Cele mai bune prețuri la găzduire web

Indiferent de nivelul de calificare sau de buget - avem ceva pentru toată lumea. Lansează-te în online rapid cu Hostinger.

Alege planul perfect pentru tine

Termeni de plată
30 zile garanție necondiționată

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți solicita rambursarea plății în termen de 30 de zile de la achiziție. Procesul este fără probleme și fără riscuri. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești Politica noastră de Rambursare (se pot aplica excepții).

Obține resursele de care ai nevoie

Servicii de găzduire rapidă

Constructor de Site-uri

Panou de control intuitiv

Centre de date globale

Siguranță totală

Servicii de găzduire rapidă

Oferă publicului tău cea mai bună experiență de navigare. Tehnologia de top a serverelor noastre garantează o încărcare rapidă a site-ul tău în orice circumstanțe. Planurile noastre utilizează HTTP/3, IPv6, lățime de bandă nelimitată* și object cache WordPress*, astfel încât site-ul tău să poată face față la orice.

*Planul Business și mai sus

Constructor de Site-uri

Îți creezi primul site web? Nicio problemă - constructorul nostru intuitiv de site-uri web are scopul de a face dezvoltarea web accesibilă și distractivă pentru toți. Editorul nostru de tip drag-and-drop și layout-ul de tip grilă instantanee te ajută ca tot site-ul tău să arate perfect pixel cu pixel în orice moment.

Panou de control intuitiv

Timpul înseamnă bani - iar sarcinile de întreținere de rutină a site-ului ar trebui să fie ușor și rapid de executat. hPanelul nostru dezvoltat intern te ajută să simplifici verificările de rutină și să reolvi problemele site-ului. Disponibil în 17 limbi, este perfect și pentru echipele globale.

Centre de date globale

Noi credem în site-uri rapide. De aceea, avem o rețea globală de centre de date în Europa, Asia, America de Nord și America de Sud. Nu trebuie decât să selectezi serverul cel mai apropiat de locația fizică a publicului tău - nu vei fi taxat în plus pentru acest serviciu.

Siguranță totală

Protejează-ți site-urile de atacurile cibernetice. Toate serviciile noastre de găzduire web includ un număr nelimitat de certificate SSL gratuite. Împreună cu mediul nostru containerizat CloudLinux și LVE, cu protecția completă împotriva DDoS, cu copiile de rezervă și actualizările automate ale site-ului, cu WAF-ul dezvoltat intern și cu multe alte caracteristici, securitatea site-ului nu te va ține treaz noaptea.

Viteză

Viteză

Timp de răspuns 11-274 ms.

Suport

Suport

Chat live 24/7.

Eficienţă

Eficienţă

Cel mai bun raport preț/calitate.

Simplitate

Simplitate

9 din 10 consideră hPanel-ul nostru curat și intuitiv.

Constructor de site-uri

Creează un site web perfect în câteva minute

Website builder-ul de tip drag & drop îți permite să creezi un site web în câteva minute. Fără cunoștințe tehnice sau abilități de design.

Alege un șablon

Unii oameni consideră că este greu să creezi un site web care arată bine. De aceea, am creat un Site Builder excelent. Acesta îţi permite să alegi dintre multe șabloane create de profesioniști.
Creează site
Constructor de site-uri