Cel mai bun plan de găzduire web ieftină

Un început accesibil cu găzduirea web de care ai nevoie

Certificat SSL Gratuit Asistență 24/7
1,49 /lună
-
zile
:
-
ore
:
-
minute
:
-
secunde
:
30 zile garanție necondiționată
Un început accesibil cu găzduirea web de care ai nevoie

Alege-ți planul de găzduire web

Termeni de plată

De ce să alegi Hostinger pentru găzduirea ta web?

Suport tehnic 24/7

Indiferent de aspectul găzduirii web care îți dă bătăi de cap, echipa noastră de asistență pentru clienți îți va fi alături pentru a te ajuta să înveți, să te dezvolți și să-ți clădești propriul succes. Alege serviciile noastre ieftine de găzduire web și obține asistență tehnică profesionistă.

Preț mic pentru un serviciu grozav

Găzduire web partajată fiabilă la un preț imbatabil. Găzduiește-ți site-ul web cu Hostinger și nu-ți mai face griji cu privire la surprizele neplăcute, cum ar fi taxele ascunse sau serviciile proaste.

Configurare și administrare simple

hPanelul nostru are un design intuitiv care te ajută să te orientezi rapid și ușor. Acesta îți permite să efectuezi rapid sarcini mai complexe, cum ar fi crearea unui cont FTP sau configurarea unui e-mail. De asemenea, poți utiliza Autoinstaller-ul pentru a configura WordPress în câteva minute.

Suport tehnic 24/7

Viteză mare și uptime garantat

Faptul că avem mai multe centre de date în întreaga lume ne permite să oferim o viteză de încărcare rapidă și un uptime garantat de 99,99%. Chiar și cu cel mai ieftin plan al nostru, vei primi suficiente resurse de server pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută, cu cei mai mici timpi de așteptare.

O mulțime de resurse pentru un început în forță

Obține 50 GB de spațiu SSD, o lățime de bandă mare, suport pentru PHP, MySQL, FTP, un cont de e-mail bazat pe domeniu, un certificat SSL gratuit și toate instrumentele avansate de care ai nevoie pentru un site web complet funcțional.

Viteză mare și uptime garantat

30 zile garanție necondiționată

Dacă nu ești 100% mulțumit, poți solicita rambursarea plății în termen de 30 de zile de la achiziție. Procesul este fără probleme și fără riscuri.

Perfect pentru WordPress

Toate planurile noastre de găzduire partajată sunt optimizate pentru site-urile WordPress. Fiecare plan de găzduire vine cu un program de instalare a WordPress-ului cu un singur clic pentru o configurare rapidă și ușoară. Asistentul de creare de site-uri WordPress inclus te va ajuta să creezi un site WordPress cu ușurință, în timp ce serverul web LiteSpeed se va asigura că acesta se încarcă rapid.

Perfect pentru WordPress

Inspiră încredere și fă-ți o reputație

Fiecare plan de găzduire web este însoțit de un certificat SSL gratuit pentru a asigura conexiuni sigure între vizitatori și site-ul tău. Acest lucru nu numai că îți garantează că, atât tu, cât și vizitatorii tăi sunteți în siguranță, dar și inspiră credibilitate, contribuind astfel la consolidarea reputației brandului tău.

Inspiră încredere și fă-ți o reputație

Un lucru bine început e pe jumătate făcut

Fii cu un pas înainte cu cel mai ieftin plan al nostru, care îți oferă acces la un mediu plin de funcționalități. Panoul nostru de control pentru găzduire web partajată este intuitiv și ușor de utilizat, ceea ce îți permite să înveți, să experimentezi și să îți realizezi ideile cu ușurință.

Un lucru bine început e pe jumătate făcut

Ai întrebări?

Echipa noastră de specialiști dedicată succesului clienților este pregătită să îți răspundă la orice întrebare pe care o ai 24/7. Pur și simplu trimite-ne oricând un mesaj și te vom ajuta cu orice ai nevoie.

Hai să vorbim!

Întrebări frecvente despre găzduire web ieftină

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea ieftină.

Ce este găzduirea web ieftină?

În viitor voi putea face upgrade de la planul meu de găzduire ieftină la unul mai mare?

Cum pot obține găzduire ieftină cu un domeniu gratuit?

Ce fel de asistență voi primi cu găzduirea ieftină de la Hostinger?

Găzduirea ieftină de la Hostinger vine cu un cont de email bazat pe domeniu?

Pot rula site-ul meu de afaceri pe serviciul vostru ieftin de găzduire web?

Deja am un nume de domeniu. Cum pot să-l conectez la găzduirea voastră?

Găzduirea web ieftină vine cu transfer gratuit?