Zyro de la Hostinger

Metodă rapidă şi uşoară pentru creare magazin online

Cu Zyro, lansarea, gestionarea şi creşterea magazinului tău online este uşoară.

Înregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisexÎnregistrare produs pantofi air unisex

Începe rapid

Urcă în top

Alege un şablon profesional care se potriveşte afacerii tale, apoi foloseşte instrumentul de editare drag-and-drop pentru a da viaţă magazinului tău online.

Construieşte-ţi magazinul online
Exemple de şabloane profesionale pentru magazine online

Vinde peste tot

Vinde acolo unde este publicul tău. Un magazin online Zyro facilitează vânzarea de produse pe Facebook, Instagram şi Amazon.

Vinde peste tot
Exemple de înregistrări magazin Facebook

Mobil şi sigur

Fii în pas cu moda şi oferă clienţilor o experienţă de cumpărături sigură, pe orice dispozitiv, prin creare magazin online cu Zyro.

Începe
Design prietenos pentru site ecommerce

Ecommerce simplificat

Adaugă un magazin online la orice site Zyro nou sau deja existent cu doar câteva click-uri. Arată valoarea produselor tale şi fă vânzări rapid şi uşor.

Începe să vinzi online
Adaugă butonul "Comandă acum" la site-ul existent

Administrare ușoară

Gestiune simplă a inventarului

Adaugă, urmăreşte şi gestionează inventarul produselor tale de pe multiple platforme într-un singur tablou de bord intuitiv. Ai totul la îndemână.

Metode de plată multiple

Fă viaţa ta şi a clienţilor tăi mai uşoară şi nu rata nicio vânzare, punând la dispoziţie cele mai folosite metode de plată.

Lansează un magazin online
Panou de gestiune magazin online

Expediere şi transport rezolvate

Lasă Zyro să calculeze cele mai bune rate de livrare pentru clienţii tăi, apoi preia controlul cu sistemul de urmărire a comenzilor şi cu actualizările automate pe email către cumpărători.

Administrare uşoară

Nu te lăsa distras de taxe şi administrare. Instrumentele Zyro te ajută simplificând birocraţia şi logistica.

Creează un site ecommerce
Setări de expediere şi transport

Creştere uşoară

Fii în top

Ţine evidenţa afacerii tale cu urmărirea vânzărilor şi rapoartele implicite. Integrează Google Analytics pentru a înţelege mai bine clienţii.

Începe să construieşti
Graficul traficului şi utilizatorilor

Marketing fără efort

Zyro te ajută să foloseşti anunţuri personalizate pe Facebook, Google Shopping şi alte platforme. Identifică publicul potrivit şi creşte-ţi vânzările.

Vinde online
Exemplu stilizat de anunţ Google Shopping

Reduceri la îndemână

Este uşor să aplici multiple reduceri şi coduri promoţionale fixe la magazinul tău online Zyro. Oferă clienţilor tăi un motiv în plus să economisească.

Începe acum
Aplică reducere la produse

Oferă carduri cadou

Fă din magazinul tău online un cadou care încântă prin carduri de cumpărături. Lasă-ţi clienţii să ofere celor dragi un cadou la alegere.

Creează-ţi site-ul ecommerce
Exemple de multiple carduri cadou

Cum să construieşti un magazin online

Urmează aceşti pași simpli pentru creare magazin online:

Adaugă produse în ecommerce Zyro
1. Alătură-te comunităţii Zyro

Website builderul Zyro este gratuit. Poți începe chiar astăzi să-ți construiești site-ul, fără obligații. Explorează opțiunile și găsește funcțiile de care ai nevoie.

Începe
2. Alege un şablon ecommerce

Găseşte un stil care se potriveşte brandului şi afacerii tale, apoi foloseşte instrumentul de editare drag-and-drop pentru a-l personaliza după bunul plac.

Începe
3. Adaugă produse în magazin

Completează paginile magazinului tău online, apoi setează-ţi preferinţele (preţuri, promoţii, opţiuni de plată şi livrare).

Începe
4. Publică-ţi magazinul

Apasă butonul "Publish", alege un plan eCommerce conform cu nevoile magazinului tău online și ești gata de treabă!

Începe
5. Obţine promovare

Foloseşte instrumentele de marketing Zyro pentru a-ţi scoate afacerea în evidenţă şi pentru a-ţi maximiza rapid vănzările.

Începe

Întrebări frecvente despre magazine online

Răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări despre cum să deschizi un magazin online

Ecommerce se referă la vânzarea şi cumpărarea de produse sau servicii online. Un site ecommerce este locul unde se întâmplă totul - un magazin online.

Dacă te întrebi cum să îţi deschizi un magazin online, află că poţi avea un site ecommerce care vinde persoanelor fizice sau persoanelor juridice. Există magazine online potrivite pentru orice.

Cu platforme precum Shopify, WooCommerce şi Magento, poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni să îţi finalizezi magazinul online, în funcţie de experienţă.

Cu funcţionalităţile simple de construire magazin cu Zyro, chiar şi cei fără experienţă de design sau codare pot fi gata să vândă online în doar câteva momente.

Gândeşte-te ce ţi se pare util când faci cumpărături online. Imagini, preţuri, descrieri - adaugă-le în magazinul tău şi gata.

Foloseşte tabloul de bord Zyro pentru a ţine inventarul şi oferă multiple opţiuni de plată, de la cărţi de credit până la PayPal şi chiar mai mult.

Ne dorim să poţi scuti clienţii de supărarea de a abandona un coş de cumpărături chiar înainte de comandă.

Zyro calculează cele mai bune rate de livrare pentru cumpărători şi te ajută să găseşti cele mai bune preţuri după preferinţe.

Întregul proces de livrare poate fi urmărit din tabloul tău de bord, aşa că nu îţi rămâne decât să-ţi continui afacerea.

Nu, profitul pe care îl faci prin magazinul online este doar al tău. Spre deosebire de alte platforme, Zyro practică zero comision şi zero taxe de tranzacţie.