Pur și simplu cele mai bune caracteristici pentru a crea un site web!

Crearea unui site este 100% gratuită și ușoară. Constructorul Zyro suportă design receptiv pentru site (responsive), mai mult de 160 de template-uri gata făcute, site disponibil în mai multe limbi (31 limbi), fără reclame și mai mult. Orice menționezi - avem.

image description

Optimizat pentru mobil

Prin utilizarea celei mai recente tehnologii, acum poți crea cu ușurință un site web care arată perfect atât pe ecranele desktop, cât și smartphone, fără a fi nevoie de ajustări manuale sau codare.

image description

Foarte ușor de utilizat

Interfața drag and drop face constructorul nostru de site-uri un instrument foarte simplu, chiar și un începător fără cunoștințe tehnice poate crea un site web profesional.

image description

100+ template-uri site

Te rugăm să alegi una din mai mult de 100 de template-uri profesionale care îți permit să efectuezi cu ușurință toate sarcinile de bază: adăugarea de conținut și imagini, editarea de text, meniul de setări și publicarea site-ului pe Internet.

Incepe!
image description

SEO friendly

Actualizează titlul, adăugă cuvinte cheie și descrierea site-ului cu ușurință. Aceste elemente vor ajuta motoarele de cautare ca Google să înțeleagă conținutul site-ului și să îmbunătățească clasarea lui pe baza rezultatelor de căutare cele mai relevante.

image description

Posibilități nelimitate

Adăuga galerii foto, clipuri video de pe YouTube, player MP3 sau Hărți Google pe site-ul tău printr-un singur click. Câștigă bani prin adăugarea codului Google Adsense sau urmărește vizitatorii site-ului tău cu Google Analytics.

image description

Rețele de socializare

Adaugă butoane Facebook, Google Plus și Twitter pe site-ul tău, astfel încât vizitatorii să poată urmări prezența ta socială și să te recomande prietenilor lor.

image description

Toate acestea gratuit!

Constructorul nostru gratuit de site-uri vine, de asemenea, cu 2000 MB de spațiu pe disc pentru stocarea fișierelor site-ului tău, cum ar fi imagini, muzică și video. De asemenea, oferim subdomenii gratuite, astfel încât să poți începe imediat.

image description
Realizat de
Începe acum!
  • php
  • my sql
  • intel
  • cloudlinux
  • nginx
  • cloudflare
  • wordpress