Zyro de la Hostinger

Creează-ți magazinul online de la 2,99 €/lună

Nu mai visa. Treci la treabă. Economisește 73% la planurile cu magazin online și primești gratuit găzduire + domeniu.

Înregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisex

Începe rapid

Începe să vinzi online

Răsfoiește printre șabloanele realizate de designeri și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bune afacerii tale online. Folosește editorul nostru drag-and-drop și dă viață magazinului tău.

Construieşte-ţi magazinul online
Exemple de şabloane profesionale pentru magazine online

Vinde peste tot

Vinde acolo unde este publicul tău. Un magazin online Zyro facilitează vânzarea de produse pe Facebook, Instagram şi Amazon.

Vinde peste tot
Exemple de înregistrări magazin Facebook

Mobil şi sigur

Fii în pas cu moda şi oferă clienţilor o experienţă de cumpărături sigură, pe orice dispozitiv, prin crearea magazinului tău online cu Zyro.

Începe
Design prietenos pentru site ecommerce

eCommerce simplificat

Adaugă un magazin online la orice site Zyro nou sau deja existent cu doar câteva click-uri. Pune-ți produsele în cea mai bună lumină și facilitează plasarea comenzilor online.

Începe să vinzi online
Adaugă butonul "Comandă acum" la site-ul existent

Administrare ușoară

Administrare simplă a stocului

Adaugă, urmăreşte şi gestionează stocul de produse pe care le ai pe multiple platforme într-un singur tablou de bord intuitiv. Ai totul la îndemână.

Metode de plată multiple

Fă viaţa ta şi a clienţilor tăi mai uşoară şi nu rata nici o vânzare, punând la dispoziţie cele mai folosite modalități de plată.

Lansează un magazin online
Panou de gestiune magazin online

Expediere şi transport rezolvate

Lasă Zyro să calculeze cele mai bune rate de livrare pentru clienţii tăi, apoi preia controlul cu sistemul de urmărire a comenzilor şi cu actualizările automate pe email către cumpărători.

Administrare uşoară

Nu te lăsa distras de taxe şi administrare. Instrumentele Zyro te ajută simplificând birocraţia şi logistica.

Creează un magazin online
Setări de expediere şi transport

Creştere uşoară

Fii în top

Ţine evidenţa afacerii tale cu ajutorul sistemului de urmărire a vânzărilor şi a rapoartelor implicite. Integrează Google Analytics pentru a înţelege mai bine clienţii.

Începe să construieşti
Graficul traficului şi utilizatorilor

Marketing fără efort

Zyro te ajută să lansezi și să gestionezi reclame personalizate pe Facebook, Google Shopping și alte platforme. Găsește publicul țintă potrivit și intensifică traficul pe canalele tale de vânzări.

Vinde online
Exemplu stilizat de anunţ Google Shopping

Reduceri la îndemână

Este simplu să aplici diverse reduceri fixe și coduri promoționale în magazinul tău online Zyro. Oferă-le clienților un motiv în plus să cheltuiască și să economisească.

Începe acum
Aplică reducere la produse

Oferă carduri cadou

Fă din magazinul tău online o sursă de cadouri care încântă cu ajutorul cardurilor de cumpărături. Lasă-ţi clienţii să ofere celor dragi un cadou la alegere.

Creează-ți propriul magazin online
Exemple de multiple carduri cadou

Cum să deschizi un magazin online

Urmează aceşti pași simpli pentru creare magazin online:

Adaugă produse în ecommerce Zyro
1. Alătură-te comunităţii Zyro

Fă-ți un cont pe constructorul de site-uri Zyro și începe să creezi imediat - fără obligații. Joacă-te cu opțiunile pe care le ai și descoperă care sunt funcțiile de care ai nevoie.

Începe
2. Alege un şablon ecommerce

Găsește un stil care se potrivește brandului și afacerii tale și apoi folosește editorul drag-and-drop pentru a-ți personaliza site-ul după propriile gusturi.

Începe
3. Adaugă produse în magazin

Completează paginile magazinului tău și introdu specificațiile produselor (prețuri, promoții, metode de plată și livrare).

Începe
4. Publică-ţi magazinul

Apasă butonul „Publică”, verifică de mai multe ori dacă totul arată așa cum trebui și ești pregătit să vinzi online.

Începe
5. Obţine promovare

Folosește intrumentele de marketing puternice de la Zyro pentru a-ți scoate în evidență afacerea în online și pentru a-ți maximiza rapid vânzările.

Începe

Întrebări frecvente despre magazine online

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre magazinele online.

Așa cum sugerează și numele, un magazin online este un magazin care vinde bunuri și servicii online, spre deosebire de magazinele tradiționale, care vând bunuri într-un spațiu fizic.

Acest proces este cunoscut și cu numele de eCommerce - termen care se referă la vinderea și cumpărarea produselor sau serviciilor online. Un site eCommerce este locul unde se întâmplă totul - este un magazin online.

Poți avea un site eCommerce care vinde direct persoanelor fizice sau, în funcție de afacerea ta, care vinde altor afaceri. Există magazine online pentru orice, cu diverse modele de afaceri și piețe țintă.

Cu platforme precum Shopify, WooCommerce şi Magento, poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni să îţi finalizezi magazinul online, în funcţie de experienţa pe care o ai.

Cu funcţionalităţile simple de construire magazin cu Zyro, chiar şi cei fără experienţă de design sau programare pot fi gata să vândă online în doar câteva momente.

În primul rând, trebuie să ai produsele disponibile fie la depozitul tău, fie prin dropshipping, fie la un alt furnizor.

