Trei.
Doi.
Online.

Simple

Trei. Doi. Online.

Despre noi

Descoperă succesul online cu Hostinger

Misiunea Hostinger este să facem calea spre succesul online mai accesibilă tuturor, de la programatori la blogeri și proprietari de afaceri. Va fi floare la ureche să îți dezvolți site-ul cu tehnologia noastră de găzduire web, echipa de suport de încredere și panoul de control ușor de folosit.

Descoperă succesul online cu Hostinger

Găzduire recunoscută la nivel mondial

Hostinger și-a deschis porțile în 2004, în Lituania, în calitate de startup cu profil tech, iar acum este în topul furnizorilor de soluții de găzduire web, cu peste un milion de clienți în peste 150 de țări.

Este important pentru noi să ne păstrăm titlul de brand cu cea mai rapidă creștere câștigat în 2020*, așa că nu ne abatem de la îmbunătățirile constante, extinderea în mai multe piețe și, bineînțeles, de la toate poveștile de succes care ne susțin.

Recunoscuți de autorități în domeniu precum Bitcatcha.

Găzduire recunoscută la nivel mondial

Povestea noastră

Ne pricepem la

Instrumente de gestionare fără întreruperi

Site-uri web rapide

Asistență dedicată 24/7

Instrumente de gestionare fără întreruperi

Indiferent de expertiza sau cunoștințele tale tehnice, instrumentele pentru crearea unui site și gestionarea acestuia sunt făcute să se adapteze nevoilor și așteptărilor clienților. Poți avea control asupra tuturor aspectelor tehnice într-un singur loc, de la domenii, găzduire până la conturi email și chiar mai mult. Website builder-ul Hostinger îți permite să folosești timpul mai eficient pentru a crea și publica un site în câteva minute, fără limite.

Site-uri web rapide

Ne dorim ca designerii de site-uri și proprietarii de afaceri să progreseze rapid. Imaginează-ți cum ar fi să ai un site care se încarcă instant oriunde în lume datorită serverelor noastre plasate strategic în diferite colțuri ale lumii, cu garanția de uptime 99.9%. Răsfață-ți vizitatorii cu cea mai bună experiență de navigare și vezi cum performanța site-ului tău crește.

Asistență dedicată 24/7

Suntem aici pentru fiecare antreprenor dedicat, cu ambiția de a face furori pe web. Echipa noastră de succes vorbește 11 limbi, așa că le poți transmite fără griji tot ceea ce te frământă. Nu pierde vremea îngrijorându-te pentru problemele care pot apărea - promitem să soluționăm diversele situații cât mai repede posibil.

Recent am avut nevoie de ajutorul echipei de asistență tehnică și experiența comunicării cu aceștia a fost extraordinară. Mi-au oferit informații foarte folositoare. Cu doar câteva detalii din partea mea, au reușit să identifice problema și să o rezolve rapid.

Podaz Store
Magazin online

Am absolvit câteva cursuri de programare și design web, dar a fost prima dată când trebuia să gestionez un site pe cont propriu. Am vrut să practic teoria învățată, așa că am căutat un serviciu de găzduire web care să-mi permită control complet asupra liniilor de cod.

Andrew
Programator

Am 94 de site-uri la Hostinger, iar clienții mei au apreciat întotdeauna viteza serverelor și serviciul clienți de top. Hostinger este o platformă perfectă pentru orice tip de utilizator, de la începători la avansați.

Jeremiah Kobina
Inginer Software
TEHNOLOGIE

Inovație din mers

Ne propunem să ținem pasul cu ultimele progrese tehnologice din industrie și să ne păstrăm renumele de furnizor de găzduire web rapidă și eficientă. Lucrăm constant la infrastructura serverelor noastre cu soluții avansate anti-DDoS, pachete tech LiteSpeed și un panou de control dezvoltat intern - hPanel.

Inovație din mers
OAMENI

O echipă dedicată de eroi

Cu peste 1000 de angajați în peste 54 de țări, Hostinger este unul dintre furnizorii mondiali de găzduire web cu creșterea cea mai rapidă. Avem grijă de clienți și de angajați deopotrivă, pentru a trece împreună la nivelul următor. Vino la Hostinger și bucură-te de succes alături de noi!

O echipă dedicată de eroi
PASIUNE PENTRU CLIENȚI

Înainte să vorbim, ascultăm

Tu, în calitate de utilizator, ești în topul priorităților Hostinger. Părerea ta este esențială în îmbunătățirile aduse produselor, proceselor și experienței de utilizare. Suntem mereu curioși să aflăm opiniile clienților prin sondaje, recenzii online și interviuri unu-la-unu.

Înainte să vorbim, ascultăm

Cele mai recente articole de pe blog

Branch left
Hostinger chiar e o gazdă tare
Bitcatcha
Branch right
Branch left
Cei mai buni pentru uptime de top
PCMag
Branch right
Branch left
Se simte ca o gazdă premium
Quicksprout
Branch right