CyberPanel VPS Hosting: Cea mai bună găzduire web Control Panel

Bazat pe tehnologia LiteSpeed, CyberPanel permite utilizatorilor să efectueze sarcini mai rapid, mai sigur și mai eficient.

CyberPanel VPS Hosting: Cea mai bună găzduire web Control PanelCyberPanel VPS Hosting: Cea mai bună găzduire web Control Panel

Simplu. Rapid. Fiabil.

Caracteristici
vCPU
Memorie (RAM)
Stocare SSD
Scor Geekbench
Lățime de bandă
Adresă dedicată IPv4 și IPv6
Acces complet root
Reţea 100 MB/s
Copii de rezervă săptămânale
Modul LSCache
Implementare GIT
Instalare automată
ModSecurity
Copie de rezervă/recuperare cu un click
SSL gratuit
Manager Docker
Suport HTTP/3

VPS 1

VPS 1

3,49 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
1 Core
1 GB
20 GB
608
1 TB

VPS 2

VPS 2

7,85 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
2 Cores
2 GB
40 GB
991
2 TB

VPS 4

VPS 4

13,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
4 Cores
4 GB
80 GB
1 770
4 TB

VPS 8

VPS 8

65,99 €/lună
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
8 Cores
16 GB
250 GB
3 800
12 TB

Ai nevoie de ceva diferit? Aruncă o privire peste planurile VPS.

Funcționalități CyberPanel

LSCache

LiteSpeed Cache oferă un modul integrat cu plugin-uri pentru construirea conținutului dinamic. Viteză mai mare pentru WordPress, Joomla, Drupal, MediaWiki și altele.

Implementare GIT

Conectează depozitele tale Github și GitLab și implementează cod prin webhook-urile GIT cu doar câteva click-uri.

Instalare automată

Ce trebuie să faci ca să instalezi WordPress (cu LSCache), Joomla și Prestashop pe CyberPanel? Să dai un singur click.

Suport Cache multi-obiecte

Integrarea cache simplificată a obiectelor. Cu CyberPanel poți integra obiecte precum Redis, Memcached sau LiteSpeed Memcached (LSMCD).

Backup ușor și recuperare

Poți face copii de rezervă și/sau recupera din Google Drive, AWS S3, dintr-un dispozitiv local sau la distanță din SFTP.

Suport HTTP/3 & QUIC

Ultimul protocol HTTP asigură o performanță mai bună la manevrarea de obiecte multiple, conexiuni rapide, transmiterea pachetelor pierdute și latența scăzută.

WordPress Staging

Evită riscurile inutile asociate cu testarea live pe site-ul tău. Experimentează, testează și schimbă lucruri în funcția staging înainte de a le lansa live.

WordPress Staging

Setup intuitiv

Administrarea serverului este ușoară și fără efort. Utilizând OpenLiteSpeed pentru serverul web, aveți acces la toate caracteristicile LiteSpeed.

Setup intuitiv

Terminal bazat pe web & CLI

Pentru cei cărora le place să lucreze într-un terminal, CyberPanel oferă luxul unei interfețe de comandă tip CLI. Aceasta îți permite să reproduci munca pe care o faci în panoul de control prin intermediul CLI. Cu Web Based Terminal, poți accesa serverul SSH al VPS-ului tău și poți efectua cu ușurință sarcini din browser.

Terminal bazat pe web & CLI

Tehnologii folosite

OpenLiteSpeed

OpenLiteSpeed

Server web OpenLiteSpeed/LiteSpeed

Pure-FTPD

Pure-FTPD

Server de transfer de fișiere Pure-FTPD

MariaDB

MariaDB

Server de bază de date MariaDB

GIT

GIT

Sistem version control GIT

Manager Docker

Managerul Docker simplifică Containerul Docker și administrarea imaginilor. Caută și trage imagini din Docker Hub sau creează containere din imaginile deja transferate/disponibile cu doar câteva click-uri.

