Găzduire web ieftină

Servicii de găzduire web fiabile la un preț accesibil.

Garanție 30 de zile banii înapoi

Găzduire Web IeftinăGăzduire Web IeftinăGăzduire Web Ieftină

Găzduire Ieftină All-in-One

Prețurile mici nu înseamnă neapărat și calitate proastă. Planul nostru ieftin de găzduire web include toate funcționalitățile pentru ca începuturile tale online să fie cât mai simple.

Găzduire Partajată Single

 • 1 site web
 • 50 GB stocare SSD  help_outline
 • ~10 000 vizitatori lunari  help_outline
 • 1 cont de email
1,49/lună

2,99 €/lună la reînnoire

Caracteristici
 • SSL nelimitat gratuit
 • 100 GB lățime de bandă
 • WordPress administrat  help_outline
 • Accelerare WordPress  help_outline
Caracteristici
 • Garanție 30 de zile banii înapoi  help_outline
 • 2 baze de date
 • Acces GIT  help_outline
 • Copii de rezervă săptămânale
 • 1 site web
 • 50 GB stocare SSD  help_outline
 • ~10 000 vizitatori lunari  help_outline
 • 1 cont de email
 • Nameservere protejate Cloudflare  help_outline
 • Asistență 24/7  help_outline
 • 99.9% uptime garantat  help_outline
 • Management DNS  help_outline
 • Garanție 30 de zile banii înapoi  help_outline
 • 2 baze de date
 • Acces GIT  help_outline
 • Copii de rezervă săptămânale
 • Site builder
 • Manager de acces  help_outline
 • 2 subdomenii  help_outline
 • 1 cont FTP
 • 2 Cronjobs  help_outline

De ce să alegi Hostinger ca furnizor pentru găzduirea ta web ieftină?

Suport tehnic 24/7

Indiferent de aspectul găzduirii web care îți dă bătăi de cap, echipa noastră de asistență pentru clienți îți va fi alături pentru a te ajuta să înveți, să te dezvolți și să-ți clădești propriul succes. Alege serviciile noastre ieftine de găzduire web și obține asistență tehnică profesionistă.

Preț mic pentru un serviciu grozav

Găzduire web partajată fiabilă la un preț imbatabil. Găzduiește-ți site-ul web cu Hostinger și nu-ți mai face griji cu privire la surprizele neplăcute, cum ar fi taxele ascunse sau serviciile proaste.

Configurare și administrare simple

hPanelul nostru are un design intuitiv care te ajută să te orientezi rapid și ușor. Acesta îți permite să efectuezi rapid sarcini mai complexe, cum ar fi crearea unui cont FTP sau configurarea unui e-mail. De asemenea, poți utiliza Autoinstaller-ul pentru a configura WordPress în câteva minute.

Viteză mare și uptime garantat

Faptul că avem mai multe centre de date în întreaga lume ne permite să oferim o viteză de încărcare rapidă și un uptime garantat de 99,99%. Chiar și cu cel mai ieftin plan al nostru, vei primi suficiente resurse de server pentru a asigura o experiență de utilizare plăcută, cu cei mai mici timpi de așteptare.

O mulțime de resurse pentru un început în forță

Obține 50 GB de spațiu SSD, o lățime de bandă mare, suport pentru PHP, MySQL, FTP, un cont de e-mail bazat pe domeniu, un certificat SSL gratuit și toate instrumentele avansate de care ai nevoie pentru un site web complet funcțional.

Garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

Dacă nu eşti 100% mulțumit cu Hostinger, îţi vom rambursa plata. Fără greutăți, fără risc.

Obține mai mult cu mai puține investiții

Începe-ți astăzi călătoria în online. Învață, creează și crește.

Perfect pentru WordPress

Toate planurile noastre de găzduire partajată sunt optimizate pentru site-urile WordPress. Fiecare plan de găzduire vine cu un program de instalare a WordPress-ului cu un singur clic pentru o configurare rapidă și ușoară. Asistentul de creare de site-uri WordPress inclus te va ajuta să creezi un site WordPress cu ușurință, în timp ce serverul web LiteSpeed se va asigura că acesta se încarcă rapid.

Perfect pentru WordPress

Inspiră încredere și fă-ți o reputație

Fiecare plan de găzduire web este însoțit de un certificat SSL gratuit pentru a asigura conexiuni sigure între vizitatori și site-ul tău. Acest lucru nu numai că îți garantează că, atât tu, cât și vizitatorii tăi sunteți în siguranță, dar și inspiră credibilitate, contribuind astfel la consolidarea reputației brandului tău.

