată 24/7

Suntem aici pentru fiecare antreprenor dedicat, cu ambiția de a face furori pe web. Echipa noastră de succes vorbește 10+ limbi, așa că le poți transmite fără griji tot ceea ce te frământă. Nu pierde vremea îngrijorându-te pentru problemele care pot apărea - promitem să soluționăm diversele situații cât mai repede posibil.

Icon

Am contactat recent echipa dedicată succesului clienților de la Hostinger. Serviciul a fost unul dintre cele mai bune pe care le-am experimentat - agenții lor au fost informativi și de ajutor. Chiar și cu o cantitate mică de informații, au reușit să detecteze problema și să o rezolve rapid.

Podaz Store
Magazin online
Icon

Am absolvit câteva cursuri de programare și design web, dar a fost prima dată când trebuia să gestionez un site pe cont propriu. Am vrut să practic teoria învățată, așa că am căutat un serviciu de găzduire web care să-mi permită control complet asupra liniilor de cod.

Andrew
Programator
Icon

Am 94 de site-uri la Hostinger, iar clienții mei au apreciat întotdeauna două lucruri: viteza serverelor și serviciul de 5 stele pentru clienți. Hostinger este o platformă perfectă pentru orice tip de utilizator, indiferent dacă ești începător sau programator profesionist.

Jeremiah Kobina
Inginer Software
TEHNOLOGIE

Inovație din mers

Inovație din mers
OAMENI

O echipă dedicată de eroi

O echipă dedicată de eroi
PASIUNE PENTRU CLIENȚI

Înainte să vorbim, ascultăm

Înainte să vorbim, ascultăm

Cele mai recente articole de pe blog

Branch left
Hostinger chiar e o gazdă tare
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Cei mai buni pentru uptime de top
PCMag
Branch right
Branch left
Se simte ca o gazdă premium
Quicksprout
Branch right