Manager Docker

Securitate integrată

CyberPanel vine cu SpamAssassin pentru a opri spamul de mail-uri și cu instalare implicită FirewallD pentru un sentiment sporit de protecție și securitate.

Securitate integrată

CyberPanel VPS Hosting - VPS cu panou de control sigur și rapid

Bucură-te de cei mai scurţi timpi morţi şi de cea mai bună fiabilitate cu centrele noastre de date Tier-3 conectate la nivel global.

Vps servers locationsVps servers locations

Cauţi altceva?

Întrebări frecvente despre găzduire CyberPanel

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre CyberPanel

CyberPanel este un panou de control pentru găzduire web, bazat pe tehnologia OpenLiteSpeed, cu o serie de caracteristici notabile, cum ar fi auto-backup-uri, auto-SSL, server FTP, gestionare PHP și multe altele. Poți converti cu ușurință serverul tău web de la OpenLiteSpeed la LiteSpeed doar cu un singur clic.

Cu CyberPanel poți avea SSL Let's Encrypt gratuit nelimitat. Iată cum îl instalezi:

 • Conectează-te la contul CyberPanel
 • Click pe secțiunea „Websites” din meniul principal
 • Click pe „List Websites”
 • Vor apărea informațiile principale ale site-ului tău web
 • Click pe „Issue SSL”
 • Într-o epocă în care găzduirea web a devenit mai accesibilă și, ulterior, mai competitivă ca produs, CyberPanel a reușit să se diferențieze de concurență în diverse moduri.

  În primul rând, să vorbim despre ușurința de utilizare. De la instalare, până la gestionarea site-ului web, interfața sa este considerată a fi una dintre cele mai puternice caracteristici ale sale în fața concurenței. Instalarea este o chestiune de o singură comandă, iar navigarea panoului este la fel de ușoară datorită designului său minimalist și curat.

  Apoi, există o serie de caracteristici care fac ca panoul să se ridice deasupra concurenților săi. De exemplu, faptul că OpenLiteSpeed/LiteSpeed este încorporat în serviciul de bază înseamnă că obții imediat un site web mai rapid, optimizarea automată a site-ului web și o protecție a securității eficace. În panoul propriu-zis, poți face upgrade la LiteSpeed cu un singur clic, dacă consideri necesar.

  Pe lângă asta, panoul vine și cu un modul preferat de utilizatori, modulul LSCache. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot activa cu ușurință plugin-urile LSCache pe cele mai populare CMS-uri, cum ar fi WordPress, Joomla și Magento, pentru optimizarea automată a site-ului web, caching-ul integrat al paginilor și creșterea vitezei.

  Nu în ultimul rând, este vorba despre securitate. Având în vedere că atacurile cibernetice rău intenționate devin din ce în ce mai frecvente, este esențial să știi că orice produs pe care îl utilizezi este prevăzut cu protocoale de securitate integrate. Din fericire, CyberPanel este plin de măsuri de siguranță. Pentru început, Web Application Firewall (WAF) de la LiteSpeed este considerat a fi cel mai bun din clasa sa.

  În plus, OpenLiteSpeed/LiteSpeed este rezistent la amenințările obișnuite ale PHP și HTTP, ceea ce înseamnă că site-ul tău este în siguranță. Dacă mai adaugi și faptul că certificatele SSL pot fi adăugate în câteva clicuri la toate site-urile tale web, îți dai seama că ai o protecție completă împotriva pericolelor cibernetice.

  Încă o dată, interfața ușor de utilizat intră în joc pentru a arăta de ce acest panou de control pentru găzduire web este inclus printre cele mai bune. Activarea unei rețele multisite este ușoară și intuitivă. Iată o resursă dedicată, dar și ghidul oferit de WordPress.

  Garanție 30 de zile banii înapoi

  Dacă nu eşti 100% mulțumit cu Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără greutăți, fără risc.