Ofertă de Sărbători

Până la

91% REDUCERE

Ofertă limitată: obține GRATUIT un certificat SSL

02
ZILE
:
15
ORE
:
49
MINUTE
:
50
SECUNDE
check_circle

Garanție 30 de zile banii înapoi

Recomandat de

wordpress-colorCreated with Sketch.
github-colorCreated with Sketch.
litespeedCreated with Sketch.
drupal-colorCreated with Sketch.
cloudflare-colorCreated with Sketch.
intercom-colorCreated with Sketch.

Alege-ți planul de găzduire web

Găzduire web Single

5,90€
Economiseşti 91%
0
53
/lună

1,59€/lună când reînnoiești

 • 1 site web
 • 1 cont de email
 • 100 GB lățime de bandă
 • 1X putere de procesare & memorie
Cel mai popular

Găzduire web Premium

8,39€
Economiseşti 83%
1
40
/lună

2,99€/lună când reînnoiești

 • Număr de site-uri nelimitat*
 • Conturi de email nelimitate*
 • Conturi de email nelimitate*
 • *Lățime de bandă nelimitată
 • 2X putere de procesare & memorie

Găzduire web Business

11,19€
Economiseşti 80%
2
21
/lună

5,99€/lună când reînnoiești

 • Număr de site-uri nelimitat*
 • Conturi de email nelimitate*
 • *Lățime de bandă nelimitată
 • 4X putere de procesare & memorie
Ai nevoie de mai multă putere?
Verifică soluţiile noastre de găzduire cloud de ultimă oră.

Știai că? Oferim domenii gratuite cu planurile anuale de găzduire Premium & Business!

 • visa
 • paypal
 • bitpay
 • maestro
 • mastercard
Creat pentru viteză

Beneficiile găzduirii noastre

Fără limite - fără griji! Găzduieste-ţi site-ul web fără limite şi experimentează adevărata tehnologie cloud care acoperă toate nevoile site-ului tău. Nu trebuie să-ţi goleşti buzunarele pentru a avea găzduire de top - alege cea mai ieftină găzduire premium la cel mai bun preţ de pe piaţă! Dacă vei avea probleme, echipa noastră de succes pentru clienţi te va asista 24/7/365.
Găzduire partajată de înaltă calitate

La Hostinger plătești cel mai mic preț pentru servicii de calitate superioară. Îndrăgit de peste 29.000.000 de clienți, Hostinger este unul dintre liderii din industria găzduirii web, asigurând echilibrul perfect între calitatea și prețul găzduirii site-ului tău. Dotat cu beneficii și copii de siguranță nelimitate, dezvoltat pe o tehnologie bazată pe cloud și oferind servicii optimizate WordPress cu o viteză de 3 ori mai mare decât cea obișnuită, Hostinger are tot ceea ce îţi trebuie pentru a găzdui site-uri de top. Pentru a te bucura de succes, alege-i pe cei mai buni.

Găzduire Web cu beneficii nelimitate

Tot ce ai nevoie pentru a începe, găzdui și gestiona site-ul tău de succes, într-un singur loc. Gazduire partajată nelimitată cu o mulţime de funcții cloud de înaltă calitate și spațiu. Toate planurile de găzduire Premium și Business de la Hostinger vin la pachet cu un spațiu pe disc & lățime de bandă foarte generoase, concepute pentru a se plia perfect pe nevoile site-ului tău. De asemenea, vei putea găzdui cu succes orice tip de site web, folosind baze de date MySQL, conturi de email și utilizatori FTP.

Găzduire Web accesibilă

Economisește cu cap și nu arunca cu bani degeaba. Alege găzduirea de înaltă calitate oferită de liderii din industrie la cele mai mici prețuri. Numai la Hostinger vei putea obține o găzduire web mai bună decât poți găsi în orice altă parte pentru cel mai accesibil dintre prețuri. Spre deosebire de celelalte companii din industrie care investesc foarte mult în promovare și care cresc prețurile la înnoire cu până la de 5 ori mai mult, noi îți oferim cel mai bun preț prin programul nostru de fidelizare pentru găzduire web și reînnoirea domeniilor!

Hosting features
Găzduire cu domeniu & SSL gratuit

Bucură-te de domenii gratuite cu planurile noastre de găzduire Premium și Business. Este cea mai accesibilă variantă prin care îți poți lansa site-ul cu un pachet larg de beneficii. Hostinger este membru certificat ICANN și îți poate oferi domenii gratuite, și nu numai. Pentru cel mai bun nivel de securitate și o plasare mai bună în rezultatele motoarelor de căutare, alege planul de găzduire Business. Vei primi, astfel, gratuit un certificat de securitate SSL și vei putea să gestionezi datele vizitatorilor sau un site destinat ecommerce fără a mai avea grija securității.

Cel mai bun Site Builder gratuit

Selectează orice plan de găzduire web și obține cel mai bun Site Builder gratuit! Construiește-ți site-ul ca un profesionist, fără să ai nevoie de cunoștințe tehnice sau de codificare, prin simpla folosire a celei mai bune interfețe de tip drag and drop, de care dispune Site Builder-ul nostru gratuit. Vei putea explora și selecta din sutele de șabloane de site-uri gratuite, create de artiști web profesioniști. Toate site-urile construite cu ușurință prin intermediul Site Builder-ului nostru sunt prietenoase din punct de vedere SEO, arată bine și sunt ușor de folosit. Este tot ce ai nevoie pentru a-ți crea un site bine pus la punct pornind chiar de la zero.

Găzduire Web optimizată pentru WordPress

Viteza blogului sau a site-ului tău WordPress este unul dintre cei mai importanți factori care îți pot aduce succesul. Datorită serverelor optimizate pentru Wordpress și a plugin-urilor de catching personalizate. Hostinger este capabil să atingă cea mai mare viteză WordPress din industrie la cel mai accesibil preț. Lasă-ne să te ajutăm să îți construiești site-ul WordPress fără a-ți cheltui toți banii. Alege găzduirea noastră WordPress și accelerează-ți rezultatele fără a plăti mai mult decât este nevoie.

Builder steps
Fă-ți prezența online să explodeze

De ce să alegi găzduirea Premium?

Economiseşte inteligent și nu cheltui banii degeaba. Alege o găzduire de înaltă calitate, oferită de liderii industriei la cel mai mic preț.
 20GB spaţiu pe disc
 Lățime de bandă nelimitată
 Propriul Cont de Email
 Asistență 24/7/365 Live
 Copii de rezervă săptămânale
 99,9%Program de funcționare
Hosting features

Urcă la bord acum

Găzduire Rapidă & Sigură ACUM LA DOAR 0,59€/month

02
ZILE
15
ORE
49
MINUTE
50
SECUNDE
Ofertă de Sărbători: Găzduire web
De la 0,53€ /Lună!
Vezi Toate Ofertele
×