Inspiră încredere și fă-ți o reputație

Un lucru bine început e pe jumătate făcut

Fii cu un pas înainte cu cel mai ieftin plan al nostru, care îți oferă acces la un mediu plin de funcționalități. Panoul nostru de control pentru găzduire web partajată este intuitiv și ușor de utilizat, ceea ce îți permite să înveți, să experimentezi și să îți realizezi ideile cu ușurință.

Un lucru bine început e pe jumătate făcut

Ai întrebări?

Echipa noastră de specialiști dedicată succesului clienților este pregătită să îți răspundă la orice întrebare pe care o ai 24/7. Pur și simplu trimite-ne oricând un mesaj și te vom ajuta cu orice ai nevoie.

Găzduirea web ieftnă nu e suficientă?

Alege serviciul de găzduire web care se potrivește cel mai bine proiectului tău.

Întrebări frecvente despre găzduire web ieftină

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre găzduirea ieftină.

Cea mai bună opțiune de găzduire web ieftină pe care o oferim este planul nostru de Găzduire Partajată Single. Este o opțiune excelentă pentru începătorii care doresc să își înceapă propriul site web, dar nu doresc să plătească în plus pentru caracteristici avansate de găzduire pe care nu le vor folosi.

Deși, în general, găzduirea partajată nu este foarte bună dacă dorești să găzduiești mai multe site-uri web, să administrezi un magazin online sau să ai un site web cu mult trafic, găzduirea noastră partajată Single este suficientă pentru început.

Chiar și cele mai ieftine planuri de găzduire web vin cu 50 GB de SSD, 100 GB de lățime de bandă, un certificat SSL gratuit, protecție DDoS și o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor.

Dacă observi că găzduirea partajată nu este suficientă pentru nevoile tale, îți poți schimba cu ușurință planul de găzduire prin intermediul contului tău. Nu trebuie decât să alegi o altă opțiune de găzduire web din gama noastră și să achiți taxa de upgrade - fără întreruperi sau pierderi de trafic garantat.

Și upgrade-ul este acoperit de garanția de 30 de zile de returnare a banilor. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de noul plan, poți contacta agentul nostru pentru a reveni la planul tău original.

Cel mai ieftin plan de găzduire partajată Single nu include un nume de domeniu gratuit. Cu toate acestea, poți beneficia de un domeniu gratuit cu planul nostru de găzduire web premium. Acesta costă doar puțin mai mult și vine cu o mulțime de caracteristici și resurse suplimentare, cum ar fi 100 GB de SSD, lățime de bandă și baze de date nelimitate și 100 de conturi de e-mail bazate pe domeniu.

Planul de găzduire web premium poate fi o opțiune excelentă pentru site-urile de afaceri mici, bloguri, portofolii și site-uri web personale cu un trafic mai mare.

Indiferent de planul de găzduire pe care îl ai, odată ce ai ales Hostinger, te vei bucura de ofertele noastre curente la domenii. Acestea sunt aproape gratuite, cu un preț de 0,69 € pentru primul an. Cumpără unul și acesta se va conecta automat la găzduirea ta ieftină.

Mulți furnizori de găzduire web ieftină nu oferă asistență pentru clienți la planurile cele mai ieftine de găzduire. Nu și aici, la Hostinger, unde punem nevoile clienților noștri pe primul loc.

Vei avea acces la echipa noastră de experți în domeniu, care va fi gata să te ajute 24/7/365. De la întrebări legate de identificarea unui nume de domeniu gratuit pentru site-ul tău web, până la rezolvarea unei probleme mai tehnice, echipa noastră dedicată succesului clienților va fi mai mult decât fericită să te ajute.

Da, chiar și cel mai ieftin plan de găzduire partajată de la noi include un cont de e-mail gratuit bazat pe domeniu. Dacă ai nevoie de mai mult de un cont de e-mail, va trebui să treci la un alt plan de găzduire.

Pentru un site de afaceri, îți recomandăm să optezi pentru un plan de găzduire web care vine cu mai multe resurse, cum ar fi un plan de găzduire Premium sau un plan de găzduire WordPress. Cu toate acestea, poți oricând să încerci planul de găzduire partajată Single și să faci upgrade, dacă consideri că nu este suficient pentru nevoile tale.

Dacă deja ai un nume de domeniu și dorești să te conectezi la noul tău cont de găzduire, poți face acest lucru în câțiva pași simpli. Pentru mai multe detalii, urmărește acest excelent ghid de direcționare a domeniului.

Absolut. Dacă alegi găzduirea noastră web (indiferent de plan), vom migra site-ul web complet gratuit. Tot ce trebuie să faci este să contactezi echipa noastră dedicată succesului clienților și să depui o cerere.

Sau chiar mai bine, avem un instrument de migrare gratuit în hPanel, unde poți să introduci detaliile tale în timpul configurării inițiale, iar acesta îți va migra site-ul web automat.