Apoi, gândește-te la lucrurile care te ajută pe tine atunci când faci cumpărături online. Poze, prețuri, descrieri, informații despre mărimi - adaugă toate acestea la produsele din magazinul tău și ești gata să vinzi.

Folosește panoul de bord de la Zyro pentru a ține evidența stocului, pentru a oferi o varietate de metode de plată și opțiuni de livrare, de la carduri de credit la PayPal și de la DHL la USPS și nu numai.

Nu vrem să simți dezamăgirea pe care ți-o provoacă un client care-și abandonează coșul la finalizarea comenzii și, în acest sens, îți oferim un gateaway de plată performant, care acceptă toate tipurile uzuale de carduri de credit, precum și numeroase opțiuni de livrare.

Zyro calculează cele mai bune rate de livrare pentru cumpărători şi te ajută să găseşti cele mai bune preţuri după preferinţe.

Întregul proces de livrare poate fi urmărit pe panoul tău de bord, deci tot ce trebuie să faci este să-ți continui activitatea și să printezi documentele de transport.

Nu, profitul pe care îl faci prin magazinul tău online este doar al tău. Spre deosebire de alte platforme, Zyro este un constructor de site-uri care ia 0 comision și nu are taxe de tranzacționare extra față de taxa lunară pentru planul tău.

Asta înseamnă că te poți concentra pe strategia ta de prețuri, stabilindu-le astfel încât acestea să-ți acopere costurile de transport și alte cheltuieli, dar să fie și competitive.

Frumusețea unei platforme moderne pentru magazine online precum Zyro este că nu ai nevoie de instruire formală pentru a începe să vinzi online. Desigur, pe termen lung, te-ar ajuta dacă te-ai informa despre cum se administrează o afacere online sau cum să gestionezi un site eCommerce.

Dar, cu un constructor de site-uri precum Zyro, este simplu și intuitiv să începi să-ți construiești o mică afacere și o prezență puternică în online. De la realizarea celor mai bune descrieri de produse și până la alegerea planului eCommerce potrivit, cu gateaway-urile de plată de care ai nevoie, vei primi toate instrumentele și indicațiile necesare pentru a-ți crește vânzările și a atrage clienți noi.

Acest lucru depinde de tipul de site eCommerce pe care vrei să-l creezi. La un site WordPress, trebuie să iei în calcul prețul lunar al găzduirii web sau al găzduirii WordPress, prețul numeroaselor măsuri de securitate (cum ar fi Certificatele SSL, care îți protejează site-ul de tentativele periculoase de phishing), al plugin-uri individuale și al temelor - pentru că toate acestea se adaugă la prețul lunar al magazinului tău online.

De cealaltă parte, platformele de construire a magazinelor online includ toate elementele tehnice ce țin de funcționarea unui magazin online în prețul abonamentului lunar, ceea ce face ca procesul de înființare a micilor afaceri să fie mai rapid și mai ușor.

Zyro este de departe cel mai bun constructor de site-uri web pentru începători, cu o tehnologie cu grilă dezvoltată în cadrul companiei, gateaway de plată solid, asistență prietenoasă pentru clienți 24/7 și prețuri imbatabile. Toate șabloanele de magazin Zyro se adaptează perfect pe diverse ecrane, permițându-ți astfel să vinzi mai ușor și utilizatorilor de pe mobil.

Depinde de publicul tău țintă și de nișa în care activezi. Îți recomandăm să faci un studiu de piață înainte să începi să vinzi produse care îți plac ție personal. Astfel, vei putea să înțelegi care sunt trendurile actuale și pentru care produse există o cerere mare, ceea ce te va ajuta să îți poziționezi brandul pe piață într-un mod unic față de concurenți.

Încearcă să atragi oamenii să cumpere din magazinul tău online oferindu-le ceva ce nu pot găsi în altă parte sau la un preț atractiv. Dacă nu ai idei, ne-am ocupat noi de partea aceasta grea și am adunat o listă de produse în trend care sunt la mare căutare la moment în online.

Chiar dacă deja vinzi produse în magazine online mari, precum Etsy sau Amazon, există numeroase avantaje în a avea propriul site eCommerce. Aspecte precum optimizarea pentru motoarele de căutare (care determină apariția în topul căutărilor pe motoare de căutare precum Google) sau integrarea rapidă a conturilor de social media devin mult mai ușor de implementat și mai de impact atunci când ai propriul magazin online.

Vei putea să-ți scoți în evidență produsele față de cele oferite de competitori, lucru care este mult mai greu de realizat când activezi în cadrul site-urile ca Amazon sau eBay. Având un magazin online, cu propriul tău URL, te ajută să-ți dezvolți și extinzi afacerea și să apari ca fiind mai de încredere și mai profesionist.

Îți poți folosi site-ul web nu doar ca să vinzi online, ci și ca să pui la dispoziție informații exclusive despre afacerea ta prin intermediul unui blog sau ca să optimizezi magazinul tău pentru dispozitivele mobile și nu numai. Toate planurile de site-uri web și magazine online de la Zyro îți permit să creezi un blog gratuit.

Pe scurt - da, în comparație cu magazinele tradiționale. Întrucât magazinul tău este online, nu va trebui să-ți faci griji pentru costurile lunare de electricitate, apă sau chirie.

De asemenea, nu vei fi limitat doar la o anumită zonă geografică sau la un anumit orar de funcționare, pentru că magazinul tău este mereu deschis și poate fi accesat din toate colțurile lumii. Mai mult decât atât, s-ar putea să ai nevoie și de mai puțin personal, ceea ce înseamnă că, per general, vei avea costuri de operare mult mai mici.

În consecință, vei avea o marjă de profit mai mare, ceea ce înseamnă că magazinele eCommerce sunt o adiție profitabilă pentru orice plan de afaceri.